BA i ekonomi - LIU Post

Long Island University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA i ekonomi - LIU Post

Long Island University

Handla om

I en alltmer sammanhängande värld, där handel, sysselsättning, bank, investeringar, valutor och handel påverkar alla, är en utbildning i ekonomin viktigare än någonsin. Ekonomer griper sig till några av de mest pressande frågorna som samhället står inför, bland annat globalisering och levnadsstandard i utvecklingsländerna, effekterna av den offentliga politiken på ekonomin och balansen mellan miljömål och ekonomisk tillväxt. Den 120-credit Bachelor of Arts gradprogram i ekonomi är en omfattande undersökning av USA: s och världens ekonomier, ledda av framstående professorer med bakgrund i ett brett spektrum av ekonomidiscipliner.

Kandidater från BA i ekonomi kan sträva efter karriärer som advokater som specialiserat sig på företagslagar och förordningar; industri- och finansanalytiker; Politikanalytiker som arbetar för regeringar och icke-statliga organisationer. biståndsarbetare som hjälper fattiga länder att förbättra sina ekonomier och diplomater som specialiserar sig i förhållandet mellan industrin och regeringen, för att bara nämna några.

Små klasser, fakultet med kompetens inom olika områden och en omfattande undersökning av USA: s och världens ekonomier ger studenterna en utmärkt karriärberedning.

Förkunskapskrav

  • Inkomna nybörjare måste ha ett solid B-medelvärde (3,0 eller 82-85 poängvärde) och ett genomsnittligt SAT-poäng på 1000 (Critical Reading and Math combined) eller ACT Composite på 20 eller högre.
  • Överföringsstuderande måste ha slutfört mer än 24 högskolepoäng. En minsta college GPA på 2,0 krävs för ansökan granskning. Om du har fyllt färre än 24 poäng måste du också skicka högskoleutskrifter och SAT / ACT-poäng.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad October 27, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Brookville, New York
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Brookville, New York
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan