Read the Official Description

DENNA KURS HÄR I ITALIAN SPRÅK.

Interiördesignern tolkar stadsförändringarna genom att identifiera roller, tjänster, livsstil och estetik i det inre rummet. Denna professionella återställer den offentliga bilden av städer, arbetar för hotell, restauranger, kaféer, butiker, gallerior, sammanslagning av städer med intimitet och viloplats för excellens: hem.

Inredningsarkitekter - rymdhandlare - belyser de främsta professionella rollerna i nutidens tider, när marknaden och politiken påverkar omvandlingen av befintliga utrymmen samt städernas expansion.

Karriärmöjligheter - Inredningsdesigner, utställning och kulturdesigner, detaljhandelsdesigner, gästfrihetsdesigner, personlig designer, konceptdesigner.

Kontext - Spaces är inte vad de brukade vara. Tider, samhällen och behov av att uppleva platserna förändras hela tiden, därför tolkar inredningsdesignern denna utveckling.

Metodik och struktur - Denna treåriga kursen stöder studenterna i att bygga en strategisk vision och utveckla medvetenhet om alla dynamik och variabler som påverkar hans verksamhet.

Kursstrukturen är färdigställd för att få en balanserad kunskap om rymdstrukturen. Det är artikulerat i 4 huvudmål: Känn din tid genom studier av konsthistoria och arkitektur, sociologi och antropologi; Undersök nya möjligheter tack vare laboratorier; Få verktygen att använda material, färger, former och tekniker; Berätta projektet genom avancerade färdigheter för rymdrepresentation.

Första året är inriktat på att få en grundläggande utbildning, kulturella referenser, verktyg och designmetodik.

Eleverna lär sig frihandskiss och CAD - användbar för att göra modeller med grundläggande material - därefter 3D-skrivare och laserskärmaskiner.

Senare får studenterna designmedvetande och kompletterar sin färdighetsuppsättning som 3D-modellering och produktion (render) av realistiska bilder genom tillämpning av material och ljus till virtuella inställningar.

Vid det tredje året får studenterna kreativ autonomi genom att uppleva den senaste tekniken för simulering och interaktion tillämpad på design, möter med verkliga projekt tack vare samarbeten med partnerföretag och institutioner som MAXXI och MACRO utställningsutrymmen, kulturområden som Teatro Eliseo eller föreningar som la Fondazione Montessori och l'ONG Intersos.

Kursen är ackrediterad av italienska ministeriet för utbildning och forskning (MIUR) som en akademisk examen nivå I.

Program taught in:
Engelska

See 12 more programs offered by IED – Istituto Europeo di Design Rome »

Last updated September 11, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
16,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum