Läs den officiella beskrivningen

Citat Bachelorstudies.com och vi kommer att avstå från din ansökningsavgift!

studenter

Den Bachelors of Arts i kommunikation är en rigorös, tvärvetenskaplig program som syftar till att ge eleverna de analytiska, kritiska och kreativa färdigheter som är grundläggande för alla karriär i informationsåldern. Den stora ger studenterna med överlägsna färdigheter i muntlig och skriftlig färdighet att utmärka sig i skapande, spridning och analys av meddelanden. Dessutom är programmet ägnas åt att integrera tekniken i sin undervisning och att införliva internationella sammanhang för att studera kommunikation, så att förbereda studenterna för en alltmer global industri. Denna stora fokuserar på intellektuell utveckling och etiska resonemang att ge studenterna att ta ledarroller och göra en skillnad i en mängd olika områden både inom och utanför kommunikationsindustrin.

Studenter med en kandidatexamen i kommunikation kan gå vidare till karriärer inom sådana områden som film- och videoproduktion, journalistik, Corporate Communications, Politik, juridik, samhällsorganisering och service, utbildning, förvaltning och ideella administration.

Krav för examen

  • Kunskapskraven vid universitetet i engelska, matematik och främmande språk.
  • Den allmänna fördelningen Krav på universitetet i engelska, matematik och naturvetenskap, och samhällsvetenskap, humaniora och konst.

Läroplanen


1. COM 101 Tala inför publik
2. COM 210 Introduktion till Cinema
3. COM 220 Media, kultur och samhälle
4. COM 311 digitala mediekulturen
5. COM 470 avancerade kommunikationsteori
6. COM 480 Medie etik
7. Tre 300-nivå kurser i Media Studies (CMS)

Större Electives


Utöver ovanstående krav, sju kurser från COM, CMS, eller JRN. Andra än COM eller CMS Kurser som är relaterade till den stora kan användas som viktiga valfria efter godkännande av Prefekt.

Program undervisas på:
Engelska

Se 12 fler kurser från John Cabot University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
4 år
Heltid
Pris
2,170 EUR
- En kurs; 3170 € - två kurser
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum