EFMD Epas Accredited

Ackrediterad av: EPAS CIM

Finanssektorn i Skottland hanterar över 800 miljarder kronor i fonder och genererar cirka 7 miljarder kronor för skotsk ekonomi. Detta program har en rekord för att producera efterfrågade kandidater med den kunskap och expertis som krävs för att lyckas i den snabba världen av finansiella tjänster.

Programmet, som har erkänts av Scottish Financial Enterprise för sin innovation, är utformat för att utveckla dina färdigheter för en bransch som i Skottland sysselsätter nästan 100 000 personer direkt och samma igen indirekt. Den täcker allt från personlig ekonomi till pensionsfonder, aktiemarknader, företagsfinansiering och investeringar och riskhantering i finansiella tjänster. Du har också möjlighet att specialisera beroende på dina intressen.

Glasgow School for Business and Society har utsetts till ett center of excellence av Storbritanniens Chartered Institute for Securities and Investment (CISI) och detta program erbjuder möjligheter till undantag från flera yrkesorganisationer.

Din karriär

Kandidater har gått på jobbet inom olika områden, inklusive finansiell rådgivning, riskanalys, förmögenhetshantering, investeringsanalys och pensionsfondsförvaltning i organisationer som Morgan Stanley, Standard Life, Barclays, Scottish Widows, UBS, Standard Chartered, Financial Conduct Authority och Bank of England. En av våra kandidater fick namnet UK Chartered Financial Planner of the Year.

Vad du ska studera

År 1

Introduktion till finansiella teorier och marknader och ämnen som ekonomi och dataanalys, företagsekonomisk och ekonomisk förvaltning

År 2

Internationella institutioner och miljö, bank-, privatekonomi, företagsfinansiering och specialmodulalternativ

År 3

Regler, pensioner, riskhantering, överföring och försäkring i finansiella tjänster, försäkring och finans, finansiella strategier och specialmoduler

År 4

Honours Dissertation och specialiserade ämnen som International Finance och Investment Analysis och hantering av risker i finansiella institutioner samt specialiserade alternativ

Ingångskrav

Alla anmälningskrav som anges här ska användas som en guide och representera det lägsta som krävs för att komma in för inresa. Sökande som gör ett villkorligt erbjudande om en plats kan uppmanas att uppnå mer än vad som anges.

År 1

SQA högre

ABBB inklusive engelska plus Nat 5 Maths vid C

En nivå

BCC PLUS GCSE Maths och engelska på C / 4

ILC högre

H1, H2, H3, H3, inklusive engelska PLUS Maths vid O1

IB Diplom

25 poäng måste innehålla matematik

BTEC

Nivå 3 Extended Diploma i relevant ämne på DMM PLUS GCSE Maths och engelska på C / 4

År 3

HND-redovisning

med AAA i de graderade enheterna eller

HND Business

med AA

Övriga finansieringsrelaterade HND-kvalifikationer kommer att övervägas

Engelska språket

Akademisk IELTS-poäng på 6,0 (eller motsvarande) med inget element under 5,5.

Observera: Om du är från ett flertalet engelsktalande land kan du inte vara skyldig att ge ytterligare bevis på din engelska språkkunskaper.

ytterligare information

Övriga akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer

Varje ansökan till GCU behandlas individuellt. Om du inte har de typiska akademiska behörighetskraven, men kan visa relevant arbetslivserfarenhet och / eller krediter från erkända yrkesorganisationer, kan du vara berättigad att gå in i kursen via universitetets system för erkännande av tidigare lärande.

Internationella Pathways

Om du inte uppfyller kraven på engelska kan du vara kvalificerad till engelska för universitetsstudier.

Avgifter och finansiering

Avgifterna du betalar bestäms oftast av din avgiftsstatus. Vad är min studentavgift status?

Kursavgifter 2018/19

  • Hem: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationellt: 11 500 £

* Totala studieavgifter för RUK-elever som fullbordar en tre eller fyra års examen är begränsade till 27.750 kr. Specifika avgifter är föremål för bekräftelse från den skotska regeringen och kan ändras när bekräftat.

Om du påbörjar dina studier i september 2018 eller januari 2019 är det årliga eller modulavgifter som gäller under din kursperiod. avgifter kan dock ändras. För fullständiga detaljer om hur avgifter kan ändras läs våra avgifter och återbetalningspolicy.

Extrakostnader

Förutom kursavgifter kan du uppleva extra kostnader under din tid på universitetet.

stipendier

Vi tillhandahåller utbildning av hög kvalitet till ett rimligt pris. Som Universitetet för det gemensamma bra, är vi förpliktade att erbjuda tillgänglig högre utbildning för begåvade studenter genom att hålla våra studieavgifter låga och ge ett generöst stipendiumspaket på över 2,5 miljoner pund per år.

Om du har några frågor eller förfrågningar om stipendier som är tillgängliga för 2018/19, är du välkommen att kontakta studentfrågor.

Internationella studentens startdatum

För nya internationella studenter börjar orienteringsevenemang den 14 september 2018 . Denna extra tid är speciellt utformad för att hjälpa nya internationella studenter att bosätta sig i Storbritannien och GCU före starten av generell studentinduktion och undervisning.

Det kommer att finnas en hel del roliga och informativa aktiviteter som äger rum under denna period, inklusive campus och stadsresor, samt välkomna evenemang där du kan träffa andra internationella studenter.

Bedömningsmetoder

Vårt tillvägagångssätt för lärande, undervisning och bedömning är skräddarsydd för den finansiella tjänstesektorens behov. Vi antar ett brett utbud av inlärnings- och undervisningsmetoder för att våra studenter ska få den nödvändiga kunskapen och förståelsen, samtidigt som de utvecklar sina intellektuella och personliga färdigheter för att bli livslånga elever.

Våra bedömningar är utformade för att utveckla våra elevernas självständiga lärande medan de testar sin förmåga att lösa problem, formulera argument och analysera problem. Till följd av detta antar programmet ett brett spektrum av utvärderingsstilar, inriktade på modulernas innehåll och gör det möjligt för eleverna att visa utvecklingen inte bara för sina skriftliga färdigheter och lärande utan också i färdigheter som presentation, lagarbete, problemlösning och ledarskap, samt användningen av IT- och sociala nätverksresurser som Twitter.

Lär ut metoder

När det är möjligt betraktar vår undervisning verkliga situationer inom finanssektorn, både i Storbritannien och internationellt, och inkluderar inkomster från industripraktiker i skapandet eller utvecklingen av moduler och resurser. En rad branschhögtalare bidrar över hela vårt lärarprogram, och ett antal finansiella tjänster företag sponsrar priser för högpresterande studenter.

För att underlätta detta tillvägagångssätt använder vi "GCULearn", universitetets virtuella inlärningsmiljö, över alla programmoduler. Genom GCULearn är kursmaterial, läsresurser, bedömningar och feedback alla tillgängliga online. Det används också för att studenter ska kunna göra onlineaktiviteter och uppgifter, lyssna på podcaster, delta i diskussionsgrupper och delta i bloggar och Twitter-baserade inlärningsaktiviteter. Detta tillvägagångssätt blandas med mer traditionell föreläsning, handledning och seminariekontakt.

Program undervisas på:
Engelska

Se 16 fler kurser från GCU - Glasgow School for Business and Society »

Senast uppdaterad July 30, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 år
Heltid
Pris
1,820 GBP
Hem / EU-studenter; £ 9250 RUK studenter; 11 500 £ Internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum