BA i globala frågor

George Mason University Korea

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA i globala frågor

George Mason University Korea

Översikt

Globala angelägenheter är en tvärvetenskaplig major som introducerar eleverna till globaliseringsprocesserna som påverkar alla samhällen. Studenterna får en sofistikerad förståelse av komplexa frågor som terrorism, flyktingkriser, global ojämlikhet och hälso- och miljöutmaningar. Kärnkurser i huvudet ger en kunskapsgrund för de politiska, ekonomiska, kulturella och miljömässiga processerna i vår globala och globaliserande värld. Valet av en tematisk eller regional koncentration hjälper eleverna att skräddarsy graden till deras specifika intressen och karriärmål. Studerande i detta program uppmuntras att delta i studier utomlands möjligheter och praktikplatser. De kan komplettera sin major med en andra major eller en minor.

Detta är ett Green Leaf-program .

policies

Studenter som bedriver denna examen måste slutföra 36-39 poäng inom huvudet, med en minsta kumulativ GPA på 2,00. Studenter som slutför Smithsonian-Mason semesterprogrammet kommer att ha totalt 40-43 poäng. Studenterna måste ha en lägsta betyg på 2,00 i varje kärnkurs och minst 1,67 i varje kurser som används för att uppfylla koncentrationen och språkkravet för globala affärer majors. Studenter som är viktiga i globala angelägenheter får inte heller tjäna minor i globala system.

Globala affärer majors uppfyller kravet på Mason Core Capstone genom att framgångsrikt slutföra GLOA 400 .

För politik som styr alla grundutbildningar, se AP.5 Grundutbildning .

Gradskrav

Totalt antal poäng: minst 120

Detta är ett Green Leaf-program.

Eleverna bör vara medvetna om de specifika strategier som hör samman med detta program, som ligger på antagningarna

Heder i majoren

Högkvalificerade studenter kan bedriva avancerat arbete som leder till examen med hedersbetygelser i huvudrollen. Globala affärer majors som har fullgjort 75 poäng med en total GPA på 3,50 och en GPA på 3,50 i kurser för de stora är berättigade att ansöka för examen med hedersbetygelser.

Studenter som söker hedersbetygelser i huvudämnet måste slutföra tvåhögskolan , GLOA 491 Hederseminarium i globala frågor och GLOA 492 Hedersforskningsprojekt i globala angelägenheter, med en minsta GPA på 3,50 i sekvensen. Inte alla sökande som uppfyller minimikraven är garanterade acceptans.

Webbplats: globalaffairs.gmu.edu/programs/la-ba-gloa

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad July 4, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Sydkorea - Incheon, Incheon
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Mar. 2019
Sydkorea - Incheon, Incheon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan