DENNA KURS HÄR I ENGLISH SPRÅK.

Kontext - Grafisk design är överallt, i tryckta och digitala tillämpningar av vårt vardag.

Metodik och struktur - En stark laboratorieöverton är kursens kännetecken: från grundläggande designteorier till professionell simulering på hög nivå utvecklar studenter gradvis komplexa forskningsprojekt genom guidade designlaboratorier i samarbete med verkliga företag.

Parallellt med designlaboratorierna förvärvar våra studenter historiska, sociologiska, ekonomiska och tekniska färdigheter.

Dessa tekniker är användbara för att hjälpa dem att tolka och avkoda språket i visuell kommunikation, samtida konster, bio och alla samhällskommunikationsbehov.

Våra studenter förvärvar genast de grundläggande verktygen för grafisk design: kunskap om typsnittens användning, sidformat och layouter, genesis-betydelse och uppfattning om former och färger. Studieplanen fokuserar också på tekniska verktyg: från grundläggande mjukvaror på fotoredigering, bildhantering och vektorgrafik till avancerade tillägnad webbdesign, 2D- och 3D-animering, videoredigering och tv-grafik.

Den sista delen av kursen behandlar ämnen av ökad komplexitet där våra studenter förvärvar autonomi för att hantera tidpunkter och scheman från projektets koncept till dess slutförande.

Det sista och mest betydelsefulla steget i vår pedagogiska process är valet och utvecklingen av ett avhandlingsprojekt, ett komplext och artikulerat tema som utförs i samarbete med verkliga företag för att forska kreativa och innovativa design- och kommunikationslösningar.

Titel - Denna BA erkänns av det italienska utbildningsministeriet (MIUR) som akademisk diplomnivå I och utmärkelser 180 poäng.

Program undervisas på:
Engelska

Se 13 fler kurser från IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Senast uppdaterad September 11, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 år
Heltid
Pris
17,000 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum