DENNA KURS HÄR I ITALIAN SPRÅK.

Fashion Design- kursen har som målsättning att ge studenten en solid bas vad gäller olika aspekter av detta område, utforska såväl metoderna som den tekniska verksamhetssidan, vilket hjälper till att bilda en mycket flexibel specialist som kan arbeta i olika typer av miljöer och discipliner: från den lilla artisanska producenten till småföretaget, hela vägen upp till de största multinationella företagen.

Professionella möjligheter - Mode Designer, Textil Designer, Produktchef

Titel - Denna BA är rekonstruerad av italienska ministeriet för utbildningsforskning (MIUR) som akademisk diplomnivå I och utmärkelser 180 poäng

Detta är en treårig kurs som lärs på italienska språket baserat på IEDs framgångsrika och avancerade utbildningssystem, vilket kontinuerligt genererar högkvalificerade kreativa modeutexaminerade som fortsätter att framgångsrikt etablera sig på alla nivåer och inom alla områden inom modebranschen.

För att få förtroende för designbasics, innehåller det första årsprogrammet teoretiska studier samt praktikbaserade moduler inriktade på design.

Under det andra året fortsätter studierna med den kunskap som studenterna har förvärvat under de föregående 2 terminerna.

Det tredje och sista året syftar till att förbättra arbetsförmågan upp till professionell branschstandard. Därför är den femte och sjätte terminen avsedd för slutprojektet och förbereda eleverna för sitt yrkesliv efter IED.

Program undervisas på:
  • Italienska

Se 9 fler kurser från IED – Istituto Europeo di Design Torino »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
17,000 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum