BA i fotografi

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA i fotografi

IED – Istituto Europeo di Design Rome

DENNA KURS HÄR I ITALIAN SPRÅK.

Fotokursprogrammet mästar ny medieintegration, tvärvetenskaplig verksamhet och liberal konst, och ger studenterna de nödvändiga verktygen och färdigheterna för att översätta abstrakta begrepp och fotografiska idéer till observerbara representationer.

Dagens studenter utmanas inte bara tekniskt utan framförallt i tolkningen och ompröva sina egna antaganden för att utöka sin kunskap och idéer och bli anmärkningsvärda bidragsgivare till bildkonstkulturen.

Karriärmöjligheter - Fotograf, Fotografisk Publishing Specialist, Fotografisk chef, Konstköpare, Studio Manager.

Titel-Denna BA är erkänd av italienska ministeriet för utbildningsforskning (MIUR) som akademisk diplom nivå I och utmärkelser 180 poäng.

Kontext - Medan andra uttrycksfulla metoder och kommunikationsformer gör det nödvändigt för dem som får meddelandet att utsättas för det frivilligt, har fotografering en överväldigande potential eftersom den förmedlar sitt budskap i det ögonblick som det ses oberoende av tittarens beslut att göra det.

Metodik och struktur - Kandidatexamen i fotografi är ett intensivt grundutbildningsprogram som riktar sig till både tekniska och kreativa aspekter av nuvarande digitala och analoga bildpraxis.

Eleverna lär sig att producera sina idéer eftersom de tillgodoser nödvändiga kulturella och tekniska begrepp för att bli bilder uppfinnare och visuella berättare.

Kursen börjar med ett starkt fokus på liberala konster för att hjälpa studenter att berika sina uttrycksfulla förmågor och kunskap om miljön.

De lär sig gradvis att använda professionell utrustning, ställa in belysning och skjuta bilder både utomhus och i specialiserade miljöer - som fotografiska studion - och att utveckla och skriva ut svartvita filmer i mörkrummet.

Inom varje termin producerar studenter tekniskt framstående och alltid mer konceptuellt övertygande bilder, lär sig hur man organiserar sina aktiviteter, hanterar kunder och utformar individuella marknadsstrategier.

Liberal Arts föreläsningar och projektkurser utmanar eleverna att förstå kulturella och sociala sammanhang, läsa potentiella skift i tolkning av bilder genom historiska och nutida perspektiv och därigenom förbättra deras medvetenhet om ett brett spektrum av problem.

Studenterna är också inbjudna att gå in i tvärvetenskapliga förhållningssätt, samarbeta gemensamt och svara på externa händelser och aktiviteter. Varje elev genom att delta i kurser om olika fotografiska genrer som kommersiell, redaktionell och konstnärlig har möjlighet att direkt uppleva de olika specialiseringarna och fatta ett medvetet och välgrundat beslut om att slutföra sin utbildning.

Titel-Denna BA är erkänd av italienska ministeriet för utbildningsforskning (MIUR) som akademisk diplom nivå I och utmärkelser 180 poäng.

Denna skola erbjuder program i:
  • Italienska


Senast uppdaterad September 11, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
16,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Italien - Rome, Lazio
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan