BA i ekonomi och företagsekonomi med grunddiploma

Allmänt

Programbeskrivning

BA i ekonomi och företagsekonomi med grunddiploma

Tänker du på att studera en affärsrelaterad examen utomlands? Berlin School of Business and Innovation erbjuder en BA i ekonomi och företagsekonomi med Foundation Diploma på en central plats i Berlin. Det här spännande programmet syftar till att utveckla våra studenters talanger och förvandla dem till kunniga och kapabla individer som vet hur de ska leda i den snabba affärsvärlden. Detta spännande BA-program kommer att bekanta dig med olika affärsområden inklusive ekonomi, affärsrätt, finans, marknadsföring, personalresurser och många fler. Genom en rad föreläsningar, workshops, tentor, fallstudier, praktiskt arbete och gästföreläsningar, lär du dig att framgångsrikt lösa problem och ta fram nya möjligheter. För att säkerställa att alla våra studenter är beredda att ta på sig utmaningarna i näringslivet erbjuder BSBI ett grundår för ett år som uppmuntrar studenter av alla bakgrunder att utveckla praktiska färdigheter och innovativa tankesätt. Moduler inkluderar: Hantera ekonomisk redovisning, introduktion till marknadsföring och introduktion till affärsmiljön. Oavsett om du vill vara en ledande figur i en organisation eller starta ditt eget företag kommer BA att utrusta dig med nödvändiga färdigheter för att göra det. Du kommer att förstå intrikatiteterna i en organisation och lära dig att dela din drivkraft, ambition och vision för att uppfylla strategiska mål. BA är också en utmärkt utgångspunkt för dem som funderar på att fortsätta studera inklusive en forskarutbildning eller forskarutbildning. Säkra din plats genom att betala den erforderliga insättningen på € 2 000 före den 31 december 2019 och få upp till 600 € av stiftelsens kostnad och 500 € av varje år i BA.

Kurskrav

 • Minsta ålder: 17 (titlar utdelade efter minst 11 års skolgång)
 • Engelska språkkrav:
  • IELTS - minsta poäng på 5,0 (minimum 4,5 i varje komponent), eller;
  • PTE - lägsta poäng på 42 eller motsvarande.
 • Engelska kunskaper kan undantas från:
 • Native English speakers;
 • Sökande som genomförde sin utbildning på engelska (som ett högskoleexamen eller IB).
 • Kvalifikationer: NARIC motsvarar GCSE

avgifter

 • 6 500 € för Foundation Diploma plus € 9 500 per år för BA (internationella studenter)
 • 6 000 € för Foundation Diploma plus 6 500 € per år för BA (EU-studenter)

Senast uppdaterad December 2019

Om skolan

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Läs mindre