BA i mode design

IED – Istituto Europeo di Design Torino

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA i mode design

IED – Istituto Europeo di Design Torino

DENNA KURS HÄR I ITALIAN SPRÅK.

Fashion Design- kursen har som målsättning att ge studenten en solid bas vad gäller olika aspekter av detta område, utforska såväl metoderna som den tekniska verksamhetssidan, vilket hjälper till att bilda en mycket flexibel specialist som kan arbeta i olika typer av miljöer och discipliner: från den lilla artisanska producenten till småföretaget, hela vägen upp till de största multinationella företagen.

Professionella möjligheter - Mode Designer, Textil Designer, Produktchef

Titel - Denna BA är rekonstruerad av italienska ministeriet för utbildningsforskning (MIUR) som akademisk diplomnivå I och utmärkelser 180 poäng

Detta är en treårig kurs som lärs på italienska språket baserat på IEDs framgångsrika och avancerade utbildningssystem, vilket kontinuerligt genererar högkvalificerade kreativa modeutexaminerade som fortsätter att framgångsrikt etablera sig på alla nivåer och inom alla områden inom modebranschen.

För att få förtroende för designbasics, innehåller det första årsprogrammet teoretiska studier samt praktikbaserade moduler inriktade på design.

Under det andra året fortsätter studierna med den kunskap som studenterna har förvärvat under de föregående 2 terminerna.

Det tredje och sista året syftar till att förbättra arbetsförmågan upp till professionell branschstandard. Därför är den femte och sjätte terminen avsedd för slutprojektet och förbereda eleverna för sitt yrkesliv efter IED.

Denna skola erbjuder program i:
  • Italienska


Senast uppdaterad September 12, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
16,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Turin, Piedmont
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Italien - Turin, Piedmont
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan