BA i kulturell kommunikation

University of Gdansk

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA i kulturell kommunikation

University of Gdansk

Heltidskandidatkurs


Grad:

fördelar

Du kommer att lära dig om informationsflödet och dess förvaltning som äger rum på språk, litteratur, konst, medier och kultur. Du kommer att förvärva färdigheter som effektiv kommunikation i flytande engelska och konversationspolska, mjuka färdigheter som är oumbärliga för arbete i kulturella och konstnärliga institutioner på nationell och internationell nivå. organisatoriska färdigheter som är nödvändiga för teamarbete, förmåga att utforma, planera och hantera projekt inom konst- och kulturinstitutioner, såsom teatrar, byråer, stiftelser, föreningar, kulturdepartement i kommunala institutioner, samt kompetenser som behövs för att organisera konstnärliga evenemang och festivaler.

Studieprogrammet låter dig dyka upp i fråga om kultur, litteratur och språkvetenskap, vilket leder till en djupare förståelse av europeisk litteratur och kultur, litteratur på engelska, 20: e och 21: e nationella och immigrantlitteratur på engelska. Du kommer att kunna kombinera fokus på global engelsktalande kultur och den lokala kulturen i Gdańsk som en central europeisk hamnstad med en multinationell historia - staden som är hemma för många internationellt erkända samtida konstnärer och författare.

Du kommer inte bara att uppleva intensiv språkkunskaper på engelska och polska i en mängd olika register och professionella situationer men också utbildning i lokal och global litteratur och kultur, bild- och audiovisuell konst. Du kommer att vara utrustad med verktyg som behövs för analys och tolkning av litterära texter, teatralproduktioner och konstverk samt andra kulturfenomen: media, politik och interkulturell kommunikation. Du kommer att lära dig språklig och konstnärskommunikation, socialpsykologi, journalistik, ekonomi och kulturgeografi. Programmet ger dig också en bra kunskap om informationskonventioner och -teknik samt modern antropologi.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
University of Gdansk

Senast uppdaterad April 17, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
2,700 EUR
Pris per år
Information
Deadline
Kontakta skolan
Locations
Polen - Gdańsk, Pomeranian Voivodeship
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakta skolan
Slutdatum Kontakta skolan
Dates
Okt. 2018
Polen - Gdańsk, Pomeranian Voivodeship
Sista anmälningsdag Kontakta skolan
Slutdatum Kontakta skolan