BA Animering

Norwich University of the Arts

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA Animering

Norwich University of the Arts

BA Animation


Det har skett en betydande tillväxt i användningen av animerat innehåll för filmer, tv, reklam, webbsidor och digitala spel i de senaste åren. BA (Hons) Animation examen kurs på NucA ger ett professionellt inriktad grad som gör att du kan dra nytta av den rikedom av möjligheter till kvalificerade animatörer.


Arbeta i de specialiserade verkstäder inom Media Lab kommer du att utveckla kompetens inom alla aspekter av traditionella och digitala 2D-och 3D-animation, ljuddesign och redigering.


Läroplanen ger en logisk utveckling från de grundläggande begreppen dragen animering för en förståelse av digital programvara och tillämpning av komplexa processer, med stöd av uppskattning av språken i rörliga bilder och ljud.


Samarbete med näringslivet är ett viktigt inslag i kursen.

&nbsp

Tillsammans med dina kurs lärare kommer en serie besöker professionella gäster leverera föreläsningar och praktiska workshops. Kursen bygger på kunskaper från många ledande animatörer.


Nya gäster (och NucA utexaminerade) har inkluderat: Keith Chapman (skaparen av Byggare Bob), Helen Schroeder (Associate Animator med Aardman) och Nicolette Van Gendt (Lead Animator för 'Felix ' annonser kattmat). Dessutom animatörer från Babycow Animation, Tandem Films och Channel 4 har alla arbetat med våra studenter under det senaste året.


Kursen utvecklar också din bransch medvetenhet och anställbarhet genom att regelbundet ta på levande projekt för externa kunder. Under de senaste åtta åren NucA Animation studenter har arbetat med BBC att skapa en serie korta animerade filmer till en uppsättning kort.


Det övergripande målet med kursen är att utveckla dina färdigheter i produktionen av animation på professionell nivå. Du kommer att uppmuntras att experimentera inom ditt specialistområde och att utveckla en god förståelse av sektorn. Under kursen kommer du att uppmanas att överväga dina karriärmål och de steg du behöver ta för att uppnå en givande karriär inom den växande animation industrin. Affärs-och professionella färdigheter är nyckeln och alla studenter är skyldiga att upprätthålla och utveckla sin egen showreel och en online-närvaro allt med tanke på inriktningen av sina färdigheter under alla tre år av kursen.

&nbsp

&nbsp

Behörighet

&nbsp

Någon av följande kompetensnivåer träffa NucA 's krav på ansökningar till grundutbildningen.

GCE A / AS nivåer

280 tariffära poäng, betyg: BBC. Minst 1 grad B på A-nivå måste vara en konst och design närliggande ämne. Passerar i fyra andra ämnen på GCSE nivå (grad C eller över).Advanced Diploma i Creative och media

Pass i lönegrad B i Diplom och B i tilläggsprotokollet och specialyrkesexamen lärande. Passerar i fyra andra ämnen på GCSE nivå (grad C eller över). Avancerade examen i andra ämnen normalt inte att accepteras om inte åtföljs av andra nivå 3 konst och design relaterade ämnen.


International Baccalaureate

Minst 25 poäng

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Norwich, England
Startdatum: Aug. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2018
Storbritannien - Norwich, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan