BA i internationella frågor

Vesalius College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA i internationella frågor

Vesalius College

BA i internationella frågor

Vesalius College Kandidatexamen i internationella frågor utrustar eleverna med de breda omfattande verktyg och djupgående kapacitet för att bedöma de mest angelägna frågorna i nationella och globala politik.

BA erbjuder studenter ett brett utbud av kunskap och färdigheter som lärs ut av dedicerade professorer, samt ledande politiker, diplomater och ledande utövare i Bryssel. Genom att utnyttja den sakkunskap i världsklass akademiker och beslutsfattare, eleverna får grundläggande insikter i både teoretiska och praktiska hands-on dimensioner politik, ekonomi och juridik. BA studenter har även möjlighet att slutföra en praktikplats i en relevant organisation, till exempel vid en stor Brysselbaserade institution (ex. EU, Nato eller FN), icke-statliga organisationer eller tankesmedjor. Denna första hand yrkeserfarenhet kompletterar och fördjupar de praktiska aspekterna av sina studier.

Vesalius College avdelning för internationella frågor har ett nära samarbete med den Brysselbaserade tankesmedjan Global Governance Institute (GGI) - ett ledande forskningsinstitut och icke-statliga organisationer som förenar ledande forskare och diplomater inom fred och säkerhet, miljö och hållbar utveckling, globala ekonomi och global rättvisa. Högpresterande Vesalius Högskolestudenter får exklusiva praktikplatser och praktik, vilket avsevärt bidrar till våra studenternas anställningsbarhet och yrkeskunskaper i en värld av tankesmedjor och icke-statliga organisationer.


karriärmöjligheter

Studenter är beredda att fungera i olika miljöer och organisationer, inklusive internationella organisationer (såsom FN, EU och Nato), och politiska institutioner, utrikesministerier, lobbyorganisationer, icke-statliga organisationer och tankesmedjor.

Vesalius akademiker kan fortsätta sin forskarutbildning inom en rad olika områden, bland annat i internationella relationer, europeiska studier, allmän ordning, miljölagstiftning, internationella studier, migrationsstudier, ekonomi, kommunikation, ledarskap och management. Våra studenter som huvudämne i internationella frågor har slutfört forskarutbildning i ett antal prestigefyllda universitet, inklusive Oxford University, Columbia University, Brown University, London School of Economics, London School of Oriental och afrikanska studier (SOAS), Georgetown University i Washington, DC, University of Edinburgh, Lunds universitet, Boston University, Kent University, Vrije Universiteit Brussel (VUB) och många fler.examensstrukturen

För att slutföra internationella frågor examen framgångsrikt på Vesalius College, krävs minst 180 hp. De flesta elever slutföra den intensiva och rigorösa utbildningen inom 3 år för antagning till högskolan. Eleverna uppmuntras också att slutföra en studie utomlands termin vid ett av våra partneruniversitet utomlands och ta en praktikplats via vårt prestigefyllda praktikprogram.

180-hp utbildningsprogrammet är uppdelad i flera olika krav. I allmänhet, studenter börjar med läroplanen, en uppsättning kurser som utvecklar relevant kompetens, kunskap och färdigheter som är väsentliga för akademins distinkta grundutbildningen.

Förutom läroplanen, studenter tar stora krav kurser. Dessa kurser är indelade i politik, historia, ekonomi och lagstiftning.

Att ge studenterna möjlighet att utveckla områden av personligt och yrkesmässigt intresse kräver Vesalius College slutförandet av stora valfria och fritt valbara. Internationella frågor studenter vid Vesalius College kan också välja en mindre, oberoende av deras stora. Men för att få den "Minor" klassificering, måste studenterna följa alla fyra kurser inom det Minor.

Capstone Kursen ges under den sista terminen av en elevs större och ger en ovärderlig möjlighet att dra full nytta av alla de viktigaste målen lärande som fakulteten förväntar studenterna ha förvärvat hela stora. Studenter har en möjlighet att arbeta under ledning av en handledare på en utökad forskningsområde i internationella frågor. Detta kommer att förbereda dem för oberoende forskning på forskarnivå.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Belgien - Brussels
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Belgien - Brussels
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan