Läs den officiella beskrivningen

BA i BA (Hons) Tillförordnad

RWCMD har ett mycket gott rykte inom skådespelaryrket. Genom samarbeten med professionella organisationer, besökande regissörer, skådespelare och gjutning agenter erbjuder vi våra studenter med erfarenhet av verkliga arbetsförhållanden och ge dem möjlighet att göra viktiga kontakter inom branschen.

&nbsp

I början av din kurs kommer du att delta i ett antal klasser och workshops som syftar till att bygga upp ditt självförtroende att göra instinktiva beslut och att samarbeta med kollegor.

&nbsp

I senare klasserna kommer du att arbeta med skript, bygga karaktärer och relationer. Du kommer att få utbildning i rörelse färdigheter, utforskar fysikaliska metoder för utveckling av karaktär och metoder för säker, ekonomisk användning av kroppen samt grundläggande tekniker dans.Vocal färdigheter klasser lär dig de grundläggande teknikerna för tal, sång, accenter och en effektiv användning av rösten. Du kommer också att ta klasser i steg strid, att utveckla färdigheter i fäktning och obeväpnad strid inför British Academy etapp Combat Proficiency undersökningar.

&nbsp

Under kursens gång är detta arbete som är integrerat i en serie projekt som fokuserar på utveckling av de särskilda kunskaper som krävs för Shakespeare, komedi, musikal, experimentell teater, film, TV och radio.

&nbsp

Under de första två åren kommer du att studera teater praktiken, historiska och nuvarande, för att öka din förståelse för dina egna praktiska färdigheter och göra dig bättre rustad för yrkesarbete. Du uppmuntras att utforska dina egna talanger i relation till några av de mest spännande och inflytelserika utövare som har satt standarden för modern praxis.Det finns möjligheter att skapa och utföra ditt eget arbete i slutet av varje år ett och två.

&nbsp

Under det tredje året kommer du att gjutas i fem offentliga produktioner, med repetitioner kör hela året. Under denna spännande och intensiv period du också kommer att utföra i två Showcase presentationer till agenter, gjutning chefer och potentiella arbetsgivare i Cardiff och London.

Se 4 fler kurser från Royal Welsh College of Music & Drama »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
3 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum