BA i inredning

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA i inredning

IED – Istituto Europeo di Design Rome

DENNA KURS HÄR I ITALIAN SPRÅK.

Interiördesignern tolkar stadsförändringarna genom att identifiera roller, tjänster, livsstil och estetik i det inre rummet. Denna professionella återställer den offentliga bilden av städer, arbetar för hotell, restauranger, kaféer, butiker, gallerior, sammanslagning av städer med intimitet och viloplats för excellens: hem.

Inredningsarkitekter - rymdhandlare - belyser de främsta professionella rollerna i nutidens tider, när marknaden och politiken påverkar omvandlingen av befintliga utrymmen samt städernas expansion.

Karriärmöjligheter - Inredningsdesigner, utställning och kulturdesigner, detaljhandelsdesigner, gästfrihetsdesigner, personlig designer, konceptdesigner.

Kontext - Spaces är inte vad de brukade vara. Tider, samhällen och behov av att uppleva platserna förändras hela tiden, därför tolkar inredningsdesignern denna utveckling.

Metodik och struktur - Denna treåriga kursen stöder studenterna i att bygga en strategisk vision och utveckla medvetenhet om alla dynamik och variabler som påverkar hans verksamhet.

Kursstrukturen är färdigställd för att få en balanserad kunskap om rymdstrukturen. Det är artikulerat i 4 huvudmål: Känn din tid genom studier av konsthistoria och arkitektur, sociologi och antropologi; Undersök nya möjligheter tack vare laboratorier; Få verktygen att använda material, färger, former och tekniker; Berätta projektet genom avancerade färdigheter för rymdrepresentation.

Första året är inriktat på att få en grundläggande utbildning, kulturella referenser, verktyg och designmetodik.

Eleverna lär sig frihandskiss och CAD - användbar för att göra modeller med grundläggande material - därefter 3D-skrivare och laserskärmaskiner.

Senare får studenterna designmedvetande och kompletterar sin färdighetsuppsättning som 3D-modellering och produktion (render) av realistiska bilder genom tillämpning av material och ljus till virtuella inställningar.

Vid det tredje året får studenterna kreativ autonomi genom att uppleva den senaste tekniken för simulering och interaktion tillämpad på design, möter med verkliga projekt tack vare samarbeten med partnerföretag och institutioner som MAXXI och MACRO utställningsutrymmen, kulturområden som Teatro Eliseo eller föreningar som la Fondazione Montessori och l'ONG Intersos.

Kursen är ackrediterad av italienska ministeriet för utbildning och forskning (MIUR) som en akademisk examen nivå I.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad September 11, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
16,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Italien - Rome, Lazio
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan