BA (Hons) i internationellt företag med språk

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Ackrediterad av: EPAS CIM

I dagens globala miljö förväntar sig arbetsgivare akademiker att ha ett internationellt perspektiv, att förstå hur verksamheten fungerar med kunder och leverantörer runt om i världen och hur de påverkas av händelser i andra länder. Genom att välja en examen i International Business with Languages ​​får du en solid grund i affärer och ledning tillsammans med en erkänd kompetens inom främmande språk som placerar dig bra för en karriär inom internationell verksamhet.

GCU är en av endast 69 institutioner över hela världen för att uppnå EPAS-ackreditering, vilket visar att arbetsgivare att din examen är världsklass. Universitetet lovordades av EPAS för det exceptionella engagemanget för etik, ansvar och hållbarhet (ERS). Våra kandidater bidrar till ett samhälle som är oroad över hållbar och etisk verksamhet.

Inledningsvis kommer du att studera bred affärsplanering, inklusive arbetsbaserad kultur, ekonomisk förvaltning, internationell ekonomi, marknadsföring, personalhantering och lag, från både ett brittiskt och internationellt perspektiv. När du utvecklas i dina studier kommer det att läggas större tonvikt på det internationella, kulturella, hållbara och etiska affärssammanhanget. Du kan välja att vidareutveckla ditt internationella perspektiv genom en internationell studieutbyte.

Om du vill ha en doktorsexamen i BA International Business with Language, måste du välja BA (Hons) International Business med språk på ansökan till GCU via UCAS.

Vad du ska studera

Internationell handel med språk (1: a års specialism) inkluderar en erkänd kvalifikation i ditt val av spanska, franska, tyska eller italienska för en karriär i internationell verksamhet. Vi kommer att förbereda dig för att bli redo för framgång, förvärva en bred affärs- och förvaltningsstiftelse, en global syn på etiskt och hållbart företag, viktig ledarskapsförmåga och kommunikationsförmåga för att passa dina karriärmöjligheter. Var vänlig medveten om att språk endast erbjuds som ett internationellt företag "med" Språkpris snarare än en gemensam utmärkelse.

Nyutexaminerade har jobbat med BBC, Diageo, Dell, SSE, Tesco PLC, Erasmus Student Network (ESN), Enterprise Rent-A-Car, KPMG UK och Glasgow City Council.

År 1

Introduktion till internationella affärsmoduler inklusive arbetsplatskultur och beteende, samhällsekonomins verksamhet, internationella ekonomiska frågor och utmaningar, grundämnen i ekonomistyrning, grunden för marknadsföring, företagsekonomi eller en språkmodul

År 2

Samhälle, anställbarhet och företag, väsentliga aspekter av att hantera mänskliga resurser, samtida kulturella utmaningar i internationellt företag, ekonomisk förvaltning för beslutsfattare, internationella institutioner och miljöer ora språkmodul och en alternativmodul

År 3

Enterprise Value Challenge, Business Research Methods och Färdigheter, Internationell Affärsstrategi, Etisk Handel och Internationell Marknad Entry Operations Management och ett alternativ, utbytes möjligheter som är tillgängliga via ansökan erbjuds direkt deltagande studenter möjligheten att byta i Trimester B

År 4

Heder Dissertation och moduler i samtida frågor i världsekonomi, hållbarhet, företagsansvar och etik i internationell handel och två andra specialmoduler (beroende på vald specialitet)

Ingångskrav

Alla anmälningskrav som anges här ska användas som en guide och representera det lägsta som krävs för att komma in för inresa. Sökande som gör ett villkorligt erbjudande om en plats kan uppmanas att uppnå mer än vad som anges.

År 1

SQA högre

AABBB inklusive engelska och språk (franska, tyska, italienska eller spanska) PLUS Nat 5 Maths vid C

En nivå

BCC inklusive AS-nivå franska, tyska, italienska eller spanska på B, PLUS GCSE Maths och engelska på C / 4

ILC högre

H1, H2, H2, H3, H3, inklusive engelska och språk vid H2 eller över PLUS Maths vid O1

IB Diplom

25 poäng måste innehålla matematik

BTEC

Nivå 3 Utökat Diplom på DMM inklusive AS-nivå franska, tyska, italienska eller spanska på B PLUS GCSE Maths och engelska på C / 4

Engelska språket

Akademisk IELTS-poäng på 6,0 (eller motsvarande) med inget element under 5,5.

Observera: Om du är från ett flertalet engelsktalande land kan du inte vara skyldig att ge ytterligare bevis på din engelska språkkunskaper.

ytterligare information

Övriga akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer

Varje ansökan till GCU behandlas individuellt. Om du inte har de typiska akademiska behörighetskraven, men kan visa relevant arbetslivserfarenhet och / eller krediter från erkända yrkesorganisationer, kan du vara berättigad att gå in i kursen via universitetets system för erkännande av tidigare lärande.

Internationella Pathways

Om du inte uppfyller kraven på engelska kan du vara kvalificerad till engelska för universitetsstudier.

Avgifter och finansiering

Avgifterna du betalar bestäms oftast av din avgiftsstatus. Vad är min studentavgift status?

Kursavgifter 2018/19

  • Hem: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationellt: 11 500 £

* Totala studieavgifter för RUK-studenter som fullgör en tre- eller fyraårig examen är begränsade till 27750 kr. Specifika avgifter är föremål för bekräftelse från den skotska regeringen och kan ändras när bekräftat.

Om du påbörjar dina studier i september 2018 eller januari 2019 är det årliga eller modulavgifter som gäller under din kursperiod. avgifter kan dock ändras. För fullständiga detaljer om hur avgifter kan ändras läs våra avgifter och återbetalningspolicy.

Extrakostnader

Förutom kursavgifter kan du uppleva extra kostnader under din tid på universitetet.

stipendier

Vi tillhandahåller utbildning av hög kvalitet till ett rimligt pris. Som Universitetet för det gemensamma bra, är vi förpliktade att erbjuda tillgänglig högre utbildning för begåvade studenter genom att hålla våra studieavgifter låga och ge ett generöst stipendiumspaket på över 2,5 miljoner pund per år.

Om du har några frågor eller förfrågningar om stipendier som är tillgängliga för 2018/19, är du välkommen att kontakta studentfrågor.

Internationella studentens startdatum

För nya internationella studenter börjar orienteringsevenemang den 14 september 2018 . Denna extra tid är speciellt utformad för att hjälpa nya internationella studenter att bosätta sig i Storbritannien och GCU före starten av generell studentinduktion och undervisning.

Det kommer att finnas en hel del roliga och informativa aktiviteter som äger rum under denna period, inklusive campus och stadsresor, samt välkomna evenemang där du kan träffa andra internationella studenter.

EPAS ackrediterad

Business Program Suite, BA / BA (Hons) International Business (inklusive gemensamma utmärkelser) och BA / BA (Hons) Business Management, är ackrediterad av European Foundation for Management Development Program Accreditation Scheme (EPAS).

Benchmarkerad mot internationella standarder är GCU en av endast 69 institutioner över hela världen för att uppnå EPAS-ackreditering. Universitetet lovordades av EPAS för det exceptionella engagemanget för etik, ansvar och hållbarhet (ERS). Denna godkännande ger våra studenter en försäkran om att deras kvalifikationer är bland de bästa i världen.

Femstjärnigt pris

Kursen har tilldelats fem QS-stjärnor som en del av det prestigefyllda betygssystemet QS Stars Business Schools som omfattar över 30 bedömningsområden.

Branschlänkar

Det här programmet lägger stor vikt vid att ansluta studenter direkt till företag. Vi inbjuder regelbundet gästtalare till klassrummet för att ge dig en uppdaterad arbetsgivare och branschperspektiv. Du får möjlighet att få förståndsupplevelse genom "live" -studier och projekt som ger dig en unik inblick i arbetet med några av Storbritanniens största företag.

På en digital nivå samarbetar du med verkliga företagsledare och verkställande direktörer med sociala medier, wikier och bloggar, vilket ger dig praktiska kunskaper, nätverksmöjligheter, nyckelfärdigheter och en konkurrenskraftig examen vid examen.

Bedömningsmetoder

Vårt tillvägagångssätt för lärande, undervisning och bedömning är skräddarsydd för de internationella företagens behov. Vi antar ett brett utbud av inlärnings- och undervisningsmetoder för att säkerställa att du inte bara får den nödvändiga kunskapen och förståelsen för den internationella näringslivet utan också utvecklar dina intellektuella och personliga färdigheter.

Bedömningsstrategier omfattar traditionella tillvägagångssätt som tentor och uppsatser, men innehåller även mer moderna former av bedömning som är relaterade till att förbereda dig för arbetsplatsens rapporteringsstil (t.ex. presentationer / rapporter) eller använda digital teknik och mobila enheter.

Lär ut metoder

De lärande och undervisningsmetoder vi använder säkerställer att programmet är yrkesrelevant och akademiskt utmanande. Vårt tillvägagångssätt är studentcentrerat, praktisk och relevant för studentens och arbetsgivarnas behov. Vi har flyttat fokus till en mer självständig inlärningsmetod där du kommer att uppmuntras att generera och kritiskt utvärdera teori och praktik.

Utöver det traditionella föreläsnings-, seminariet och verkstadsformatet antar vi en mångsidig metod för lärande som innehåller ett brett utbud av stödmaterial, inklusive podcaster, webbseminarier (internetbaserade seminarier), diskussionsforum och oberoende (inklusive webbaserade ) studie. I tutorials uppmuntrar vi studenter att delta och bidra till lärmiljön genom diskussion och grupparbete.

Under hela vårt program kommer du också att delta i "verkliga världscenarioter" genom livsindustriprojekt, fallstudier och utredningar och uppmuntras att maximera branschlänkar och arbetslivserfarenhet för att genomföra de teoretiska begrepp och ramar du lär dig.

Utbudet av moduler från teoretiskt till praktisk och affärsorienterat är utformat för att utrusta dig med en kritisk medvetenhet om företagets roll i samhället. Du kommer att utveckla det brett utbud av kunskaper och färdigheter som krävs för att utmärka sig som ledande inom industrin eller att starta din karriär som en (social) entreprenör.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Läs mer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Läs mindre
Glasgow , london + 1 Mer Mindre

Ackrediteringar

EFMD Epas Accredited