Läs den officiella beskrivningen

Kursöversikt

Om du har ställt dina synpunkter på en karriär inom ledning, ger studierna Business Management en utmärkt utgångspunkt, vilket ger möjlighet att utveckla dina praktiska färdigheter och bygga upp kontakter med näringslivet.

Utveckla chefsfärdigheter och perspektiv, samtidigt som du får värdefull erfarenhet i ledningssituationer. Ta chansen att studera utomlands och / eller lära sig ett språk utan att förlänga din examens längd eller få praktisk erfarenhet av ett år i branschen. Efter avslutad kurs ska studenten få CMI Level 5 Diploma i Management and Leadership.

Få en allmän grund i Business Management i år 1, sedan studera specialisthantering ämnen i år 2 och 3. En viktig aspekt av programmet är utvecklingen av chefsfärdigheter för att förbättra anställbarheten. Vid sidan om klasserna genomgår en fortlöpande professionell utveckling, som kommer att utveckla dina praktiska färdigheter och hjälpa dig att bygga upp kopplingar till näringslivet.

Våra studenter har deltagit i företagskonkurrenser, både i Storbritannien och Europa, genomfört roller som studentforskare och besökte flera organisationer i och runt Storbritannien som en del av sina studier. Du kommer att förväntas genomföra 140 timmars praktik under din kurs.

Programspecifikation

Ytterligare information om kursen finns i programspecifikationen . Observera att programspecifikationen avser kursinnehåll som för närvarande studeras av studenter vid universitetet. För nya program kommer programspecifikationen att göras tillgänglig online före kursstart.

Lärande stöd

York St John University arbetar hårt för att skapa en inkluderande miljö för alla våra studenter. Vi erbjuder en rad lärande supporttjänster för att hjälpa studenter genom hela sina studier.

Ingångskrav

Minsta behörighet för denna kurs är:

96 - 112 UCAS Tariff poäng

3 GCSEs i betyg C eller högre (eller motsvarande) inklusive engelska språk

För 2017 har UCAS förändrat hur sina tullpoäng beräknas. Beräkna dina tullpoäng.

Avgifter och finansiering

För att studera för en grundutbildning med oss, måste du betala studieavgifter för din kurs. Hur mycket du betalar beror på om du är en brittisk

Läs mer om finansiering för Stiftelsesår och / eller Placeringsår genom att besöka sidorna Finansieringskonsulter på vår hemsida.

Det kan också finnas några extra kostnader för att ta hänsyn till under hela ditt studier, inklusive kostnaden för boende.

Undervisningsavgifter

Storbritannien

York St John University avgiften för 2018-inträde till grundnivå, BA och BSc, PGCE Primär- och sekundär- och UG-hälsoprogrammets grader är 9 250 £ per år för studenter i Storbritannien / EU, Jersey, Guernsey och Isle of Man.

Undervisningsavgifter kan bli föremål för inflation i framtida år.

Internationella (icke-EU) 2018-19

York St John University studieavgift för 2018 inträde till grundnivå, BA och BSc grader är £ 12 500 per år för internationella studenter.

Undervisningsavgifter kan bli föremål för inflation i framtida år.

Internationella avgifter

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från York St John University »

Senast uppdaterad June 19, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
12,500 GBP
Pris per år för internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum