BA i BMU (Hons) Musik

Royal Welsh College of Music & Drama

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA i BMU (Hons) Musik

Royal Welsh College of Music & Drama

BA i BMU (Hons) Musik

Inträde till BMU programmen är genom audition (eller intervju för kompositörer och kreativa musik sökande teknik). Som vägledning till minsta standard som krävs för inresa, förväntar vi oss instrumentala och vokala kandidater för att kunna visa musikaliska förmåga som motsvarar den som krävs för att få en distinktion på ABRSM grad VIII. Kompositörer och kreativ musik sökande tekniken kommer att uppmanas att skicka exempel på deras kreativa arbete att diskutera vid intervjun.

&nbsp

Kandidater som är framgångsrika på audition / intervju är vanligtvis förväntas få minst två A nivåer, inklusive musik, i lönegrad C eller över (eller motsvarande kvalifikationer) före inresan. Likvärdiga kvalifikationer inkluderar skotska Highers och BTEC National Diploma / Certificate WBQ, International Baccalaureate, fortsättningskurs GNVQ, AVCE eller Advanced Diploma (nivå 3) och erkända internationella kvalifikationer.ABRSM teori kvalifikationer på Grade VI eller ovan kan också ses som ett alternativ till nivåer. I varje fall är de minimikrav som är knutna till ett erbjudande om en plats baserad på enskilda ansökningar / provspelningar och är ofta högre än de minimikrav som anges ovan.

&nbsp

Internationella sökande vars första språket inte är engelska kommer att behöva för att få en erkänd engelska kvalifikationer, t.ex. IELTS, TOEFL eller motsvarande. För BMU (Hons) Musik kurs du behöver för att uppnå en övergripande IELTS 5,5 med lägst 5,5 i läsning, skrivning, lyssna eller tala komponenter (eller motsvarande kompetens).

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Cardiff, Wales
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - Cardiff, Wales
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan