BA (Hons) visuella effekter

Allmänt

Programbeskrivning

Om Wiki

NÄSTA TURKS MED INITIATION I FEBRUARI OCH AUGUST 2019.

I BA (Hons) visuella effekter för film och TV är fokus på användningen av högteknologi i datoranimering och 3D-kompositionseffekter i live-action scener. Baserat på innehållsskapande och 3D-design utvecklar specialproffsfackmän på marknaden projekt som kombinerar hyperrealism i datorgrafik och digitala effekter med filmer och digital bio, allt från brandsimulering, partiklar, tecken och digitala stunts till chroma nyckel och matt färg. Högkvalitativ komposition ger alla dessa specialiteter till skärmen. Eleverna kan arbeta inom olika sektorer av den visuella verkningsindustrin, särskilt i avancerade filmer, skapa tillgångar, kompositioner, teknisk riktning och specialeffekter.

Om du är en gymnasieelever (eller motsvarande) i det brasilianska utbildningssystemet är det lämpligt att ta stiftelsens konst

Karriärer

De utexaminerade kommer att kunna arbeta i det växande och spännande området animering och datorgenererade visuella effekter. Sömlös integrering av effekter med live-action i film, TV och spel inkluderar skapandet av datorgenererade tillgångar med fotografisk definition, partikeleffekter som vätskor och eld, fysisk rekreation av objektdynamik, folkmassor, animering av varelser och compositing, matt målning och kamera matchning.

Undervisningsmetoder

Undervisningen sker genom praktiska workshops, föreläsningar och seminarier.

stadier

Praktikplatser är ett värdefullt sätt att etablera kontakter på marknaden och förstå den valda disciplinens kommersiella verklighet.

Det innebär att studenter som arbetar inom olika branscher inom den kreativa industrin: inom grafisk, produkt- eller inredningsrådgivning; arbetar som bosatta artister i gallerier; producerar objekt och scenarier för tv- och filmindustrin; medföljande lärare i utbildning arbetar med kommersiella fotografer till studenter som arbetar i musikbranschen.

Klass schema

Måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar från 08:30 till 13:30.

Studio-övning: torsdagar från kl. 08.30 till 13.30.

Kursens struktur

ÅR 1 - NIVÅ 4

Modulerna i år 1 - nivå 4 är vanliga för kurser med 2D-animering och karaktär för digitala medier, 3D-datoranimering och modellering, 3D-spelkonst

I år introduceras studenterna inom digital animering, deras breda begrepp, sammanhang och färdigheter. Modulerna är utformade så att eleverna kan utveckla kunskap och grundläggande färdigheter för att komma in i år 2 - nivå 5.

Eleverna lär sig i praktiken med professionell programvara, styrd av korta projekt under hela året.

Studenter kan besluta att byta kurs i slutet av år 1 - nivå 4, alltid vägledande av samordnare och lärare. Utforska möjligheterna för följande 4 kurser (2D-animering och karaktär för digitala medier, 3D-datoranimering och modellering, 3D-spelartiklar

Huvudmoduler:

 • Tänkande Animation: berättelser, teorier, sammanhang
 • Övning och datorgrafiktekniker
 • Digital konst
 • Kreativitet, koncept, historia
 • Flyttande bild

ÅR 2 - NIVÅ 5

I år 2 - nivå 5 finns det 60 specifika krediter och 60 högskolepoäng gemensamt.

Semester A tillåter studenten att specialisera sig inom det valda området, genom korta projekt och fördjupa sin kunskap i området.

Semester B innebär en mer kreativ och självständig lärande stil. Arbetsprojekten gör det möjligt för dig att starta den kreativa designprocessen tills en animations-, spel- eller specialffektsscene avslutas. Eleverna kan välja att arbeta som en grupp för ett projekt, delta i ett levande projekt eller praktikplats. Härmed utsätts studenterna för professionella standarder och breddar deras förståelse av kundernas krav.

Huvudmoduler:

 • Flytta visioner: perspektiv på digital animering
 • Kreativt projekt
 • Avancerad specialisering för speciella effekter
 • Digital cinematografi för specialeffekter
 • Interaktivitet och professionell praxis för specialeffekter

valfritt:

 • Professionell erfarenhet

ÅR 3 - NIVÅ 6

Under år 3 - nivå 6 ska eleverna utveckla självständigt forskningsarbete inom det specifika område de valt. Det här arbetet kan innefatta en förhandsgods, utmanande, specialutvecklad briefing för honom eller ett levande projekt eller ett akademiskt partnerprojekt.

Programmet kräver att studenten utövar initiativ, personligt ansvar och ambition och fattar beslut i komplexa och oförutsägbara sammanhang. Planering av tid, design och engagemang i estetik och känslomässigt / berättande innehåll utvärderas.

Studenterna är skyldiga att skicka in papper till en professionell bank. Många av elevernas arbete vid University of Hertfordshire i London har vunnit priser i Storbritannien och andra länder.

Huvudmoduler:

 • Förberedelser för arbetsmarknaden
 • Examensarbete
 • Förproduktion för specialeffekter
 • Kritiska och kulturella studier: L6 Forskning / Rapport / Uppsats

Villkor för registrering

Sökande som har anmälts kan anmäla sig genom att lämna in följande handlingar:

 • Kopia av RG och CPF (eller Passport / RNE för internationella studenter)
 • Kopia av High School Record med GDAE-nummer eller motsvarande
 • Kopia av Bevis för Boende (med postnummer)
 • 1 Foto 3x4 (eller digital fil i JPG-format, proportionell 3x4)
 • Undertecknande av EBAC Educational Service Agreement
 • Certifikat för färdighet i det officiella engelska språket *

* Giltiga officiella certifikat: IELTS Academic 6.0 eller högre, FCE nivå B2 övergripande band B eller högre, CAE totalt band 180 eller högre eller TOEFL iBT högre än 65.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

A Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) é um centro de ensino inovador que oferece cursos de disciplinas criativas, com padrão de qualidade mundial. A EBAC tem parcerias com a University of Hertf ... Läs mer

A Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) é um centro de ensino inovador que oferece cursos de disciplinas criativas, com padrão de qualidade mundial. A EBAC tem parcerias com a University of Hertfordshire (Grã-Bretanha) e o consórcio de escolas de Moscou, formado pelas instituições British Higher School of Art and Design, Moscow Architecture School MARCH, Moscow Film School e Scream School of Computer Graphics. Läs mindre