BA-lag med tysk och tysk lag / fransk och fransk lag / spansk och spansk lag

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA-lag med tysk och tysk lag / fransk och fransk lag / spansk och spansk lag

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Översikt

Dessa fyraåriga kurser erbjuds av juridikskolan i samarbete med Institutionen för moderna språk och kulturer.

De kommer att utrusta dig med en juridisk kvalifikation baserad på engelsk rätt samt en uppskattning av lagen i ditt valda land. Du kommer också att utveckla avancerad språkkunskaper och kulturell medvetenhet.

Sökande måste ha studerat A-nivå franska, tyska eller spanska (beroende på deras valda kurs) och det finns ett obligatoriskt tredje år utomlands i Frankrike, Tyskland eller Spanien.

Lag med fransk och fransk rätt BA
Lag med tysk och tysk rätt BA
Lag med spansk och spansk lag BA

År ett

Under årskurs 1 kommer du att ta kärnmoduler i lagen om kontrakt, offentlig rätt och författningsrätt samt kärnspråksmoduler samt en introduktionsmodul i studien av ditt valda språk.

År två

Under år två kommer du att ta ytterligare kärnmoduler i brottsrätt, grundläggning av grus- och landslag och kärnspråksmoduler. Dessutom kommer du att ta civilrätt: en jämförande introduktion. Detta är utformat för att säkerställa att du kan spendera det tredje året utomlands - utrustad inte bara med de nödvändiga språkkunskaperna utan också med en juridisk grundning som kommer att bredda dina inlärningsmöjligheter i värdlandet. Detta speglar den integrerade strukturen i denna examen.

År tre

Under år tre förväntas du studera hos ett av våra partneruniversiteter i Frankrike, Tyskland eller Spanien.

År fyra

Under år fyra kommer du att ta de sista kärnmodulerna i lagen om förtroende och (för närvarande) Europeiska unionens lag och kärn- och frivilliga språkmoduler.

Stöd

Skolans juridiska färdighetsrådgivare hjälper jurister med sina juridiska färdigheter. Syftet är att säkerställa att varje elev, oavsett bakgrund eller förmåga, har någon som de kan närma sig för att diskutera sina juridiska studierättigheter.

Vi erbjuder även ett Skillegal-program. Detta är en serie valfria workshops om färdigheter som presentation, kommunikation och förhandlingar, levereras av en rad advokatbyråer och kamrar från London och regionerna.

Universitetsbiblioteket innehåller en laguppsamling på cirka 60 000 böcker, rapportserier, tidskrifter och omfattande elektroniska resurser. Det finns också en särskild lagbibliotekarie.

Nyckelfakta

Ingångskrav

A-nivåer: AAA inklusive valt språk och med undantag av allmänna studier och kritiskt tänkande.

Alla A-nivå ämnen inom konst, humaniora, naturvetenskap och samhällsvetenskap anses vara acceptabla (förutom allmänna studier och kritiskt tänkande). Dock erbjuds vanligtvis inte studenter som presenterar mer än ett icke-traditionellt eller praktiskt ämne (t.ex. konst, konst och design, dator- och informationsteknik, dans, drama och teaterstudier, grafik, media och kommunikationsstudier samt idrott och fysisk utbildning). En högre poäng i LNAT-undersökningen kan krävas av de sökande som presenterar icke-traditionella ämnen.

Lagen för nationell behörighet (LNAT)

Alla sökande, inklusive mogna och utländska sökande, måste genomföra LNAT-tentamen om du ansöker om 2018-inresa (eller uppskjuten inträdesansökan till 2019) för en doktorsexamen vid University of Nottingham.

Engelska språkkrav

IELTS: 7,0 (inte mindre än 7,0 i något element).

För detaljer om andra engelska test och kvalifikationer som vi accepterar, se vår sida för inmatningskrav .

Om du behöver ytterligare stöd för att ta dina språkkunskaper till önskad nivå kan du kanske delta i en presessional kurs vid Center for English Language Education , som ackrediterats av British Council för undervisning i engelska i Storbritannien.

Studerande som framgångsrikt fullbordar presessional kursen till den önskade nivån kan gå vidare på sin valda kurs utan att ta in IELTS eller motsvarande.

Internationella sökande

För landsspecifik information inklusive anmälningskrav, kontaktuppgifter och representanter, se vår hemsida . Om du behöver en visum för att studera, kan universitetet ge all information och råd du behöver.

Äldre studenter

På University of Nottingham har vi en värdefull gemenskap av mogna studenter och vi uppskattar deras bidrag till den bredare studentpopulationen. Du hittar mycket användbar information i vår guide för mogna studenter .

Alternativa kvalifikationer

Vår antagningsprocess erkänner att sökande har en mängd olika upplevelser och kan ha följt olika pedagogiska Pathways . Vänligen se sidan Alternativa kvalifikationer för mer information.

Flexibel antagning poilcy

Som ett erkännande av våra sökandes varierade erfarenhet och utbildningsvägar Pathways University of Nottingham en flexibel antagningspolicy . Vi kan göra vissa sökande ett erbjudande lägre än annonserat, beroende på deras personliga och pedagogiska omständigheter. Se universitetets antagningsregler och rutiner för mer information.


Anteckningar för sökande

När du överväger din ansökan söker vi efter bevis för att du kommer att kunna uppfylla målen för studieprogrammet och uppnå de krav som krävs. Vi kommer att ta hänsyn till en rad faktorer tillägg till, och i vissa fall istället för, formella undersökningsresultat.

Vänligen se våra vanliga frågor för mer information.

moduler

År ett moduler

Kärna

 • Avtalsrätt A
 • Avtalsrätt B
 • Offentlig rätt A
 • Offentlig rätt B
 • Förståelse av lag

Plus relevanta språkmoduler.

År två moduler

Kärna

 • Civilrätt: En jämförande introduktion
 • Straffrätt
 • Foundations of Tort A
 • Foundations of Tort B
 • Jordrätt

Plus relevanta språkmoduler.

År tre moduler

I år spenderas utomlands på ett av våra partneruniversiteter i Frankrike, Tyskland eller Spanien.

År fyra moduler

Kärna

 • Europeiska unionens lag
 • Lagar av förtroende

Plus relevanta språkmoduler.

Modulerna vi erbjuder är inspirerade av våra anställdas forskningsintressen och kan följaktligen förändras på grund av exempelvis forskningens utveckling eller lagstiftningsändringar. Ovanstående lista är ett urval av typiska moduler vi erbjuder, inte en definitiv lista.

År utomlands

Erbjuds i samarbete med Institutionen för moderna språk och kulturer, innehåller denna kurs ett år utomlands. Du kommer att tillbringa ditt tredje år att studera lag på ett universitet i Frankrike, Tyskland eller Spanien (undervisning finns på det aktuella språket).

Årets utland är en väsentlig del av kursen eftersom det låter dig uppleva studier av lag på ditt valda språk i en kultur där det talas nationellt, samt ge dig möjlighet att bredda dina horisonter och förbättra din anställbarhet.

Karriärer

Denna grad kommer att utrusta dig med en grundlig kunskap om engelsk rätt och uppmuntra en uppskattning av lagen i ditt valda land. Du kommer också att utveckla avancerad språkkunskaper och kulturell medvetenhet.

En stor andel av våra studenter går vidare för att slutföra juridisk utbildning som är relevant för en advokat (Legal Practice Course) eller barrister (Bar Professional Training Course).

De som söker karriär utanför lagen använder sin examen för att få tillgång till ett brett utbud av yrken och organisationer som konsultföretag, företagsrådgivning, marknadsföring, offentlig service, PR, redovisning och kampanjer.

Professionellt erkännande

Denna kurs erkänns av Joint Academic Stage Board of the Solicitors Regulation Authority och Bar Standards Board som en kvalificerad jurynivå.

Anställningsförmåga och genomsnittlig grundlön

98,5% av grundskolan från juridikskolan hade fått arbete eller vidareutbildning inom sex månader efter examen. Den genomsnittliga grundlönen var 19.875 £, med högst 46000 £. *

94% av grundutbildningarna från skolan för kulturer, språk och områdestudier hade fått arbete eller vidareutbildning inom sex månader efter examen. Den genomsnittliga grundlönen var 21 000 £ med högst 60 000 £. *

Lagskolan rankade 5: e i Storbritannien för att öka akademisk lön, med kandidater som tjänar i genomsnitt 4 844 £ mer än väntat fem år efter examen. **

* Kända resmål för heltidshemskandidater som var tillgängliga för arbete 2016/17. Lönerna beräknas utifrån medianen av de som är anställda i heltid i Storbritannien.
** The Economist British University rankings, 2017 .

Karriärsupport och råd

Att studera för en examen vid University of Nottingham ger dig den typ av kompetens och erfarenheter som kommer att visa sig ovärderliga i vilken karriär som helst, vilken riktning du väljer att ta.

Under din tid hos oss kan vår karriär- och anställbarhetstjänst arbeta med dig för att förbättra dina anställningsförmågor ännu längre; hjälpa till med jobb eller kursapplikationer, söka efter lämpliga praktikplatser och värdevenemang för att få dig närmare ett stort antal potentiella arbetsgivare.

Ta en titt på vår karriärsida för en översikt över alla anställningsstöd och möjligheter som vi erbjuder till nuvarande studenter.

Karriärsupport och råd

Att studera för en examen vid University of Nottingham ger dig den typ av kompetens och erfarenheter som kommer att visa sig ovärderliga i vilken karriär som helst, vilken riktning du väljer att ta.

Under din tid hos oss kan vår karriär- och anställbarhetstjänst arbeta med dig för att förbättra dina anställningsförmågor ännu längre; hjälpa till med jobb eller kursapplikationer, söka efter lämpliga praktikplatser och värdevenemang för att få dig närmare ett stort antal potentiella arbetsgivare.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad October 13, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
9,250 GBP
£ 9 250 (UK / EU) - £ 16 350 (internationell)
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Nottingham, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - Nottingham, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan