Läs den officiella beskrivningen

BA i International Business Administration

Stora företag är verksamma över nationsgränserna. Affärs bygger på effektiv förvaltning och förmåga att lösa problem. Våra program i hjärtat av Paris lära dig alla de färdigheter som behövs för att lyckas i en blomstrande, internationell miljö.


Internationella program och karriär

Institutionen för International Business Administration erbjuder tre majors och minderåriga:

  • International Business Administration adresserar alla funktionella affärsområden i ett internationellt sammanhang. Förutom att lära sig begrepp, modeller och tekniker i samband med affärer, kan du öva problemlösning, ledarskap, samarbetar, och effektiv kommunikation. Vi betonar global förståelse, etik och ansvar.
  • International Finance är tillämpningen av ekonomi inom finansiella och icke-finansiella institutioner och marknader. Det handlar om en optimal fördelning av knappa finansiella tillgångar, såsom pengar, lån, obligationer, aktier och valutor. Vårt omfattande program för finans kurser förbereder dig att förstå den ekonomiska och finansiella miljön, och ger dig möjlighet att utvärdera alternativa investeringsmöjligheter, finansiera dessa möjligheter och hantera optimala portföljer-alla färdigheter som krävs för arbetstillfällen i finansiella företag eller investmentbanker.
  • Entreprenörskap lär ut grunderna i små företagsledning och de aktiviteter som krävs för att planera och skapa nya företag i ett enda land och internationellt. Detta generalist civilekonomexamen är inriktad mot studenter som vill starta eget företag, arbeta i ett litet företag, arbete i ett familjeföretag, eller vill förstå hanteringen av innovation i någon organisation.


Exceptionella karriärmöjligheter väntar våra studenter.


Hör av dig

Tveka inte att utforska alla våra spännande kurser, träffa vår duktig lärare, och kontakta oss om du har några frågor. Vi ser fram emot att höra av dig.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från The American University of Paris »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum