BA (Hons) i marknadsföring med juridik

London South Bank University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) i marknadsföring med juridik

London South Bank University

Inget annat än sanningen om marknadsföring

Är du fascinerad av lag och dess påverkan på affärer? Denna kurs är idealisk för alla som är intresserade av marknadsföring, med tonvikt på det brittiska rättssystemet och dess inverkan på kommersiella transaktioner. Studien av marknadsföring kombinerar naturligt med en studie av kontrakt, immateriella rättigheter, kommersiell och handelsrätt.


Varför Marknadsföring med lag på LSBU?

 • Vi är No.2 UK wide university för studenttillfredsställelse i marknadsföring (Complete University Guide League Table, 2018) - vilket innebär lyckliga studenter.

 • Våra exceptionella inlärningsresurser och -faciliteter har tjänat oss nr 1 universitet i Storbritannien för att lära in resurser i marknadsföring, National Student Survey 2016.

 • Som en del av kursen får du möjlighet att arbeta i en konsultverksamhet med ett brittiskt företag.

 • Professionell ackreditering - Kursen är ackrediterad av Chartered Institute of Marketing och Institute of Direct och Digital Marketing ger undantag för yrkeskvalifikationer.

 • Vårt stöd till entreprenörer innebär att du kan utveckla en affärsplan som är redo att finansiera eller bedriva konsult som slutproduktprojekt.

 • Vår unika "Give Back" -kultur innebär att du kan skapa relationer med små och medelstora företag och alumner.


ackrediteringar


Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge


moduler

Under kursen får du möjlighet att utveckla din kommunikation och presentation, kreativ hantering och problemlösning, såväl som din numeriska förmåga. Kursen omfattar konsumentbeteende, marknadsundersökning, produktutveckling, distribution, prissättning, kommunikation, varumärkeshantering, juridisk affärshantering och affärsavtal.

År 1

 • Befattningshavare
 • Finansiella redovisningsgrunder
 • marknadsföringsprinciper
 • Företagsekonomi
 • Människor och organisationer
 • Marknadsföring i en digital värld

År 2

 • Konsumentbeteendeanalytiker
 • Kommunikationschefen
 • Insight manager
 • Innovations- och produktchefen
 • Affärsavtal

Plus ett alternativ från över andra års affärsmoduler

År 3

 • Valfritt placeringsår i branschen

År 4

 • Juridisk företagsförvaltning
 • Juridiska frågor i Merchandising
 • Brandhantering
 • Marknadsföringsstrategi och planering
 • Marknadsföringsprojekt (dubbel)


anställbarhet

Var kan den här kursen leda dig? Processen för värdeskapande, kommunikation och leverans bringar marknadsförare ofta i kontakt med nationella och internationella rättsliga ramar. Och efter denna grad kommer du att vara väl förberedd för en högre nivå i marknadsföring eller för vidare studier på något av fälten.


Karriär inom marknadsföring

Om du letar efter en roll i marknadsföring, kommer du att vara utrustad att ansöka om roller i företagsmarknadsföring, reklam, PR och marknadsundersökning. Marknadsföringskommittéer hjälper till att utveckla marknadsföringskampanjer för att främja en produkt, tjänst eller idé. Arbetet kan vara exceptionellt varierat - från att köpa och placera annonser, till att producera marknadsföringsmaterial som broschyrer och e-nyhetsbrev, för att organisera evenemang.

Utmärkt skrivande och tillförlitlig presentationsförmåga är avgörande för att arbeta i marknadsföring. Goda kunskaper är också ett måste eftersom nätverk är särskilt viktigt. Så har ett kreativt och adaptivt sinne. En traditionell karriärväg leder från marknadschef till ledande marknadschef, sedan till marknadschef och slutligen till marknadschef. Marknadsbranschen är dock väldigt bred, med många företag inom alla olika sektorer som kräver varierande marknadsekonomisk kompetens, så möjligheterna till progression varierar kraftigt.


Anställningsförmåga

Våra marknadsföringskurser är utformade med anställbarhet i sin kärna. De koncept och färdigheter som du kommer att lära dig här tillämpas på arbetsplatsen idag - vi samråder med industrin i konstruktionsfasen, så vi vet att du kommer att utbilda dig och veta hur du gör jobbet säkert och med viss erfarenhet under ditt bälte för att bevisa Det.

Om du väljer att genomföra (valfri) Placeringsväg med ett brittiskbaserat företag där du kan få värdefull branscherfarenhet, kommer dina sysselsättningsperspektiv att förbättras ytterligare. Våra bästa akademiker arbetar med varumärken som Unilever, Zenith Watches, traditionella organ, inklusive de som ingår i WPP- och Publicis-grupperna och i ledande digitala konsultföretag. Många bidrar till att bygga mindre företagande företag. De är varumärkeschefer, marknadsförare, kontoansvariga och konsulter.


Fortsätter dina studier

Om du är examen från kursen kommer du att kunna ansöka om vidare studier på forskarnivå, och den akademiska styrkan i kursen innebär att du också kan överväga att gå in i akademisk forskning. Kandidater från denna kurs fortsätter ofta att förbättra sina karriärmöjligheter med en doktorsexamen som:

 • MSc Marketing
 • MSc International Marketing
 • MSc Marketing Communications
 • MSc Marketing (med praktik)


Anställbarhetstjänst

Vi är Årets Universitet för forskarutbildning - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2018.

På LSBU vill vi sätta upp dig för en lyckad karriär. Under dina studier - och i två år efter att du har examen - får du tillgång till vår anställbarhetstjänst, som inkluderar:

 • En online styrelse där du kan se ett brett utbud av placeringar: deltid, heltid eller frivillig. Du kan också gå in för att se våra rådgivare, som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig att ta nästa steg i din sökning.
 • Vårt Careers Gym erbjuder gruppverkstäder på CV, intervju tekniker och att hitta arbetserfarenhet samt regelbundna presentationer från arbetsgivare inom en rad sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan också hjälpa dig att starta eget företag och utveckla värdefulla entreprenörskap.


Undervisa och lära

Vi fokuserar på erfarenhetslärande, genom en rad realtidsstudier i realtid och en valfri helårsställning - så att du kan tillämpa din kunskap i en arbetsmiljö och förbättra din anställbarhet på ett konkurrenskraftigt område. Du kommer att bli stödd i din övergång till högre utbildning genom coachning i år ett och personlig handledning och mentorskap i alla faser.

Undervisningen sker genom formella föreläsningar, seminarier och workshops i små grupper och online för varje modul genom vår virtuella inlärningsmiljö, Moodle (som finns tillgänglig på din mobil eller surfplatta). Projektarbetet övervakas i 1-2-1 sessioner och föreläsare är också tillgängliga för inlämnings sessioner.


Personlig handledning

Som företagsekonomisk student kommer du att tilldelas en namngiven handledare under dina första tre veckor på LSBU. Din handledares roll är att vara din primära kontakt för akademiskt och professionellt utvecklingsstöd.

Din handledare kommer att stödja dig för att få ut det mesta av din tid på LSBU, ge råd och skyltning till andra stödkällor vid universitetet. De borde vara den första personen vid universitetet som du talar om om du har några svårigheter som påverkar ditt arbete. Dessa kan vara akademiska, ekonomiska, hälsorelaterade eller en annan typ av problem.

Du kommer att ha avtal med din personliga handledare minst en gång i termin i 30 minuter under hela kursen. Du kan kontakta din handledare för ytterligare möten eller support via e-post.


coaching

Studenter i deras första år på grundutbildning kommer också att dra nytta av vårt coachingprogram. Detta program är ett proaktivt tillvägagångssätt för studentutveckling som utsträcker våra elevernas potential genom en process av självanalys, reflektion, planering och åtgärd, vilket gör att eleverna kan upptäcka och bestämma sina behov.


Ingångskrav

 • En nivå BCC eller
 • BTEC Nationellt Diplom DMM eller
 • Tillgång till HE-kvalifikationer med 9 skillnader och 36 meriter eller
 • Ekvivalenta nivå 3 kvalifikationer värda 106 UCAS poäng.
 • Sökande måste hålla 5 GCSEs AC inklusive matematik och engelska eller motsvarande (reformerade GCSEs grad 4 eller högre).

Vi välkomnar motsvarande kvalifikationer från hela världen. Engelska språkkunskaper för internationella studenter: IELTS-poäng på 6,0 eller Cambridge-färdighet eller avancerad grad C.

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad June 10, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
3 - 4 år
Heltid
Price
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltid Storbritannien / EU-avgift: £ 9250; Internationell avgift: £ 13125. År 1 Deltid Storbritannien / EU-avgift: £ 6935; Internationell avgift: £ 9843.75
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan