BA i kommunikation

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Dubbel Major med antingen statsvetenskap eller engelsk litteratur!

Kommunikationsskolan vid Bar-Ilan University är en av de få akademiska institutionerna i världen som erbjuder forskning och utbildning inom internationell kommunikation och allmän diplomati. Det syftar till att bemyndiga Israels framtida generation med de kunskaper och färdigheter som krävs för att förespråka Israel över hela världen. Som en del av BA-programmet erbjuds studenterna möjlighet att fördjupa sig i workshops om hur man effektivt kan förmedla budskap och bygga en positiv offentlig bild för alla från varumärken till sig själva. Workshops, som erbjuds inom områden som rör New Media, Advertising, Public Relations och Broadcast Media, instrueras av individer som anses professionella inom sina områden.

Tel AvivAdam Jang / Unsplash

Varför studera kommunikation

Kommunikation finns runt oss. Vi använder det varje dag utan att ens märka det; Vi upprätthåller personlig kommunikation med vår familj och vänner, vi konsumerar massmedia, och vi skapar och deltar i sociala nätverk.

Kommunikationsstudier är avsedda för dem som vill påverka och lämna sitt varumärke på världen, som vill delta i morgondagens nyheter - idag. För att uppnå detta måste man förstå media: Varför är det samma ämnet idag annorlunda från ett mediautlopp till ett annat? Vad gör Google eller Facebook så populär? Vilket medium är mer inflytelserikt - bio, tv, radio, internet, eller kanske mobiltelefonen? Om du är intresserad av dessa frågor - din plats är hos oss.

Oöverträffad expertis

Bar-Ilan University har över 30 års erfarenhet av att lära kommunikation och är stolt över hundratals kandidater från BA och MA. Fakultetsmedlemmarna i School of Communications och relaterade enheter är internationellt kända forskare och föreläsare, med lång erfarenhet inom alla kommunikationsområden: tryckpress, TV, radio, reklam, marknadsföring, PR, talesmän och nya medier.

Gott Karriärmöjligheter

Våra kandidater är eftertraktade och väl etablerade inom alla kommunikationsområden, både lokalt och globalt. Många arbetar på reklam- eller PR-kontor, vissa i radio- eller TV-stationer, andra på olika webbplatser och ett stort antal i pressen. Många av våra kandidater är mediekonsulter i myndigheter eller privata kontor, medan andra har valt att bedriva akademisk forskning och undervisningskarriär.

Under det tredje studieåret kan våra BA-studenter redan delta i vårt praktikprogram där de praktiserar i olika medieorganisationer som PR-kontor, nyhetswebbplatser, regeringskontor och andra. Genom programmet får eleverna praktisk erfarenhet inom området och förvärva viktiga verktyg som kan hjälpa dem i deras framtida karriär.

Programöversikt

 • Programtyp: Major (25 hp)
 • Programlängd: 3 år
 • Undervisningsspråk: engelska
 • Ansökningsfrist: Rullande antagning
 • Förkunskapskrav:
  • SAT: 1100
  • Psykometrisk: 550
  • 3,5 högskola GPA

Hayarkon Street @ Yom KippurYoav Aziz / Unsplash

Hur man ansöker

1. Skicka in ansökan

Logga in på BIUInternational Online Applicant Portal, och fyll i ditt ansökningsformulär.

Du måste betala en icke-återbetalningsbar ansökningsavgift på 400 kr varje gång du ansöker.

2. Skicka utskrifter och examensbevis

Sökande måste skicka in officiella exemplar av sina utskrivningar och deras gymnasiet diplom / matriculation certifikat. Studenter i sitt sista studieår kan skicka in en partiell transkript och accepteras i avvaktan på mottagandet av deras slutliga utskrift och examen.

Medan beslutsprocessen kan påskyndas genom att ladda upp digitala kopior av de nödvändiga dokumenten i sökandeportalen, måste originalkopior skickas direkt till vårt kontor.

3. Skicka testresultat

Poäng från SAT, ACT eller Psychometric krävs för antagning och måste skickas direkt från testbyrån. Studenter som har tagit samma tentamen flera gånger kommer endast att beakta sina bästa poäng.

4. Ladda upp ID och passfoto

Sökande måste ladda upp eller maila en kopia av den första sidan av deras Pass eller Teudat Zehut, och ett nyligen 2 "x2", passportstorlek av sig själva.

Kompletterande dokumentation

Beroende på din akademiska historia och status kan du vara skyldig att skicka in följande ytterligare information.

TOEFL Scores

Studenter som studerade i en icke-engelskspråkig gymnasieskola måste betyga en 134 på den engelska delen av psykometriska eller lämna in motsvarande TOEFL-poäng.

College transkript

Sökande som har deltagit i ett akademiskt program efter gymnasiet (Yeshiva, Seminarium, Gap Year, Mechina, College) bör överföra en kopia av dessa utskrifter.

Gymnasiet inskrivning

Sökande som fortfarande är inskrivna i gymnasiet / gymnasieskolan bör ha sin skola lämna ett brev som intygar detta faktum.

Waterfront views of Tel Aviv

116345_109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Bar-Ilan University , grundades 1955, var ett av de första omfattande forskningsuniversitet som etablerades i Israel. Från 70 studenter till 17 000 har dess milstolpeframsteg inom vetenskaper och huma ... Läs mer

Bar-Ilan University , grundades 1955, var ett av de första omfattande forskningsuniversitet som etablerades i Israel. Från 70 studenter till 17 000 har dess milstolpeframsteg inom vetenskaper och humaniora gjort ett outplånligt intryck på landets landskap. Universitetet har 8 fakulteter: judiska studier, medicin, teknik, juridik, livsvetenskap, exakta vetenskaper, samhällsvetenskaper och humaniora. Dessa fakulteter är aktiva partners i nationella vetenskap och teknikinitiativ. Läs mindre