BA Hotel and Restaurant Management

IUBH Killarney Campus

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA Hotel and Restaurant Management

IUBH Killarney Campus

Kombinera teori och praktik

Vårt hotell- och restauranghanteringsprogram i Killarney, Irland kombinerar praktikorienterad kurs med praktisk erfarenhet av jobbet. Förutom viktig teoretisk kunskap inom områdena Kök

Fakta

Varje studieår kommer du att ha två teoretiska termer på campus (oktober till april) och en praktisk term vid en lokal gästfrihet under högsäsong mellan maj och september.

  • GRUND: Bachelor of Arts (BA)
  • DURATION: 9 villkor (3 år)
  • KREDIT: 180 ECTS
  • Språket engelska
  • TYPE STUDIE: heltid
  • INTERSHIP: 3
  • KAMPUS: Killarney
  • INTAKE: Höst *

Utnyttja studien

Den dubbla studiemodellen har visat sig vara mycket framgångsrik - som en perfekt blandning av teoretiska studier och praktisk erfarenhet. I Tyskland har dubbla program levererat 97% anställbarhet för akademiker och har visat en tillväxt på 500% under de senaste 8 åren. Mycket av denna framgång ligger på de höga normerna vi ställt för vår fakultet, vårt aktiva inlärningssätt och läroplaner med praktisk relevans samt konsekvent företagsreaktion från vårt företagsnätverk. I Killarney, Irland erbjuder vi dig två möjligheter att studera i vår dubbla modell:

Matchande process med IUBH-stöd - Studie

När du letar efter rätt företag för din praktiska anställning, är du inte ensam. Vi stöder dig aktivt för att hitta ett företag i regionen Killarney. Vi kan dra på ett välutvecklat nätverk och samarbeta med många praktikpartners, som har lediga platser för våra studenter. Ditt företag betalar vanligtvis avgiften för dig.

Hitta ett företag på egen hand - På Campus

Om du föredrar kan du självklart också hitta din partner för den praktiska sysselsättningen på egen hand - över hela världen. I det här fallet spenderar du vintermånaderna i Killarney för att slutföra dina teoretiska studiemoduler och är fritt att välja var du ska göra praktiska studier på sommartid. Snälla prata med ditt företag om ett eventuellt antagande av studieavgiften.

Anställningsförmåga: Nyckelfrågan för internationella studenter

Forskningsresultaten är imponerande: Internationella studenter är allt mer angelägna om att få färdigheter med praktisk relevans så att de kan hitta anställning direkt efter examen. Globalt är IUBH ett av de ledande universiteten när det gäller företagspartnerskap för dubbla studier och är det bästa stället för att säkerställa anställbarhet.

Med tanke på hotellbranschens dynamik finns det gott om möjligheter till utmanande jobb och bra karriärer. Våra studenter tar positioner inom ett brett spektrum av funktioner, som regional marknadschef, internationell affärsutvecklare, marknadschef eller projektledare.

Vilka är de professionella utsikterna i hotellet

Efter examen har du ett brett utbud av möjligheter att starta din karriär. Potentiella arbetsgivare inkluderar internationella hotellkedjor, semester- och klubbresorter, konferens- och mässarrangörer, företagskonsulter eller specialiserade tjänsteleverantörer i gästbranschen. Som chef i ett hotellföretag, till exempel, kommer du att arbeta i personal, kontoret eller efter några års yrkeserfarenhet i strategisk ledning. Du beräknar priser, säkerställer utmärkt servicekvalitet och skapar konceptplaner för hotellets vidareutveckling. Du kan också arbeta inom marknadsföring, försäljning och PR, eller specialisera dig på mat

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad April 11, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
8,875 EUR
Information
Deadline
Locations
Irland - Killarney, County Kerry
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Irland - Killarney, County Kerry
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Videoklipp

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Gintare | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Ganesh | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Szabina | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Serge | IUBH Campus Studies