Läs den officiella beskrivningen

Konst- och FINE ARTS

Paris är en känd huvudstad i konst som erbjuder en fest för konstälskare ögon. Från arkitekturen i Paris sig impressionistiska mästerverk i Musée d'Orsay till stora innehav i den legendariska Louvren och många mindre kända museer, det finns nästan oändliga skatter att upptäcka.

De stora aktörerna och minderåriga i konsthistoria och Fine Arts på The American University of Paris drar tungt på den extraordinära antal museer och stora monument i Paris-och i Europa som helhet.

Lättheten att få tillgång till dessa europeiska städer och rika samlingar tillåter eleverna att utveckla en omedelbar och intim förståelse för stora konstverk-verk som har skapats under tusentals år.

konsthistoria

Studieresor är en integrerad del av konsthistorien erfarenhet

Förutom klassrummet sessioner och museibesök, många kurser inkluderar studieresor. Dessa resor möjliggöra en fördjupad förståelse av kulturer, samhällen, och omständigheter som har skapat stora konstverk och monument.

Under de senaste åren har de europeiska destinationer kursspecifika studieresor har inkluderat Venedig, Madrid, Amsterdam, Rom, London, Bayeux, Antwerpen, Florens, Arles, Basel, Nîmes, Bryssel, Chartres, Brygge, Haag, och Fontainebleau.

Forskningsområden och färdigheter: Konsthistoria

Studenterna får en bred förståelse av utvecklingen av konsthistoria, med särskild förståelse för viktiga utvecklingar och bestämnings-religiösa, politiska, filosofiska och litterära. De lär sig att titta noga, för att studera och analysera verk kritiskt, och att utveckla en skarp visuella minne. Studenterna kommer till en fast förståelse av ämnet och innehåll samt en fin uppskattning av utvecklingen av stil. Forskning kompetens kontinuerligt och metodiskt finslipat och studenter når en optimal nivå av både skriftliga och muntliga uttryck.

STÖRRE i konsthistoria (BA)

Det pedagogiska erfarenhet av Konsthistoria majors på The American University of Paris erbjuder en fördjupad förståelse för utvecklingen av västerländsk konst som produkt och ombud för historia och samhälle. Förutom föreläsningar, exceptionell exponering för originalverk av europeisk konst och arkitektur, både i museer och på plats, är en integrerad del av studier.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från The American University of Paris »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum