Läs den officiella beskrivningen

BA i internationella relationer

The Bachelor of Arts i Internationella Relationer (BA-IR) är ett modulärt 3-årigt program som ger de teoretiska grunderna, praktiska insikter och analytisk förmåga att göra känsla av internationella relationer, folkrätt och den globala ekonomin. Programmet erbjuder en unik kombination av teoretisk utbildning, praktiska övningar och professionella praktikplatser.

Vid Genèves diplomatskola (GSD) kurser ges av erfarna akademiker och framstående utövare med bakgrund inom regeringen, diplomati, internationella organisationer, det civila samhället och näringslivet. Vår mångsidiga fakultet har en djup humanitär engagemang och en vilja att uppmuntra, utmana och inspirera eleverna.

För att underlätta att förstå hur teoretiska insikter gäller verkliga situationer, BA-IR kombinerar kärna och valbara moduler som blandar olika undervisnings- och inlärningsmetoder, inklusive föreläsningar och seminarier, workshops och simuleringar, samt personligt uppdrag och många möjligheter att utforska, utveckla, presentera och diskutera idéer och ambitioner.


Behörighetskrav

Studenter är skyldiga att ha genomgått någon erkänt skolgång certifikat, International Baccalaureate-programmet A-nivåer, American Placering, fransk studentexamen, Maturita, Abitur, etc. För att ansöka om kandidatprogrammet. På grund av mångfalden av de sökande, det finns andra internationella kvalifikationer som vi kan acceptera.

Som undervisningsspråket är engelska, kan du behöva lämna in bevis på din språkkunskaper.


ANSÖKNINGSFÖRFARANDE


Graduation Krav

En regelbunden års heltidsstudier tjänar student 60 poäng mot nödvändig examen totalt 180 poäng (ECTS), uppnås i tre år.

Den praktikprogram och andra speciella evenemang / studie upplevelser under hela läsåret är obligatoriska delar av programmet.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2020
Duration
3 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum