Endast år 3

International Sports Management-fältet är en växande och dynamisk industri. Om du är passionerad om sport och har en önskan att professionellisera din karriär på detta område kan GCU hjälpa dig att uppnå kompetens och erfarenhet för att lyckas i förvaltning av sport, fitness, fritid och rekreation.

Du kommer att studera viktiga aspekter av internationell ledning inom idrotten och genom en rad specialmoduler, inklusive språkalternativ, utvecklar du kompetensen för att bedriva en framgångsrik karriär på både lokal och internationell nivå.

Programmet levereras av ett erfaret team som kombinerar sin akademiska rekord med ett praktiskt förhållningssätt till lärande och imponerande branschanslutningar.

Du kommer att dra nytta av profilerade gästhögtalare och fältresor inklusive en internationell resa som upplever de europeiska snösporterna. Vidare arbetar våra studenter med levande konsultprojekt med idrottsmän, som är utformade för att ge dig nätverksmöjligheter och nyckelfärdigheter i denna växande bransch.

Din karriär

Kandidater från programmet kan bedriva anställning som arbetar inom idrottshanteringsområdet inom områden som idrottsevenemangshantering, samhällsportsutvecklingsutveckling, förvaltning av idrottsfrivilliga, idrottsanläggningshantering, sportutveckling, sportturism, sportmarknadsföring och marknadsföring samt hälso- och fitnesshantering.

Vad du ska studera

Studenterna skriver in kursen i år 3

År 3

Enterprise Value Challenge, Business Research Metoder och färdigheter, International Marketing Strategy, Sport Coaching Management, Sport Governance, Sport Management alternativ modul

År 4

Dissertation, Global Sport, Sport och volontärarbete, Kritiska frågor i Sport Management, alternativmodul

Ingångskrav

Alla anmälningskrav som anges här ska användas som en guide och representera det lägsta som krävs för att komma in för inresa. Sökande som gör ett villkorligt erbjudande om en plats kan uppmanas att uppnå mer än vad som anges.

År 3

HND

HND Coaching och Utveckling Sport eller HND Fitness, Hälsa och Motion eller HND Applied Sports Science med AB / ABB i Graded Units.

Andra sportrelaterade HND-program kan övervägas.

Engelska språket

Akademisk IELTS-poäng på 6,0 (eller motsvarande) med inget element under 5,5.

Observera: Om du är från ett flertalet engelsktalande land kan du inte vara skyldig att ge ytterligare bevis på din engelska språkkunskaper.

ytterligare information

Övriga akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer

Varje ansökan till GCU behandlas individuellt. Om du inte har de typiska akademiska behörighetskraven, men kan visa relevant arbetslivserfarenhet och / eller krediter från erkända yrkesorganisationer, kan du vara berättigad att gå in i kursen via universitetets system för erkännande av tidigare lärande.

Internationella Pathways

Om du inte uppfyller kraven på engelska kan du vara kvalificerad till engelska för universitetsstudier.

Avgifter och finansiering

Avgifterna du betalar bestäms oftast av din avgiftsstatus. Vad är min studentavgift status?

Kursavgifter 2018/19

  • Hem: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationellt: 11 500 £

* Totala studieavgifter för RUK-studenter som fullgör en tre- eller fyraårig examen är begränsade till 27750 kr. Specifika avgifter är föremål för bekräftelse från den skotska regeringen och kan ändras när bekräftat.

Om du påbörjar dina studier i september 2018 eller januari 2019 är det årliga eller modulavgifter som gäller under din kursperiod. avgifter kan dock ändras. För fullständiga detaljer om hur avgifter kan ändras läs våra avgifter och återbetalningspolicy.

Extrakostnader

Förutom kursavgifter kan du uppleva extra kostnader under din tid på universitetet.

stipendier

Vi tillhandahåller utbildning av hög kvalitet till ett rimligt pris. Som Universitetet för det gemensamma bra, är vi förpliktade att erbjuda tillgänglig högre utbildning för begåvade studenter genom att hålla våra studieavgifter låga och ge ett generöst stipendiumspaket på över 2,5 miljoner pund per år.

Om du har några frågor eller förfrågningar om stipendier som är tillgängliga för 2018/19, är du välkommen att kontakta studentfrågor.

Internationella studentens startdatum

För nya internationella studenter börjar orienteringsevenemang den 14 september 2018 . Denna extra tid är speciellt utformad för att hjälpa nya internationella studenter att bosätta sig i Storbritannien och GCU före starten av generell studentinduktion och undervisning.

Det kommer att finnas en hel del roliga och informativa aktiviteter som äger rum under denna period, inklusive campus och stadsresor, samt välkomna evenemang där du kan träffa andra internationella studenter.

Arbetserfarenhet

Kombinera praktiska och akademiska färdigheter kommer att ge dig ett bra ställe att lyckas. Under hela din examen uppmuntras du att få relevant erfarenhet inom idrottsbranschen.

Vårt undervisningsteam har utmärkta branschlänkar med privata och offentliga idrottsleverantörer. Varje år hjälper vi eleverna att få praktik och frivilliga möjligheter att arbeta med organisationer på grundnivå helt igenom till elitesporter i nationella och internationella miljöer.

Språkalternativ

Du kan välja att studera språkmoduler som en del av denna examen. GCU erbjuder moduler på franska, spanska, tyska och italienska från nybörjare till professionell nivå.

Internationell studieutbyte

Du kan välja att lägga till en internationell upplevelse för ditt program med en studieutbyte hos en av våra partnerinstitutioner i Europa, Kanada, USA, Australien eller Latinamerika.

Det finns också möjligheter för studenter att genomföra arbetsplatser med våra europeiska partners samt erbjuds internationella korta studieresor på olika områden, inklusive idrott, sport och snösporter.

Bedömningsmetoder

Vårt tillvägagångssätt för lärande, undervisning och bedömning av våra studenter är skräddarsydd för behoven inom sport och fritidssektorn. Vi antar ett brett utbud av lärande och undervisningsmetoder för att säkerställa att du inte bara får kunskap och förståelse för den internationella näringslivet utan också utvecklar dina intellektuella och personliga färdigheter.

Alla moduler omfattar prov och kurs i linje med lärandemål. Bedömningsmetoder varierar mellan moduler och inkluderar osynliga tentamina, idrottsstudier, klassprov, skriftlig kurs, presentationer och grupparbete.

Lär ut metoder

De lärande och undervisningsmetoder vi använder säkerställer att programmet är yrkesrelevant och akademiskt utmanande. Vårt tillvägagångssätt är studentcentrerat, praktisk och relevant för studenter och arbetsgivares behov. Vi fokuserar på en mer självständig inlärningsmetod där du kommer att uppmuntras att generera och kritiskt utvärdera teori och praktik.

Utöver det traditionella föreläsnings-, seminariet och verkstadsformatet antar vi en mångsidig metod för lärande som innehåller ett brett utbud av stödmaterial, inklusive podcaster, webbseminarier (internetbaserade seminarier), diskussionsforum och oberoende (inklusive webbaserade ) studie. Klassrumsinställningen är en balans mellan kunskapsöverföring, interaktivitet och gruppaktiviteter. med studenter som har möjlighet att bidra till lärmiljön.

Utbudet av moduler från teoretisk till praktisk och affärsorienterad kommer att ge dig en kritisk medvetenhet om idrottsledningens roll i samhället och det brett utbud av kunskaper och färdigheter som krävs för att kunna ta ledarpositioner inom sportbranschen och sociala affärer eller att starta din karriär som en entreprenör.

Program undervisas på:
Engelska

Se 16 fler kurser från GCU - Glasgow School for Business and Society »

Senast uppdaterad July 30, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Pris
1,820 GBP
Hem / EU-studenter; £ 9250 RUK studenter; 11 500 £ Internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum