DENNA KURS HÄR I ITALIAN SPRÅK

Fashion Design treåriga kurs ger studenten en solid kulturell och teknisk bas som utforskar både metoderna och operationssidorna, utbildar en mycket flexibel specialist som kan arbeta i olika typer av miljöer och discipliner: från den lilla artisanalisten till små medelstora företag, hela vägen upp till de största multinationella företagen.

Professionella profiler

Mode Designer, Textil Designer, Produktchef

Detta är en treårig kurs baserad på IED: s framgångsrika och avancerade utbildningssystem, vilket ständigt genererar högkvalificerade kreativa modeexaminerare som kan fortsätta framgångsrikt och etablera sig på alla nivåer och inom alla områden inom modebranschen.

För att få förtroende för konstruktionsgrunderna innehåller det första årsprogrammet teoretiska studier samt praktikbaserade moduler, fokuserade på design. Under det andra året fortsätter studierna med den kunskap som studenterna har förvärvat under de föregående 2 terminerna. Det tredje och sista året syftar till att förbättra arbetsförmågan upp till professionell branschstandard. Därför är den femte och sjätte terminen avsedd för slutprojektet och förbereda eleverna för sitt yrkesliv efter IED.

Titel

Denna BA erkänns av det italienska ministeriet för utbildningsforskning (MIUR) som akademisk diplomnivå I och utmärkelser 180 poäng.

Program undervisas på:
Engelska
Italienska

Se 5 fler kurser från IED – Istituto Europeo di Design Florence »

Senast uppdaterad February 25, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
17,000 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum