EFMD Epas Accredited

Ackrediterad av: EPAS CIPD

År 3 Entry only

Ett av våra flaggskeppsprogram, BA (Hons) International Business and Human Resource Management (HRM), kommer att förbereda dig för att konkurrera om ett brett utbud av arbetsmöjligheter i Storbritannien och internationellt. Samtidigt som du får en bred förståelse för näringslivet och det samhälle där det fungerar, utvecklar du också viktiga ledarskaps-, lednings- och kommunikationsförmåga och det globala perspektivet du behöver utmärka i en karriär inom affärs- och HRM.

Genom att välja gemensamma hedersbetygelser inom International Business och HRM, får du en solid grund i företagsledningen och ledningen att utveckla en särskild specialitet med 50% av dina moduler relaterade till HRM - ämnen som managementfrågor, anställningsrättigheter och ansvar, hantering av människor och mångfald och hantering och utveckling av talang.

Med en examen godkänd av både EPAS och CIPD kan du visa för arbetsgivare att din examen är världsklass. Högskolan uppskattades av EPAS för sitt exceptionella engagemang i agendaen för etik, ansvar och hållbarhet (ERS). Våra kandidater bidrar till ett samhälle som är oroad över hållbar och etisk verksamhet.

Om du vill gå med i BA (Hons) International Business and Human Resource Management år 3, måste du välja den här rutten när du ansöker om GCU via UCAS.

Vad du ska studera

År 1

Introduktion till internationella affärsmoduler inklusive arbetsplatskultur och beteende, samhällsekonomins verksamhet, internationella ekonomiska frågor och utmaningar, grundämnen i ekonomistyrning, grunden för marknadsföring, företagsekonomi eller en språkmodul

År 2

Samhälle, anställbarhet och företag, väsentliga aspekter av att hantera mänskliga resurser, samtida kulturella utmaningar i internationellt företag, ekonomisk förvaltning för beslutsfattare, internationella institutioner och miljöer ora språkmodul och en alternativmodul

År 3

Enterprise Value Challenge, Business Research Methods och Färdigheter, Internationell Affärsstrategi, Etisk Handel och Internationell Marknad Entry Operations Management och ett alternativ, utbytes möjligheter som är tillgängliga via ansökan erbjuds direkt deltagande studenter möjligheten att byta i Trimester B

År 4

Heder Dissertation och moduler i samtida frågor i världsekonomi, hållbarhet, företagsansvar och etik i internationell handel och två andra specialmoduler (beroende på vald specialitet)

Ingångskrav

Alla anmälningskrav som anges här ska användas som en guide och representera det lägsta som krävs för att komma in för inresa. Sökande som gör ett villkorligt erbjudande om en plats kan uppmanas att uppnå mer än vad som anges.

År 1

Om du söker en inskrivning till år 1, se vår BA (Hons) International Business program.

År 3

HND

HND Business eller Human Resource Management med AB / ABB i Graded Units.

Andra företagsrelaterade HND-kvalifikationer kan övervägas. Prioritet kommer att ges till sökande med minst två valfria enheter i HRM, särskilt de som är anställda i HRM: Core Activities Unit. Andra sökande kommer att behandlas från fall till fall.

Engelska språket

Akademisk IELTS-poäng på 6,0 (eller motsvarande) med inget element under 5,5.

Observera: Om du är från ett flertalet engelsktalande land kan du inte vara skyldig att ge ytterligare bevis på din engelska språkkunskaper.

ytterligare information

Övriga akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer

Varje ansökan till GCU behandlas individuellt. Om du inte har de typiska akademiska behörighetskraven, men kan visa relevant arbetslivserfarenhet och / eller krediter från erkända yrkesorganisationer, kan du vara berättigad att gå in i kursen via universitetets system för erkännande av tidigare lärande.

Internationella Pathways

Om du inte uppfyller kraven på engelska kan du vara kvalificerad till engelska för universitetsstudier.

Avgifter och finansiering

Avgifterna du betalar bestäms oftast av din avgiftsstatus. Vad är min studentavgift status?

Kursavgifter 2018/19

  • Hem: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationellt: 11 500 £

* Totala studieavgifter för RUK-studenter som fullgör en tre- eller fyraårig examen är begränsade till 27750 kr. Specifika avgifter är föremål för bekräftelse från den skotska regeringen och kan ändras när bekräftat.

Om du påbörjar dina studier i september 2018 eller januari 2019 är det årliga eller modulavgifter som gäller under din kursperiod. avgifter kan dock ändras. För fullständiga detaljer om hur avgifter kan ändras läs våra avgifter och återbetalningspolicy.

Extrakostnader

Förutom kursavgifter kan du uppleva extra kostnader under din tid på universitetet.

stipendier

Vi tillhandahåller utbildning av hög kvalitet till ett rimligt pris. Som Universitetet för det gemensamma bra, är vi förpliktade att erbjuda tillgänglig högre utbildning för begåvade studenter genom att hålla våra studieavgifter låga och ge ett generöst stipendiumspaket på över 2,5 miljoner pund per år.

Om du har några frågor eller förfrågningar om stipendier som är tillgängliga för 2018/19, är du välkommen att kontakta studentfrågor.

Internationella studentens startdatum

För nya internationella studenter börjar orienteringsevenemang den 14 september 2018. Denna extra tid är speciellt utformad för att hjälpa nya internationella studenter att bosätta sig i Storbritannien och GCU före starten av generell studentinduktion och undervisning.

Det kommer att finnas en hel del roliga och informativa aktiviteter som äger rum under denna period, inklusive campus och stadsresor, samt välkomna evenemang där du kan träffa andra internationella studenter.

EPAS ackrediterad

Business Program Suite, BA / BA (Hons) International Business (inklusive gemensamma utmärkelser) och BA / BA (Hons) Business Management, är ackrediterad av European Foundation for Management Development Program Accreditation Scheme (EPAS).

Benchmarkerad mot internationella standarder är GCU en av endast 69 institutioner över hela världen för att uppnå EPAS-ackreditering. Högskolan uppskattades av EPAS för sitt exceptionella engagemang i agendaen för etik, ansvar och hållbarhet (ERS). Denna godkännande ger våra studenter en försäkran om att deras kvalifikationer är bland de bästa i världen.

CIPD ackrediterad

Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) är en ledande HR-yrkesorganisation i världen och "erkänns alltmer av stora arbetsgivare utanför Storbritannien som en standard för personalutbildning" (CIPD, 2010).

Vår BA (Hons) International Business och Human Resource Management är fullt ackrediterad av CIPD som ett nivå 5 mellanintyg i Human Resource Management.

Femstjärnigt pris

Kursen har tilldelats fem QS-stjärnor som en del av det prestigefyllda betygssystemet QS Stars Business Schools som omfattar över 30 bedömningsområden.

Språkalternativ

Som svar på ökande krav från arbetsgivare för kulturell medvetenhet uppmuntrar vi våra elever att utveckla en nivå av språklig kompetens på ett främmande språk. Du har möjlighet att studera moderna språk, inklusive franska, spanska, tyska och italienska från nybörjare till professionell nivå beroende på din tidigare kunskap.

Branschlänkar

Det här programmet lägger stor vikt vid att ansluta studenter direkt till företag. Vi inbjuder regelbundet gästtalare till klassrummet för att ge dig en uppdaterad arbetsgivare och branschperspektiv. Du får möjlighet att få förståndsupplevelse genom "live" -studier och projekt som ger dig en unik inblick i arbetet med några av Storbritanniens största företag.

På en digital nivå samarbetar du med verkliga företagsledare och verkställande direktörer med sociala medier, wikier och bloggar, vilket ger dig praktiska färdigheter, nätverksmöjligheter, nyckelinsatser och en konkurrenskraftig examen vid examen.

Bedömningsmetoder

Vårt tillvägagångssätt för lärande, undervisning och bedömning är skräddarsydd för de internationella företagens behov. Vi antar ett brett utbud av inlärnings- och undervisningsmetoder för att säkerställa att du inte bara får den nödvändiga kunskapen och förståelsen för den internationella näringslivet utan också utvecklar dina intellektuella och personliga färdigheter.

Bedömningsstrategier omfattar traditionella tillvägagångssätt som tentor och uppsatser, men innehåller även mer moderna former av bedömning som är relaterade till att förbereda dig för arbetsplatsens rapporteringsstil (t.ex. presentationer / rapporter) eller använda digital teknik och mobila enheter.

Lär ut metoder

De lärande och undervisningsmetoder vi använder säkerställer att programmet är yrkesrelevant och akademiskt utmanande. Vårt tillvägagångssätt är studentcentrerat, praktisk och relevant för studentens och arbetsgivarnas behov. Vi har flyttat fokus till en mer självständig inlärningsmetod där du kommer att uppmuntras att generera och kritiskt utvärdera teori och praktik.

Utöver det traditionella föreläsnings-, seminariet och verkstadsformatet antar vi en mångsidig metod för lärande som innehåller ett brett utbud av stödmaterial, inklusive podcaster, webbseminarier (internetbaserade seminarier), diskussionsforum och oberoende (inklusive webbaserade ) studie. I tutorials uppmuntrar vi studenter att delta och bidra till lärmiljön genom diskussion och grupparbete.

Under hela vårt program kommer du också att engagera dig i "verkliga världscenarioter" genom livsindustriprojekt, fallstudier och undersökningar och uppmuntras att maximera branschlänkar och arbetslivserfarenhet för att genomföra de teoretiska begrepp och ramar du lär dig.

Utbudet av moduler från teoretiskt till praktisk och affärsorienterat är utformat för att utrusta dig med en kritisk medvetenhet om företagets roll i samhället. Du kommer att utveckla det brett utbud av kunskaper och färdigheter som är nödvändiga för att utmärka sig som ledande inom branschen eller att starta din karriär som en (social) entreprenör.

Program undervisas på:
Engelska

Se 16 fler kurser från GCU - Glasgow School for Business and Society »

Senast uppdaterad July 30, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Pris
1,820 GBP
Hem / EU-studenter; £ 9250 RUK studenter; 11 500 £ Internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum