BA i BMU (Hons) jazz

Royal Welsh College of Music & Drama

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA i BMU (Hons) jazz

Royal Welsh College of Music & Drama

BA i BMU (Hons) Jazz

Inträde till BMU (Hons) Jazz Kursen är i audition. Vi förväntar oss instrumentala och vokala kandidater för att kunna visa en utmärkt teknisk anläggning och en musikalisk / stilistiskt medvetna förhållningssätt till prestanda, inklusive improvisation.

&nbsp

Kandidater som är framgångsrika på audition brukar förväntas få minst två A-nivå, inklusive musik, i lönegrad C eller högre, eller motsvarande kompetens före inträdet.

&nbsp

Likvärdiga kvalifikationer inkluderar skotska Highers och BTEC National Diploma / Certificate WBQ, International Baccalaureate, fortsättningskurs GNVQ, AVCE eller Advanced Diploma (nivå 3) och erkända internationella kvalifikationer. ABRSM teori kvalifikationer på Grade VI eller ovan kan också ses som ett alternativ till A-levels.

&nbsp

I varje fall är de minimikrav som är knutna till ett erbjudande om en plats på enskilda ansökningar och kan vara högre än de mimimum krav som anges ovan.

&nbsp

Internationella sökande vars första språket inte är engelska kommer att behöva för att få en erkänd engelska kvalifikationer, t.ex. IELTS, TOEFL eller motsvarande. För BMU (Hons) Jazz kurs du behöver för att uppnå en övergripande IELTS 5,5 med lägst 5,5 i läsning, skrivning, lyssna eller tala komponenter (eller motsvarande kompetens).

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Cardiff, Wales
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - Cardiff, Wales
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan