Översikt

Den nuvarande affärsmiljön är starkt inriktad mot välutbildad och effektiv marknadsförare. BA (Hons) Marketing Management Award uppstod som en följd av arbetsgivarnas efterfrågan på kandidater med praktiska marknadsföringsförmågor som grundas av en förståelse för den bredare affärsramen, vare sig inom ramen för kommersiella, industriella, professionella eller branschorganisationer. Kursen är utformad för att utrusta de utexaminerade med färdigheter och kunskaper för att ge dem ett försprång i sin karriär inom marknadsföring.

Vem är det tilldelande organet?

BA (Hons) i marknadsföring och marknadsföring Management Diploma i högre utbildning utdelas av Cardiff Metropolitan University, Storbritannien.

Vad innehåller programmet?

Efter avslutad det första året ska en student ha kunskap och förståelse för förvaltningsteorier, stilar och verktyg som tillämpas på näringslivet, kognitiva färdigheter, praktiska och professionella och överförbara färdigheter. Under det andra året av priset kommer studenterna att studera den bredare affärs- och rättsliga miljön, rollen som marknadsföring inom den miljön och hur olika aspekter av en organisation samlas för att betjäna marknaden. Under det tredje året börjar tonvikten gå över till mer specialiststudie av marknadsföring och hur marknadsföringsspecialister mäter värdet till organisationen genom att förstå kunderna. Utmärkelsens fjärde år är starkt inriktat på marknadsföring och omfattar viktiga områden som innovation och entreprenörskap, moderna frågor inom marknadsföring, strategisk förvaltning, internationell och global marknadsföring och strategisk brandhantering och effektiv annonsering. Dessutom kommer studenten att förvärva en rad affärs- och marknadsföringsspecifika färdigheter som arbetsgivarna värderar, med stöd av en balanserad blandning av undervisningsmetoder och olika utvärderingsmetoder.

Under det andra året av priset kommer studenterna att studera den bredare affärs- och rättsliga miljön, rollen som marknadsföring inom den miljön och hur olika aspekter av en organisation samlas för att betjäna marknaden. Under det tredje året börjar tonvikten gå över till mer specialiststudie av marknadsföring och hur marknadsföringsspecialister mäter värdet till organisationen genom att förstå kunderna. Utmärkelsens fjärde år är starkt inriktat på marknadsföring och omfattar viktiga områden som innovation och entreprenörskap, moderna frågor inom marknadsföring, strategisk förvaltning, internationell och global marknadsföring och strategisk brandhantering och effektiv annonsering. Dessutom kommer studenten att förvärva en rad affärs- och marknadsföringsspecifika färdigheter som arbetsgivarna värderar, med stöd av en balanserad blandning av undervisningsmetoder och olika utvärderingsmetoder.

Var leder kvalificeringen till?

Kandidater i marknadsföring ledning kommer att ha färdigheter och kunskaper för att starta en karriär inom följande områden: försäljning, reklam, PR, varumärkeshantering, detaljhandel och general management.

Hur mycket tid tar det?

BA (Hons) i marknadsföring ledning kan uppnås över en minimiperiod på 4 år.

Hur mycket kostar det?

Priset per termin är OMR 1125 / - (USD 2920 / -). En student måste studera 8 terminer för att slutföra sin examen.

När ska man ansöka?

Registreringar är öppna hela året. Startdatum för programmet kommer emellertid att vara i mars och oktober varje år.

Programstruktur

Nivå 6 alternativ: Studenterna måste välja 60 högskolepoäng på nivå 6 Block 2
  • Avhandling-GRM6003-40 hp
  • Innovation och entreprenörskap-GSP6032-20 poäng
  • Samtida och internationella frågor inom affärsetik-GHL6016-20 poäng
  • Strategisk förvaltning-GSP6000-20 poäng
Program undervisas på:
Engelska

Se 8 fler kurser från Gulf College, MUSCAT, SULTANATE OF OMAN »

Senast uppdaterad July 2, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 år
Pris
- Priset per termin är OMR 1125 / - (USD 2920 / -).
Deadline
Kontakt Skolan
Registrations are open all round the year.
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Registrations are open all round the year.
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Registrations are open all round the year.
Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Registrations are open all round the year.
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Registrations are open all round the year.
Slutdatum