Om programmet

Vårt program är av stort intresse; först och främst för att det bygger på studier av biologi men har specialisering av palaeobiologi - en sådan kombination är sällsynt idag. Det omfattar både biologiska och geologiska discipliner, och, i viss mån, rent palaeobiologiska ämnen.

Fördelar med programmet

Vi erbjuder möjligheter för våra studenter att tillhandahålla ren vetenskaplig forskning baserad på material som samlas in i Opole-området. Här kan du faktiskt samla in ditt studiematerial själv; till exempel Carbonifer ichnofossils och växter kvar, Triassvirtebrate och invertebrate fossiler, Middle Jurassic och Upper Cretaceous främst marin fauna, men också några växtrester etc. För att sedan januari 2016 har European Centre of Palaeontology kopplats till partner i Belgien, Tyskland och Portugal har vi några nya möjligheter till vetenskapligt samarbete.

Arbetsmöjligheter och vidareutbildningsmöjligheter

Med en MA-examen i biologi med palaeobiologisk specialisering kan du hitta ett arbete på universitet och forskningsinstitutioner, skolor, museer, paleo- och geoparker, naturreservat och bevarandebiologi (skydd) organisationer, vetenskapliga förlag, redaktionella kontor, media, utvinningsindustrin och geologiska undersökningar, popularisering av vetenskap och liknande.

De utexaminerade av Palaeobiology Masterprogrammet vid Opole Universitet kan vidareutbilda sig på något universitet som erbjuder ett doktorsexamen i biologi, palaeobiologi eller geologi - tack vare det tvärvetenskapliga tillvägagångssättet i programmet.

Terminsavgift

1160 euro per år

Medborgare i Polen och EU / Efta, liksom polens kortinnehavare, studerar gratis.

Ingångskrav

Du kan ansöka om Palaeobiology Program om du har en BA-examen i biologi.

Kvalificeringsenhet

Vikt

Kandidatexamen

1

Vi behöver engelska språkkunskaper på B2 nivå, bekräftas i intervjun eller med ett certifikat.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 5 fler kurser från Opole University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
1,160 EUR
per år
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum