DENNA KURS HÄR I ENGLISH SPRÅK.

Kursen i Fashion Stylist lär studenterna att effektivt bidra till kommunikationsprocesserna, främjandet och därigenom förbättringen av modeprodukten och den presenterade fantasifulla estetiken och stilen.

Från det andra året har eleverna möjlighet att delta i specialkunskapen i Fashion Communication (undervisad uteslutande på italienska) för att skapa och hantera en integrerad kommunikationsstrategi, hantera en reklamkampanj, hantera media och de som arbetar inom hela sektorn, organisera evenemang och mode visar, men planerar och lanserar också en produkt, en designer eller ett varumärke.

Professionella möjligheter: Fashion Stylist, Brand Consultant, Creative Direction Coordinator, Fashion Research Expert, Fashion Editorial Expert, Trend Forecaster

Denna BA utmärk 60 poäng

Kontext - På senare tid har detta yrke utökat sitt kompetensområde till den punkt där den nu spelar en grundläggande roll i den konstnärliga sammansättningsriktningen, integrerade kommunikationsstrategier, coola jakt och trendinställningar.

Metodik och struktur - Kursen tränar eleverna genom ett praktiskt experiment av metoderna, de verktyg som har studerats och de kulturella aspekterna: projekten (fotograferingar av kvinnor, män och stilleben) genomförs genom att studera faser av forskning / utveckling / och realisering och representerar de grundläggande byggstenarna i studiet. Varje ämne är tänkt på när det gäller projektet: de tekniska och kreativa verktygen (programvara, digitala korrigeringar av bilderna, skapa video); De kulturella signalerna (samtida mode, fotografi, semiotik och i allmänhet kan tolka bilder).

Det grundläggande målet är att bilda en fashion stylist som kan hantera den kreativa processen, projektdesignens mekanismer, för att få en fullständig förståelse för de olika stilar som mode har historiskt sett upplevt, samt de moderna trenderna och för att få förmågan att kritiskt analysera nya former av mode.

Program undervisas på:
Engelska

Se 13 fler kurser från IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Senast uppdaterad September 11, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 år
Heltid
Pris
17,000 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum