Har du en passion för musik? SAE Audio Production kandidater har den prestigefyllda rekordet för att vinna utmärkelser på Oscars, Grammys och BAFTAs och ta upp några av de bästa jobben inom ljudindustrin. Få tillgång till våra imponerande studior och bli en skicklig ljudproffs!

Översikt

Nästan kopplad till industrin kommer denna högt respekterade kurs att förbereda dig för de ständiga framstegen inom kommersiell teknik och skapa efterfrågan på anpassningsbara och skickliga ljudprofessorer.

Du lär dig ljudproduktionstekniker för live och inspelat ljud och få en djup förståelse för ljudteori. Du utvecklar blandnings- och inspelningsförmåga och förbereder ljudutgångar för olika media.

Genom vår projektbaserade hands-on-etos får du tillgång till våra studio-faciliteter i världsklass och kommer att kunna replikera verkliga scenarier för att förbereda dig för att arbeta i branschen. Genom att föra teori och öva tillsammans utvecklar du kreativitet och produktionskompetens till en professionell nivå - vilket ger dig den viktiga konkurrensfördelen när du fullbordar dina studier.

Din framtid i ljud:

Våra studenter är anställda inom ljudindustrin och har arbetat med artister från Mark Ronson till Beyoncé. Våra alumner har vunnit Oscar, BAFTA och Grammys.

Om du vill arbeta inom ett av de många områdena inom ljudindustrin, inklusive musikproduktion, ljud för film och tv, levande ljud, radiosändning, ljuddesign, spelljud med mera, ger vår ljudproduktionsgrad dig kunskapen och praktiken färdigheter som behövs för en framgångsrik karriär.

Vi har tränat branschklara ljudproffs sedan 1976 och som SAE-examen kommer ni att bli med i ett verkligt globalt samhälle av alumner, mentorer och potentiella arbetsgivare.

moduler

Principer för ljud- och ljudpraxis

Vi kommer att introducera dig till begreppet ljud som ett fysiskt fenomen och visa dig hur du kan förutsäga sitt beteende både fysiskt och perceptuellt. Du kommer då att fokusera på de grundläggande principerna för ljudproduktion, inklusive teori och praktisk tillämpning av equalizers, dynamikprocessorer och effekter. Den här kritiska grunden gör att du kan förstå begreppen signaldirigering, mikrofoner och högtalare, vilket ger dig grundläggande färdigheter för att fungera i en professionell ljudmiljö.

Signalflöde och bearbetning

Denna modul är utformad för att hjälpa dig att bygga den teoretiska kunskap som krävs för att fungera i en modern studiemiljö. Arbeta i studion kommer du att utveckla praktisk kompetens för att använda professionell ljudutrustning, såsom routingsignaler, mikrofon och utombordsmateriel. Genom att fokusera på de tekniska aspekterna av att arbeta i studion kan du slutföra dina första produktioner på både analoga och digitala inställningar. Dessutom kommer du att fördjupa din kunskap om musikproduktionsteknik till en mer sofistikerad nivå.

Multimedia ljud

Du kommer att bli bekant med ett brett utbud av professionella verktyg och tekniker som används vid produktion av ljud för multimediaapplikationer. Fokus ligger främst på ljudberedning för olika media, inklusive bilder och interaktiva miljöer. Denna modul ger dig möjlighet att utforska ljudets estetik och semantik när det gäller dramatisk verklighet, samtidigt som man ger en överblick över möjliga karriärvägar inom området från musikproduktion, sändning och levande ljud, till ljud för film, tv och spel.

Kosta

SAE Institute är en privat högre utbildning leverantör. Finansieringen av studieavgifterna är tillgänglig för UK / EU-studenter men täcker inte hela kursavgiften.

avgifter

Undervisningsavgifter varierar beroende på campus och om du är en brittisk / EU-student eller en internationell student.

För våra campus i Liverpool, London och Oxford är avgifterna 9 000 kr per år för brittiska studenter och 13 000 kr per år för internationella studenter.

Avgifter på vår campus i Glasgow är 9 000 pund per år för brittiska / EU-studenter och 11 000 pund per år för internationella studenter. Från september 2019 kommer dessa att stiga till 11 500 £ per år för internationella studenter.

2 års examen

Eftersom våra grader är bara 2 år sparar du en stor del på både studieavgifter och levnadsutgifter jämfört med en traditionell 3-årig examen. Så du kan studera och examina med en mycket lägre nivå av studentskuld!

Eftersom undervisningsavgiften inte täcker hela kursavgiften finns det en liten summa som du kan behöva betala via eget medel. Vi förstår att det inte alltid är lätt, speciellt när du inte har någon inkomst, varför vi har utvecklat betalningsplaner för att sprida den lilla skillnaden du behöver betala. Om du inte är berättigad till finansiering har vi också betalningsplaner för dig.

Program undervisas på:
  • Engelska
SAE Institute UK

Se 5 fler kurser från SAE Institute UK »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
24 månader
Heltid
Pris
13,000 GBP
9000 GBP per år UK / EU-studenter | 13000 GBP per år internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Creative Media Degrees at SAE Institute