Denna grad kommer att ge dig de grundläggande kunskaper och färdigheter du behöver för att gå vidare inom en redovisning och ekonomisk förvaltning miljö. Vår Redovisning och civilekonomexamen är utformad för att ge dig möjlighet att forma din egen framgångsrik framtid. Vi ger dig grundläggande kunskaper och färdigheter du behöver för att gå vidare inom en redovisning och ekonomisk förvaltning miljö. Dessutom får du en stark grund i viktiga affärsprinciper, inklusive en översikt av kärnfunktioner, verksamhet, ekonomi, marknadsföring, juridik och den externa affärsmiljön.

Om du har fått in siktet inställt på att bli en professionell revisor, vi vet att studera slutar inte med din examen. Du måste fylla i en yrkesexamen med organisationer som Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)Den globala organ för professionella revisorer. Vi vill hjälpa dig komma till din karriär snabbare, så vi har utformat våra moduler i linje med ACCA så att du kan få krediter mot din ACCA examen medan du studerar, vilket ger dig maximal undantag mot dina professionella tentor. * Studera Redovisning och Business vid Leeds Trinity University kommer att vidga dina karriärmöjligheter. Kvalificerad revisor? Traditionell förvaltning karriär? Valet kommer att bli din.

(* Med förbehåll för ACCA ackreditering)

Fördelar med redovisning och Business

  • Flexibiliteten att forma din egen framtid i bokföring, ekonomisk förvaltning eller verksamhet -
  • Valet är ditt.
  • Du kan få undantag från ACCA kvalifikationer tentor och bli en professionell revisor snabbare. *
  • Två professionella praktikplatser under nivå 4 och 5.
  • En redovisning och civilekonomexamen med en personlig touch - vi vet du namn och erbjuder personlig, en-till-ett stöd.

Graduate destinationer

Denna grad kommer att ge akademiker att ha givande karriärer inom bank- och finansiella tjänster, eller för att bli professionella revisorer. Leeds är den näst största centrum i Storbritannien för finansiella tjänster.

Våra studenter har etablerat en framgångsrik karriär med Lloyds Bank, Halifax, Santander, Grant Thornton och Direct Line. Utexaminerade fortsätter även in i forskarutbildningen.

Förutsättningar

Typiskt vårt inträde erbjudande för denna grad kurs är 260 UCAS tariffära poäng. Vi välkomnar studenter med en rad kvalifikationer inklusive A Nivåer, som nivåer, BTEC medborgare, Avancerat och Progressions diplom, NVQ, GNVQs och ackrediterade Access-kurser.

Vi behandlar varje ansökan på sina egna meriter; vi värderar högt den erfarenhet du visar din personliga uttalande.

Övriga krav: GCSE grad C eller högre i engelska språket och matematik (eller motsvarande kompetens). Du behöver inte ha studerat företagsekonomi tidigare som det första året kommer att ge dig den nödvändiga grunden kunskaper och färdigheter. En arbetsgrupp kunskaper om dator ordbehandling, kalkylprogram och presentationsprogram är önskvärt, men inte nödvändigt.

Bedömning

En mängd olika bedömningsmetoder används, anpassas till lärandemålen för programmet, så att studenterna kan visa hela skalan av kunskaper och färdigheter som de har utvecklat. Det finns ett visst utrymme för studenter att vara inblandade i en förhandlings och utvärdera viss bedömning.

På programmet finns det några bedömningar som är märkta på ett pass / underkänd snarare än graderas. Observera att dessa bedömningar är undantagna från de beräkningar som gjorts för att producera de siffror som publicerats i Key Information Set (KIS) för det här programmet / ämne.

Bedömning i redovisning och Business ger dessutom studenter att få undantag från hela eller delar av stiftelsens scen undersökningar för ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Bedömningar anpassade till kursen omfattar produktion av portföljer med arbete, individuellt och i grupp samt kurser rapporter forskningsprojekt och mer traditionella synliga och osynliga tentor.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Leeds Trinity University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
9,000 GBP
per år.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum