BA i ekonomi och företagsekonomi med grunddiploma

Allmänt

Programbeskrivning

BA i ekonomi och företagsekonomi med grunddiploma

Tänker du studera en affärsrelaterad examen utomlands? Berlin School of Business and Innovation erbjuder en BA i ekonomi och företagsekonomi med Foundation Diploma på en central plats i Berlin. Det här spännande programmet syftar till att utveckla våra studenters talanger och förvandla dem till kunniga och kapabla individer som vet hur de ska leda i den snabba affärsvärlden. Detta spännande BA-program kommer att bekanta dig med olika affärsområden inklusive ekonomi, affärsrätt, ekonomi, marknadsföring, mänskliga resurser och många fler. Genom en rad föreläsningar, workshops, tentor, fallstudier, praktiskt arbete och gästföreläsningar lär du dig att framgångsrikt lösa problem och ta fram nya möjligheter. För att säkerställa att alla våra studenter är beredda att ta på sig utmaningarna i affärsvärlden erbjuder BSBI ett ettårigt grundår som uppmuntrar studenter av alla bakgrunder att utveckla praktiska färdigheter och innovativa tankesätt. Moduler inkluderar: Hantera ekonomisk redovisning, introduktion till marknadsföring och introduktion till affärsmiljön. Oavsett om du vill vara en ledande figur i en organisation eller starta ditt eget företag kommer BA att utrusta dig med nödvändiga färdigheter för att göra det. Du kommer att förstå organisationens komplicationer och lära dig att dela din drivkraft, ambition och vision för att uppfylla strategiska mål. BA är också en utmärkt utgångspunkt för dem som funderar på att fortsätta studera inklusive en forskarutbildning eller forskarutbildning. BSBI uppmuntrar fortfarande blivande studenter att ansöka om våra program; antalet platser för kommande intag är begränsat. Vi har flera åtgärder på plats, inklusive uppskjutande av intag och möjligheten att starta intaget online med våra live webbseminarier och akademiska innehåll. När gränserna är öppna igen kommer vi att leverera ansikte mot ansikte klasser som vanligt.

Kurskrav

 • Minsta ålder: 17 (titlar utdelade efter minst 11 års skolgång)
 • Engelska språkkrav:
  • IELTS - minsta poäng på 5,0 (minimum 4,5 i varje komponent), eller;
  • PTE - lägsta poäng på 42 eller motsvarande.
 • Engelska kunskaper kan undantas från:
 • Native English speakers;
 • Sökande som genomförde sin utbildning på engelska (som ett högskoleexamen eller IB).
 • Kvalifikationer: NARIC motsvarar GCSE

avgifter

 • 6 500 € för Foundation Diploma plus € 9 500 per år för BA (internationella studenter)
 • 6 000 € för Foundation Diploma plus 6 500 € per år för BA (EU-studenter)

Efter tillkännagivanden om reseförbud, utegångsförbud och begränsningar av den allmänna rörelsen, var BSBI snabba att svara och började införa åtgärder för att säkerställa att studenter kunde fortsätta sitt lärande trots att de inte kunde komma åt Berlincampus. Sedan 12 mars har handledare hållit onlineföreläsningar.

BSBI inser att många länder nu är inlåsta för att förhindra spridning av viruset. Det kan innebära att du inte kan få ditt visum eller att flyga till Tyskland. Som sådan har vi skapat ett sent ankomstdatum (3 juli) för vårt maj 2020-intag. Alternativt, om du inte kan få visum på grund av krisen, kommer du att kunna skjuta upp för senare intag: oktober 2020 eller februari 2021.

Senast uppdaterad May 2020

Om skolan

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Läs mindre