Read the Official Description

Denna tvärvetenskapliga och inter fakultet program ges på engelska syftar till att engagera eleverna att tänka komplext om Kinas historia, kultur, samhälle, ekonomiska och politiska situationen och dess plats i en globaliserad värld.

Egenskaper

1. Icke-kinesiska sett-studenter välkomna

Programmet ges på engelska; ingen kunskap om kinesiska krävs för tillträde. Men eleverna fortfarande krävs för att uppfylla behörighetskraven som ställs av universitetet. CUHK unika tvåspråkig utbildning ger en idealisk miljö för eleverna att lära sig om Kina utan förkunskaper i kinesiska språket.

2. Behärskning av kinesiska språket

Studenter utan förkunskaper i kinesiska språket kommer att förses med intensiv träning i kinesiska språket.

3. Två strömmar i en Programme

Studenterna kommer att välja en av två programströmmar: a humaniora ström som leder till en Bachelor of Arts (BA) examen eller samhällsvetenskap ström vilket leder till en Bachelor of Social Science (bssc) examen.

Inom varje ström, kommer eleverna att utveckla specialiseringar i en av de fyra koncentrationer: Kultur och samhälle, språk och kultur, samhälle och politik, eller ekonomi och utveckling.

4. utbytesstudier

Studenterna kommer att delta i en termin lång utbyte vid en institution i Kina eller Taiwan.

5. Summer Fältarbete

Eleverna kommer att uppleva förstahands kinesiska kulturen och samhället i en sommar session fältstudie kurs.

Stipendier

Ett antal stipendier som finansieras av Hongkongs regering och privata donationer är tillgängliga för internationella studenter som börjar på heltid grundutbildning vid CUHK i september 2016. Värdet av stipendierna varierar från HK $ 50.000 till HK $ 125.000 per år. Vissa utmärkelser är förnybara på årsbasis och hållbar för upp till varaktigheten av grundutbildningen som genomförs av de pristagare vid CUHK, under förutsättning att fortsatt tillfredsställande studieresultat och påvisbara ekonomiska behov.

Alla internationella sökande automatiskt övervägas för stipendier gång formella antagningserbjudanden har givits. Ingen separat ansökan krävs.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 år
Full-time
Pris
22,775 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum