BA (Hons) i International Supply Chain Management

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Endast år 3

Supply chain management är ett växande globalt specialistområde och en väsentlig funktion inom organisationer, med många aspekter från upphandling och logistik till verksamhet och projektledning.

Detta program är utformat för studenter med relevant HND för att komma in på år 3 och få en hedersexamen. Du kommer att utveckla din förståelse för komplexiteten i de interna och externa kopplingarna i de internationella försörjningskedjorna och få de verktyg, tekniker och ledningsförmåga som krävs för en framgångsrik karriär. Du kommer också att utveckla din kunskap om de globala utmaningar som påverkar försörjningskedjeprocessen, inklusive ekonomiska, juridiska, finansiella, strategiska och globala problem och deras inverkan på internationell handel.

Beroende på ditt tidigare studieområde kan du välja alternativmoduler inklusive projektledning och digitala affärer och marknadsföring eller välja att studera ett språk.

Utöver specialistkunskap utvecklar du ditt entreprenörstänkande, dina IT-färdigheter och människors kompetens som är avgörande för att framgångsrikt genomföra strategi och förändringar i organisationer.

Din karriär

Med ökad global konkurrens och trycket på en osäker ekonomisk miljö ökar efterfrågan på leverantörskedjan / logistikchefer som förstår komplexiteten hos de interna och externa förbindelserna i dagens internationella försörjningskedjor. Det finns möjligheter för kandidater i alla branscher, inklusive offentliga tjänster, kommuner, NHS, detaljhandel, tillverkning, logistik och teknik.

Vad du ska studera

År 3

Enterprise Value Challenge, Internationell affärsstrategi, Företagsforskningsmetoder, Supply Chain Management, Operations Management, alternativ från Project Management, en språkkod, Digital Business och Marketing

År 4

Honors Dissertation, Supply Chain Risk Management, Hållbarhet, Företagsansvar och Etik i International Business, Hantera Sustainable Business Excellence, En Språkmodul, Förvaltning av Innovation och Kreativitet, Human Resource Strategies for Organizational Performance

Ingångskrav

Alla anmälningskrav som anges här ska användas som en guide och representera det lägsta som krävs för att komma in för inresa. Sökande som gör ett villkorligt erbjudande om en plats kan uppmanas att uppnå mer än vad som anges.

År 1

Direkt tillträde till år 3 bara.

År 3

HND Supply Chain Management, HND Business, HND Retail Management eller HND Administration och IT med B i de betygsatta enheterna. Andra relaterade HNDs kvalifikationer kan övervägas.

Engelska språket

Akademisk IELTS-poäng på 6,0 (eller motsvarande) med inget element under 5,5.

Observera: Om du är från ett flertalet engelsktalande land kan du inte vara skyldig att ge ytterligare bevis på din engelska språkkunskaper.

ytterligare information

Övriga akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer

Varje ansökan till GCU behandlas individuellt. Om du inte har de typiska akademiska behörighetskraven, men kan visa relevant arbetslivserfarenhet och / eller krediter från erkända yrkesorganisationer, kan du vara berättigad att gå in i kursen via universitetets system för erkännande av tidigare lärande.

Internationella Pathways

Om du inte uppfyller kraven på engelska kan du vara kvalificerad till engelska för universitetsstudier.

Avgifter och finansiering

Avgifterna du betalar bestäms oftast av din avgiftsstatus. Vad är min studentavgift status?

Kursavgifter 2018/19

  • Hem: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationellt: 11 500 £

* Totala studieavgifter för RUK-elever som fullbordar en tre eller fyra års examen är begränsade till 27.750 kr. Specifika avgifter är föremål för bekräftelse från den skotska regeringen och kan ändras när bekräftat.

Om du påbörjar dina studier i september 2018 eller januari 2019 är det årliga eller modulavgifter som gäller under din kursperiod. avgifter kan dock ändras. För fullständiga detaljer om hur avgifter kan ändras läs våra avgifter och återbetalningspolicy.

Extrakostnader

Förutom kursavgifter kan du uppleva extra kostnader under din tid på universitetet.

stipendier

Vi tillhandahåller utbildning av hög kvalitet till ett rimligt pris. Som Universitetet för det gemensamma bra, är vi förpliktade att erbjuda tillgänglig högre utbildning för begåvade studenter genom att hålla våra studieavgifter låga och ge ett generöst stipendiumspaket på över 2,5 miljoner pund per år.

Om du har några frågor eller förfrågningar om stipendier som är tillgängliga för 2018/19, är du välkommen att kontakta studentfrågor.

Internationella studentens startdatum

För nya internationella studenter börjar orienteringsevenemang den 14 september 2018 . Denna extra tid är speciellt utformad för att hjälpa nya internationella studenter att bosätta sig i Storbritannien och GCU före starten av generell studentinduktion och undervisning.

Det kommer att finnas en hel del roliga och informativa aktiviteter som äger rum under denna period, inklusive campus och stadsresor, samt välkomna evenemang där du kan träffa andra internationella studenter.

Språkalternativ

Du kan ytterligare förbättra dina kunskaper som globala kandidater och bredda dina karriärmöjligheter genom att välja att studera ett modernt språk.

Du har möjlighet att studera moderna språk, inklusive franska, spanska, tyska och italienska från nybörjare till professionell nivå beroende på din tidigare kunskaper.

Branschlänkar

Våra starka band med industrin innebär att du kommer att dra nytta av en rad interaktiva lärandeupplevelser. Vi har regelbundet gästföreläsningar som levereras av branschexperter, masterclasses och fältresor för att ge våra elever ett aktuellt arbets- och branschperspektiv, vilket ger verkligheten i klassrummet.

När det är möjligt arbetar vi med våra branschpartners för att skapa utmaningar för fallstudier, vilket ger dig en unik inblick i arbetet med några av Storbritanniens största företag.

Bedömningsmetoder

Bedömningar är utformade för att utveckla ditt självständiga lärande medan du testar din förmåga att lösa problem, formulera argument och analysproblem. Ett brett spektrum av utvärderingsstrategier inriktade på modulernas innehåll gör det möjligt att utveckla inte bara i dina skriftliga färdigheter och lärande utan även färdigheter som dataanalys, program, presentation och lagarbete.

Bedömningsmetoderna kan variera mellan moduler och omfatta: osynliga tentaminer, tentamensprov, skriftlig kurs, presentationer och grupparbete.

Dessutom används fallstudier inom bedömningar så att all inlärning kan tillämpas på det verkliga livet.

Lär ut metoder

De lärande och undervisningsmetoder vi använder är utformade för att säkerställa att programmet är både yrkesrelevant och akademiskt utmanande. Vårt tillvägagångssätt är studentcentrerat, praktisk, deltagande och relevant för behoven hos både vår student och arbetsgivare. Vi fokuserar på en mer självständig inlärningsmetod och du uppmuntras att generera och kritiskt utvärdera teori och praktik.

Utöver det traditionella föredrags-, seminariet och verkstads- / praktiska formatet antar vi en mångsidig metod för lärande som innehåller ett brett utbud av stödmaterial, inklusive podcaster, webinars (internetbaserade seminarier), diskussionsforum och oberoende (inklusive webb baserad) studie. Klassrumsinställningen är en balans mellan kunskapsöverföring, interaktivitet och gruppaktiviteter. med studenter som har möjlighet att bidra till lärmiljön.

I klasserna ingår också en mängd olika företagsstudier, företagsbesök och gästhögtalare för att återspegla den nuvarande industrin, särskilt i verksamheten, försörjningskedjan och logistik.

Programföreläsarna har kopplingar till professionella organ (CIPS, CILT), företagsnätverk (Ceed) och personliga nätverk i SCM och logistik, så att moduler speglar nutidspraxis.

HM Forces

I samarbete med HM Forces har GCU identifierat att detta program är särskilt lämpat för militära och ex-militära män och kvinnor. Besök HM Forces Careers Zone för mer information om de tjänster vi tillhandahåller.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Läs mer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Läs mindre
Glasgow , london + 1 Mer Mindre