Ackrediterad av: IOH

Den internationella händelsessektorn har bevittnat fenomenal tillväxt och betydande förändring de senaste åren. Med globala möjligheter och en rad karriärval har det aldrig varit en mer spännande tid att driva en karriär i International Events Management.

Vårt program erbjuder både en teoretisk och praktisk inställning till evenemangshantering; från planering, marknadsföring och bemanning till riskbedömning och säkra finansiering. Du får kunskaper och kunskaper för att skapa, hantera och leverera framgångsrika händelser. Du kommer att dra nytta av interaktiva och praktiska inlärningsupplevelser, samarbeta med företag med sociala medier, wikis och bloggar, och ge dig praktiska färdigheter som du kan fortsätta med i din karriär.

Ackrediterad av Institutet för gästfrihet, ger denna ackreditering våra studenter och framtida arbetsgivare med säkerhet att denna examen är av kvalitetsstandard som är relevant för behoven hos gästfrihet, fritid och turism industrier och som uppfyller accepterade Institute of Hospitality internationella referensstandarder .

Du kommer också att dra nytta av branschens högtalare, fältresor och simuleringar i verkligheten som ger dig nätverksmöjligheter, nyckelinsatser och en konkurrensfördel när det gäller att komma in i branschen.

Din karriär

Kandidater är mycket anställbara med ett brett utbud av möjliga karriärmöjligheter, inklusive evenemangshanterare, evenemangsoperationer, festivalkoordinatorer, fundraising managers, konferens arrangörer, projektledare och poliser. Dessutom innebär den globala dynamiken i detta program att många akademiker dra nytta av sysselsättningsmöjligheter både hemma och utomlands.

Vad du ska studera

År 1

Arbetsplatskultur och beteende, samhällsvetenskapliga affärer, grunden för marknadsföring, grundämnen i ekonomistyrning, introduktion till evenemangsstudier, evenemang, gästfrihet och turism

År 2

Samhälle, anställbarhet och företag, som är avgörande för att hantera personalresurser, konsumentköpsbeteende, skapa och designa erfarenheter, leverans av händelser och hantering, alternativmodul

År 3

Enterprise Value Challenge, Business Research Metoder och färdigheter, International Marketing Strategy, Event Policy och Resourcing, Urban och Regional Regeneration, alternativ modul

År 4

Honours Dissertation, Event Tourism, Aktuella frågor i International Events Management, kritiska händelse studier, alternativ modul

Ingångskrav

Alla anmälningskrav som anges här ska användas som en guide och representera det lägsta som krävs för att komma in för inresa. Sökande som gör ett villkorligt erbjudande om en plats kan uppmanas att uppnå mer än vad som anges.

År 1

SQA högre

ABBBB inklusive engelska plus Nat 5 Maths vid C

En nivå

BCC PLUS GCSE Maths och engelska på C / 4

ILC högre

H1, H2, H3, H3, H3 inklusive engelska PLUS Maths vid O1

IB Diplom

25 poäng måste innehålla matematik

BTEC

Nivå 3 Extended Diploma i relevant ämne på DMM PLUS GCSE Maths och engelska på C / 4

År 3

HND Events Management eller HND Hospitality Management med AB / BA i de graderade enheterna. Andra relaterade HND-program kan övervägas.

Engelska språket

Akademisk IELTS-poäng på 6,0 (eller motsvarande) med inget element under 5,5.

Observera: Om du är från ett flertalet engelsktalande land kan du inte vara skyldig att ge ytterligare bevis på din engelska språkkunskaper.

ytterligare information

Övriga akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer

Varje ansökan till GCU behandlas individuellt. Om du inte har de typiska akademiska behörighetskraven, men kan visa relevant arbetslivserfarenhet och / eller krediter från erkända yrkesorganisationer, kan du vara berättigad att gå in i kursen via universitetets system för erkännande av tidigare lärande.

Internationella Pathways

Om du inte uppfyller kraven på engelska kan du vara kvalificerad till engelska för universitetsstudier.

Avgifter och finansiering

Avgifterna du betalar bestäms oftast av din avgiftsstatus. Vad är min studentavgift status?

Kursavgifter 2018/19

  • Hem: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationellt: 11 500 £

* Totala studieavgifter för RUK-studenter som fullgör en tre- eller fyraårig examen är begränsade till 27750 kr. Specifika avgifter är föremål för bekräftelse från den skotska regeringen och kan ändras när bekräftat.

Om du påbörjar dina studier i september 2018 eller januari 2019 är det årliga eller modulavgifter som gäller under din kursperiod. avgifter kan dock ändras. För fullständiga detaljer om hur avgifter kan ändras läs våra avgifter och återbetalningspolicy.

Extrakostnader

Förutom kursavgifter kan du uppleva extra kostnader under din tid på universitetet.

stipendier

Vi tillhandahåller utbildning av hög kvalitet till ett rimligt pris. Som Universitetet för det gemensamma bra, är vi förpliktade att erbjuda tillgänglig högre utbildning för begåvade studenter genom att hålla våra studieavgifter låga och ge ett generöst stipendiumspaket på över 2,5 miljoner pund per år.

Om du har några frågor eller förfrågningar om stipendier som är tillgängliga för 2018/19, är du välkommen att kontakta studentfrågor.

Moffat Center

Moffat Charitable Trust stöder Moffat Center for Travel

Internationella studentens startdatum

För nya internationella studenter börjar orienteringsevenemang den 14 september 2018 . Denna extra tid är speciellt utformad för att hjälpa nya internationella studenter att bosätta sig i Storbritannien och GCU före starten av generell studentinduktion och undervisning.

Det kommer att finnas en hel del roliga och informativa aktiviteter som äger rum under denna period, inklusive campus och stadsresor, samt välkomna evenemang där du kan träffa andra internationella studenter.

Arbetserfarenhet

Kombinera praktiska och akademiska färdigheter säkerställer att våra studenter har den kompetens, kunskap och kompetens som krävs för att lyckas.

Under hela din utbildning kommer du att uppmuntras att genomföra relevant praktisk erfarenhet av att arbeta i händelseindustrin. Undervisningsgruppen har utmärkta branschlänkar med evenemangsleverantörer i hela Skottland som öppnar ett brett utbud av arbetslivserfarenheter för våra studenter.

Internationell studieutbyte

För att förbättra ditt globala perspektiv kan du lägga till internationell erfarenhet av ditt program genom att välja en studieutbyte med en av våra partnerinstitutioner i Europa, Nordamerika, Latinamerika och Asien.

Språkalternativ

Du kan välja att studera språkmoduler som en del av denna examen. GCU erbjuder moduler på franska, spanska, tyska och italienska från nybörjare till professionell nivå.

Bedömningsmetoder

Vår inställning till lärande, undervisning och bedömning är skräddarsydd för händelsernas behov. Vi antar ett brett utbud av lärande och undervisningsmetoder för att säkerställa att du får den nödvändiga kunskapen och förståelsen för den internationella näringslivet, men utvecklar också dina intellektuella och personliga färdigheter.

Vårt program är utformat för att förbättra våra kandidaters anställbarhet och kompetens med de kompetenser och egenskaper som arbetsgivare kräver i en global ekonomi och förse dig med kunskap, färdigheter och attribut som ansvariga ledare för framtiden.

Alla moduler omfattar prov och kurs i linje med lärandemål. Bedömningsmetoder varierar mellan moduler och inkluderar osynliga tentaminer, tentamensprov, skriftlig kurs, presentationer och grupparbete.

Lär ut metoder

De lärande och undervisningsmetoder vi använder är utformade för att säkerställa att programmet är både yrkesrelevant och akademiskt utmanande. Vårt tillvägagångssätt är studentcentrerat, praktisk, deltagande och relevant för studentens och arbetsgivarnas behov. Vi har flyttat från det traditionella lärarcentrerade lärandet där studentens roll är ganska passiv. I stället fokuserar vi på en mer självständig inlärningsmetod där du kommer att uppmuntras att generera och kritiskt utvärdera teori och praktik.

Utöver det traditionella föreläsnings-, seminariet och verkstadsformatet antar vi en mångsidig metod för lärande som innehåller ett brett utbud av stödmaterial, inklusive podcaster, webbseminarier (internetbaserade seminarier), diskussionsforum och oberoende (inklusive webbaserade ) studie. Klassrumsinställningen är en balans mellan kunskapsöverföring, interaktivitet och gruppaktiviteter. med studenter som har möjlighet att bidra till lärmiljön.

Vårt utbud av moduler från teoretisk till praktisk och affärsorienterad kommer att utrusta dig med en kritisk medvetenhet om företagets roll i samhället och det brett utbud av kunskaper och färdigheter som är nödvändiga för att utmärka sig som ledande inom branschen och sociala företag eller att starta din karriär som entreprenör.

Program undervisas på:
Engelska

Se 16 fler kurser från GCU - Glasgow School for Business and Society »

Senast uppdaterad July 29, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 år
Heltid
Pris
1,820 GBP
Hem / EU-studenter; £ 9250 RUK studenter; 11 500 £ Internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum