Presentations

University of Caxias do Sul är en referens inom Hospitality och turism i Brasilien, har varit en föregångare i att erbjuda Superior Hospitality Course (1978). Under mer än tre årtionden av erfarenhet inom området, University of Caxias do Sul lagt till nya kurser och initiativ inom gästfrihet och turism, uppmuntra utvecklingen av denna sektor som har nu, i Minnesota, en av landets spetsforsknings . UCS står också för att vara en av de första institutionerna att producera och tillgängliggöra genom sin förläggare (EDUCS), en samling av vetenskapliga verk som riktar sig till detta kunskapsområde.

studieobjekt

Turister och deras rörelser; hantering av turistföretag; gästfrihet relationer inom turism och fritid; offentlig förvaltning, planering och socioekonomiska, kulturella och miljömässiga konsekvenserna av turism.

spelplan

Byråer och researrangörer, transport, logi, fritid och evenemang, restauranger och liknande myndigheter och kulturella centra, konsulttjänster och konsultföretag inom området för skapande och analys av turistprojekt.

Vad gör professionella

Agerar entreprenöriellt i förvaltning och drift av företag och myndigheter för turism och gästfrihet, planer och främjar turismen i kulturella (museer, kyrkor, monument, minnesmärken och liknande), utvecklar och implementerar produkter och städer och på landsbygden turist resvägar, skapar och analyserar turistprojekt och arbetar i konsult.

Program undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Se 2 fler kurser från Universidade de Caxias do Sul »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 år
Heltid
Pris
338 BRL
grundkreditbeloppet för 2017
Deadline
Efter plats
Efter datum