BA i internationell fritid

Allmänt

Programbeskrivning

Denna engelska-lärda professionella kandidatexamen program förbereder dig för en karriär i den internationella fritidsbranschen. På 3 eller 4 år kommer du att bli professionell i denna kreativa och dynamiska industri. I detta examen lär du dig att skapa minnesvärda och meningsfulla erfarenheter som bidrar till en vackrare värld.

Studieprogram

Fritiden

Fritiden

År 1

Fritiden

År 2

Fritid är en mycket bred term. Under det andra året har du möjlighet att fokusera på:

  • Händelsehantering
  • Sevärdheter
  • Social innovation
  • Fritid

År 3

Det mesta av det tredje året är upptaget av en arbetsplats. Du kan utföra din arbetsplats antingen för ett företag som helst i utlandet. I år kommer du också att ha möjlighet att följa ett halvårs utbytesprogram på ett av våra partneruniversiteter, följt av eller föregåtts av en kortare arbetsplats.

År 4

Under det första halvåret av det fjärde året arbetar studenterna med ett storskaligt projekt eller ett antal mindre projekt på uppdrag av fritidsbranschen inom ramen för deras mindre spår. Du kan till exempel organisera en festival, skriva policyplaner eller undersöka marknadsföringsaktiviteterna hos en idrottsförening. Den andra halvan av det fjärde året är reserverat för din individuella examensuppgift. På begäran av en branschorganisation kommer du att utföra forskning inom ditt specialistområde, ge råd och göra en genomförandeplan för detta.

Studiebelastning

Den genomsnittliga studiebelastningen för detta program uppgår till cirka 40 timmar i veckan, under 40 veckor. Hur många timmar i veckan du faktiskt spenderar studerar beror på personen och skiljer sig per vecka. Du kan ha ett antal deadlines och test vid vissa tillfällen, så din planeringsförmåga måste vara perfekt.

Förkunskapskrav

Vill du börja med fritiden

En ekvivalent av de holländska examensbevisen för högre gymnasieskolan (havo) eller förskolanivå (vwo) krävs generellt för en studie på Breda University of Applied Sciences .

Test av engelska som främmande språk

Du kommer också att behöva visa tillräckliga resultat av en av dessa test:

  • CAE (Cambridge Advanced Certificate) eller CPE (Certificate of Proficiency på engelska)
  • IELTS-test (minsta totala bandresultat på 6,0 och minsta subscore på 6,0 för att tala)
  • TOEFL-test (lägsta poäng på 80 internetbaserade och minsta subscore på 20 för att tala)
Undantag från att ta engelska testet

Du behöver inte skicka in engelska testresultat för att få delta i ett engelskspråkigt program om:

  • du är en holländsk havo eller vwo examen
  • Undervisningsspråket för gymnasieskolan eller universitetet som du deltog eller deltar i är engelska i ett främmande engelsktalande land (det vill säga ett av följande länder: Australien, Kanada (Quebec exkluderad), Irland, Nya Zeeland, Förenade kungariket eller Usa)
  • Du har erhållit ett examensbevis som ingår i listan över examensbevis som utarbetats av Nuffic och ett av dina examensämnen var engelska.
3-årigt spår

Om ditt gymnasieexamen är jämförbart med det nederländska vwo-diplomet kan du vara berättigad till inskrivning i treårsbanan.

Efter din ungkarl

Som fritidsaktivist kan du ta upp en karriär inom exempelvis teatrar, musikmärken, sportcentra eller stadsmarknadsföring. Du kan vara ansvarig för företagets operativa ledning, utveckling av nya fritidsprodukter, eller anordnande av utställningar, konferenser eller evenemang.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our insti ... Läs mer

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our institute. Läs mindre