Läs den officiella beskrivningen

Sammanfattning

OCA BA (Hons) Photography-utbildningsprogrammet är unikt eftersom det förutsätter ingen förkunskapskunskap utöver de grundläggande funktionerna i en kamera. Det är modulärt i koncept och leverans och studenten är fri att välja mellan tillgängliga enheter på varje nivå för att passa sina egna intressen och ambitioner. Således är det möjligt att varje enskild student med handledning kan skräddarsy sin kurs till sitt utseende och utveckla talanger, deras kreativa och intellektuella lust.

Examensöversikt

BA (Hons) Photography grad kommer att utveckla dina tekniska, kreativa och analytiska färdigheter genom ett mycket strukturerat studieprogram som görs känsligt för dina behov som student genom en en-till-en handledare relation. På nivå 5 börjar du utveckla din personliga konstnärliga röst som fotograf genom en prospektering av genre, och det kommer ökad tonvikt på teoretiska och kritiska studier parallellt med ditt praktiska arbete. Nivå 6 består främst av ett flexibelt förhandlat program. Dessa tre slutliga moduler kan länkas och högskolans breda utbud av handledningsspecialismer hjälper till att stödja dig i din skapande av fräscha och utmanande arbeten som visar en modenhet av utsikter över spektret av fotografisk praxis.

Som sin distanslärare valideras alla OCA-grader av universitetet för Creative Arts (UCA). UCA är No.1 Specialist University för Creative Industries i Complete University Guide och rankades 21: e i Storbritannien av Guardian University League Tabeller.

Grad syften

  • Förbättra tillgången till utbildning på fotografi på grundnivå genom öppen och flexibel distansutbildning.
  • Att ge ett intellektuellt stimulerande program baserat på högkvalitativt studiematerial och handledarstöd.
  • Att utveckla elevernas kreativa förmåga och deras förmåga vid tolkning och tillämpning av bilder.
  • Att utveckla elevernas kritiska förståelse av de teoretiska och konceptuella frågorna som är centrala för fotografering och det sociala, historiska och kulturella sammanhang där det praktiseras.
  • Att skapa en miljö där studenten har möjlighet att ändra sin syn på världen och deras interaktion med det både visuellt och intellektuellt.
  • Att främja höga etiska och professionella standarder och en medvetenhet om möjligheterna som erbjuds av befintliga och nya utvecklingar inom fotografi för att utöka sina tillämpningsområden.
Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad October 3, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum