Läs den officiella beskrivningen

Citat Bachelorstudies.com och vi kommer att avstå från din ansökningsavgift!

Den stora i ekonomi och finans är utformad för att ge studenterna en solid grund i de teoretiska, kvantitativa och analytiska färdigheter som krävs för att bedriva vidare studier och karriär inom ekonomi och finans. Förutsättningarna och grundläggande kurser som krävs av de stora ge en stark grund i de ämnen som utgör hörnstenarna för mer avancerade studier och arbete. Genom lämpliga val av stora valfria, kan eleverna utveckla sin kompetens inom finans och ekonomi. Som en följd universitetets liberal arts traditionen innehåller stora en kurs på ekonomiska tänkandets historia. Denna kurs tillåter eleverna att förstå och uppskatta en kontinuerlig utveckling av idéer som formar ekonomiska åsikter och politik i vår dynamiska, föränderliga värld.

"En studie av historien om yttrandet är en nödvändig förberedelse för frigörelse av sinnet." John Maynard Keynes, engelsk ekonom och finansiär, 1883-1946.

klass

Krav för examen

EN. Kunskapskraven vid universitetet i engelska, matematik och främmande språk.

B. Den allmänna fördelningen Krav på universitetet i engelska, matematik, naturvetenskap, samhällsvetenskap, humaniora och konst.

C. Ytterligare krav (Förutsättningar) för ekonomi och finans Major:

1. CS 110 Mikro Tillämpningar
2. MA 197 Pre-Calculus
3. MA 198 Analys 1
4. MA 208 Statistik 1
5. FIN 201 Financial Accounting
6. FIN 202 Managerial Accounting
7. EG 201 Principer för Mikroekonomi
8. EG 202 Principer för makroekonomi

Grundläggande kurser


1. EC 301 Mellanliggande Mikro
2. EG 302 Intermediär makroekonomi
3. MA 209 Statistik 2
4. EG 360 Ekonometri
5. FIN 301 Finans
6. EG 307 Industriell organisation
7. EG 316 Internationell ekonomi
8. EG 350 Ekonomiska tänkandets historia
9. EG 371 Pengar, Bank och Capital Markets
10. EG 480 Senior Seminar

Större Electives


Fem kurser på 200 eller högre från EG FIN, BUS, MKT, MGT, LAG, MA, PL, PS, varav tre ska vara på 300 nivå eller högre. Eleverna bör rådgöra med sin rådgivare om de större valfria mest lämplig för sina intressen och framtida karriär eller akademiska planer.

Stora Tillval för studenter förbereder sig för nivå I examen för Chartered Financial Analyst (CFA ®) beteckning utfärdades av CFA Institute


FIN 312 Investment Analysis, FIN 320 International Finance, FIN 331 Portfolio Management och en oberoende undersökning, FIN 381, i Fixed Income Analys rekommenderas för alla studenter som vill utöva denna professionella charter. Se CFA Institute hemsida för ytterligare information om CFA-programmet: www.cfainstitute.org.

Ett begränsat antal stipendier finns tillgängliga för nivå I examen för kvalificerad examen-seeking och gäststudenter; intresserade studenter bör kontakta Prefekt.Stora Tillval för forskarskolan Track


MA 299 Analys II och oberoende studier i varje linjär algebra och Real Analysis, MA 381, rekommenderas för alla studenter som vill bedriva forskarutbildning i nationalekonomi eller finansiering.

Program undervisas på:
Engelska

Se 12 fler kurser från John Cabot University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
4 år
Heltid
Pris
2,170 EUR
- En kurs; 3170 € - två kurser
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum