BA Arkitektur

Norwich University of the Arts

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA Arkitektur

Norwich University of the Arts

BA arkitektur

Byggnader är metaforer för kulturella och ekonomiska prestation och samhällen mäts ofta genom arten av deras befintliga eller överleva arkitektoniska bedrifter. BA (Hons) Arkitektur examen kurs på NucA uppmuntrar eleverna att undersöka den lokala som ett sätt att förstå det globala.

Vi erbjuder studenter möjlighet att studera ämnet i en konst och design fakulteten i en arkitektoniskt framstående plats. Kursen behandlar de viktigaste processerna som är relevanta för planering, projektering och uppförande av byggnader och andra arkitektoniska strukturer och utrymmen.

NucA har en lång etablerat rykte som en ledande institution för design utbildning och arkitektur studenter kommer att gynnas av denna kompetens.Kursen främjar vikten av att utforma fit-for-purpose och passform för användbarhet strukturer informeras av samtida miljö, material och historiska faktorer som är relevanta för industrin. Kursen utnyttjar sin geografiska miljö att berika elevernas lärande genom att engagera med aspekter av den regionala miljön som har resonans på global nivå.

Den historiska staden Norwich bildar bakgrund till kursen och erbjuder många exempel på fina arkitektur från medeltiden till modern, som eleverna tillgång som referens och inspiration. Kursen erkänner uttryckligen vikten av arkitektoniska inställningen och 'känsla för plats ".

Vi har starka kopplingar till lokala och regionala arkitekter metoder och under studietiden studenter kommer att ha möjlighet att praktik och industri set levande underbyxor.En serie professionella gästföreläsningar från arkitekter, kommer konstnärer och formgivare kompletterar kursen för att säkerställa en professionell relevant utbildning. Tekniska och göra färdigheter är en viktig del av läroplanen, dessa är integrerade i kreativa projekt för att ge studenterna möjlighet att lära sig genom erfarenhet.

Kursen är specialiserat på ge alla elever att utforma byggnader och utrymmen med en förståelse för bevarande tillsammans med miljö-och globala regenerering överväganden. Eleverna får lära sig att svara på migration och befolkning som har påverkat arkitekturen och kraven från turism, bostäder, transporter och lätt industri.

&nbsp

&nbsp

Behörighet

&nbsp

Någon av följande kompetensnivåer träffa NucA 's krav på ansökningar till grundutbildningen.


GCE A / AS nivåer

&nbsp

280 tariffära poäng, betyg: BBC. Minst 1 grad B på A-nivå måste vara en konst och design närliggande ämne. Passerar i fyra andra ämnen på GCSE nivå (grad C eller över).


Observera att för BA (Hons) Arkitektur bör de sökande ha uppnått minst betyget C i matematik på GCSE nivå. Om du inte tar 3 A-nivå, kommer NucA överväga kombinationer av A-level/AS-level och andra nivå 3 kvalifikationer.

&nbsp


Advanced Diploma i Creative och media

&nbsp

Pass i lönegrad B i Diplom och B i tilläggsprotokollet och specialyrkesexamen lärande. Passerar i fyra andra ämnen på GCSE nivå (grad C eller över).Avancerade examen i andra ämnen normalt inte att accepteras om inte åtföljs av andra nivå 3 konst och design relaterade ämnen.

&nbsp


International Baccalaureate

&nbsp

Minst 25 poäng

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Norwich, England
Startdatum: Aug. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2018
Storbritannien - Norwich, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan