EFMD Epas Accredited

Godkänd av: EPAS CIM TMI IOH

År 3 Entry only

BA (Hons) International Business and Tourism Management kommer att förbereda dig för att konkurrera om ett brett utbud av arbetsmöjligheter i Storbritannien och internationellt. Samtidigt som du får en bred förståelse för näringslivet och samhället där det fungerar, utvecklar du också viktiga ledarskaps-, lednings- och kommunikationsförmåga och det globala perspektivet du behöver excel i affärs- och turismhantering.

Genom att välja en gemensam utmärkelse inom International Business and Tourism Management, kommer du att få en solid grund för företag och ledning och utveckla ett distinkt specialiserat område inom turism, med 50% av dina moduler relaterade till turistsektorn. Du kommer att förvärva kunskaper i destinationsutveckling, planering, marknadsföring och utveckling, stadsförnyelse och finansiering för turistsektorn.

Kursen är ackrediterad av Hospitality Institute och erkänd av Tourism Management Institute (TMI), vilket gör det möjligt för våra studenter att bli medlemmar med tillhörande fördelar.

GCU är hem till Moffat Center för resor och turism Affärsutveckling som är universitetets konsulttjänster och forskningscenter för turism och affärsutveckling, vilket kan ge intresserade studenter möjlighet att bidra till forskning för några av de projekt som för närvarande utförs av personalen . Se www.moffatcentre.com för mer information.

Nyutbildade studenter har fått anställning hos The Scottish Government, Standard Life, Marriot Hotels, Radisson, Carlson Rezidor Hotel Group, Tesco PLC, Polis Skottland och Microsoft UK.

Vad du ska studera

År 3

Ansvar och etik i turism och gästfrihet, destinationutvecklingsbild och marknadsföring, stadsregionering, företagsvärdeutmaning, företagsforskningsmetoder eller språk och färdigheter och internationell affärsstrategi. Direkt deltagande studenter erbjuds möjlighet till utbyte i Trimester B

År 4

Heder Dissertation och moduler i moderna frågor i världsekonomi, hållbarhet, företagsansvar och etik i internationellt företag, kritiska frågor inom turism och hantering av intäkter och finans för turism och gästfrihet.

Ingångskrav

Alla anmälningskrav som anges här ska användas som en guide och representera det lägsta som krävs för att komma in för inresa. Sökande som gör ett villkorligt erbjudande om en plats kan uppmanas att uppnå mer än vad som anges.

År 1

Om du söker efter år 1, se vår BA (Hons) International Business program.

År 3

HND

HND Travel and Tourism eller HND Hospitality Management med AB / ABB i Graded Units

Andra relaterade HND-kvalifikationer kan övervägas

Engelska språket

Akademisk IELTS-poäng på 6,0 (eller motsvarande) med inget element under 5,5.

Observera: Om du är från ett flertalet engelsktalande land kan du inte vara skyldig att ge ytterligare bevis på din engelska språkkunskaper.

ytterligare information

Övriga akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer

Varje ansökan till GCU behandlas individuellt. Om du inte har de typiska akademiska behörighetskraven, men kan visa relevant arbetslivserfarenhet och / eller krediter från erkända yrkesorganisationer, kan du vara berättigad att gå in i kursen via universitetets system för erkännande av tidigare lärande.

Internationella Pathways

Om du inte uppfyller kraven på engelska kan du vara kvalificerad till engelska för universitetsstudier.

Avgifter och finansiering

Avgifterna du betalar bestäms oftast av din avgiftsstatus. Vad är min studentavgift status?

Kursavgifter 2018/19

  • Hem: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationellt: 11 500 £

* Totala studieavgifter för RUK-elever som fullbordar en tre eller fyra års examen är begränsade till 27.750 kr. Specifika avgifter är föremål för bekräftelse från den skotska regeringen och kan ändras när bekräftat.

Om du påbörjar dina studier i september 2018 eller januari 2019 är det årliga eller modulavgifter som gäller under din kursperiod. avgifter kan dock ändras. För fullständiga detaljer om hur avgifter kan ändras läs våra avgifter och återbetalningspolicy.

Extrakostnader

Förutom kursavgifter kan du uppleva extra kostnader under din tid på universitetet.

stipendier

Vi tillhandahåller utbildning av hög kvalitet till ett rimligt pris. Som Universitetet för det gemensamma bra, är vi förpliktade att erbjuda tillgänglig högre utbildning för begåvade studenter genom att hålla våra studieavgifter låga och ge ett generöst stipendiumspaket på över 2,5 miljoner pund per år.

Om du har några frågor eller förfrågningar om stipendier som är tillgängliga för 2018/19, är du välkommen att kontakta studentfrågor.

Moffat Scholarship

Moffat Charitable Trust stöder Moffat Center for Travel

Internationella studentens startdatum

För nya internationella studenter börjar orienteringsevenemang den 15 september 2017 . Denna extra tid är speciellt utformad för att hjälpa nya internationella studenter att bosätta sig i Storbritannien och GCU före starten av generell studentinduktion och undervisning.

Det kommer att finnas en hel del roliga och informativa aktiviteter som äger rum under denna period, inklusive campus och stadsresor, samt välkomna evenemang där du kan träffa andra internationella studenter.

EPAS ackrediterad

Business Program Suite, BA / BA (Hons) International Business (inklusive gemensamma utmärkelser) och BA / BA (Hons) Business Management, är ackrediterad av European Foundation for Management Development Program Accreditation Scheme (EPAS).

Femstjärnigt pris

Denna kurs har tilldelats fem QS-stjärnor som en del av det prestigefyllda betygssystemet QS Stars Business Schools.

Språkalternativ

Som svar på ökande krav från arbetsgivare för kulturell medvetenhet uppmuntrar vi våra elever att utveckla en nivå av språklig kompetens på ett främmande språk. Du har möjlighet att studera moderna språk, inklusive franska, spanska, tyska och italienska från nybörjare till professionell nivå beroende på din tidigare kunskaper.

Branschlänkar

Det här programmet lägger stor vikt vid att ansluta studenter direkt till företag. Vi inbjuder regelbundet gästtalare till klassrummet för att ge dig en uppdaterad arbetsgivare och branschperspektiv. Du får möjlighet att få förståndsupplevelse genom "live" -studier och projekt som ger dig en unik inblick i arbetet med några av Storbritanniens största företag.

På en digital nivå samarbetar du med verkliga företagsledare och verkställande direktörer med sociala medier, wikier och bloggar, vilket ger dig praktiska kunskaper, nätverksmöjligheter, nyckelfärdigheter och en konkurrenskraftig examen vid examen.

Bedömningsmetoder

Vårt tillvägagångssätt för lärande, undervisning och bedömning är skräddarsydd för de internationella företagens behov. Vi antar ett brett utbud av inlärnings- och undervisningsmetoder för att säkerställa att du inte bara får den nödvändiga kunskapen och förståelsen för den internationella näringslivet utan också utvecklar dina intellektuella och personliga färdigheter.

Bedömningsstrategier omfattar traditionella tillvägagångssätt som tentor och uppsatser, men innehåller även mer moderna former av bedömning som är relaterade till att förbereda dig för arbetsplatsens rapporteringsstil (t.ex. presentationer / rapporter) eller använda digital teknik och mobila enheter.

Lär ut metoder

De lärande och undervisningsmetoder vi använder säkerställer att programmet är yrkesrelevant och akademiskt utmanande. Vårt tillvägagångssätt är studentcentrerat, praktisk och relevant för studentens och arbetsgivarnas behov. Vi har flyttat fokus till en mer självständig inlärningsmetod där du kommer att uppmuntras att generera och kritiskt utvärdera teori och praktik.

Utöver det traditionella föreläsnings-, seminariet och verkstadsformatet antar vi en mångsidig metod för lärande som innehåller ett brett utbud av stödmaterial, inklusive podcaster, webbseminarier (internetbaserade seminarier), diskussionsforum och oberoende (inklusive webbaserade ) studie. I tutorials uppmuntrar vi studenter att delta och bidra till lärmiljön genom diskussion och grupparbete.

Under hela vårt program kommer du också att delta i "verkliga världscenarioter" genom livsindustriprojekt, fallstudier och utredningar och uppmuntras att maximera branschlänkar och arbetslivserfarenhet för att genomföra de teoretiska begrepp och ramar du lär dig.

Utbudet av moduler från teoretiskt till praktisk och affärsorienterat är utformat för att utrusta dig med en kritisk medvetenhet om företagets roll i samhället. Du kommer att utveckla det brett utbud av kunskaper och färdigheter som krävs för att utmärka sig som ledande inom industrin eller att starta din karriär som en (social) entreprenör.

Program undervisas på:
Engelska

Se 16 fler kurser från GCU - Glasgow School for Business and Society »

Senast uppdaterad July 29, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Pris
1,820 GBP
Hem / EU-studenter; £ 9250 RUK studenter; 11 500 £ Internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum