Read the Official Description

Designad för dig

Denna grad är inriktad på att leverera viktiga produktionskunskaper som behövs för att arbeta i en mängd olika spännande karriärer efter examen, från animering och apputveckling till videoredigering eller grafisk design.

Du utvecklar färdigheter för att manipulera bilder, video och ljud för att skapa webbplatser, animationer, videor och interaktiva medier för online och mobil användning. Du kommer att producera en rad kreativa digitala medier, samt utveckla en kontextuell förståelse för digital design. Kursen uppmuntrar dig att uppfinna och experimentera - den enda gränsen är din fantasi.

På alla nivåer i din examen kommer du att bli mentorerad av internationellt erkända branschpersonal och akademisk personal med kommersiell erfarenhet av videospel, apputveckling, webbdesign, grafisk design, digital konstteori och medieproduktion. Du kommer att uppmuntras att utveckla dina egna sätt att träna i hela graden, och dra full nytta av samarbetsmöjligheter med studenter på ett brett spektrum av relaterade kurser vid universitetet.

Kandidater tjänar en slående portfölj - ett extremt starkt fotfäste i världen av digital media design arbete.


Varför Digital Design på LSBU?

 • Topp 3 i London för studenttillfredsställelse i Konst och Design (Complete University Guide 2018).

 • Bli en branschklar kreativ. Utveckla färdigheter för att manipulera bilder, video och ljud för att skapa webbplatser, animationer, videor och interaktiva media för online och mobil användning.

 • Undervisad av utövare och akademiker med kommersiell erfarenhet av videospel, apputveckling, webbdesign, grafisk design, digital konstteori och medieproduktion.

 • Elephant Studios med flera miljoner pund: Arri-kameror, Dolby Atmos Surround Sound-studior och biografer, betygs-sviter, nyhetsrum och speldesigncenter, digitala designpaket och industrins färdiga film- och fotografiska studior.

 • Samarbeten, placeringar och arbetslivserfarenheter med Fotografens Galleri, BBC, Blyk Mobile, British Red Cross, Museum of London, Tate Britain, Nationalteatern och National Gallery.

 • Internationella utbytesmöjligheter: Lev och studera på ett internationellt partneruniversitet för att förbättra ditt CV och skapa globala kontakter och synpunkter.

 • Inspirerande plats: en kort promenad till Southbank Center, National Theatre, BFI IMAX, Tate Modern, Royal Festival Hall, The Old Vic Theatre och The Young Vic.Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge


moduler

Du får möjlighet att lära dig en rad ämnen som är relaterade till digital design, inklusive kreativ kodning, design för interaktion och rörliga bildrutiner. Alla moduler utvärderas genom inlämning av individuella och gruppkurser, presentationer, uppsatser och rapporter. Kursen utgör 95% av din bedömning.

År 1

 • Grundläggande digital media
 • Design för digitala medier
 • Ny media och digital konst
 • Kreativ kodning
 • Tänker, gör, skriver i Creative Media

År 2

 • Flyttande bilder
 • Designa för interaktion
 • Kritiska teorier om digitala medier
 • Kreativ kort: digital media
 • Samarbetsmetoder
 • Forskning i digitala medier

År 3

 • Digital media projekt: prototyp
 • Uppsats
 • Professionell praxis: digitala media
 • Digital media projekt: produktion

Du kommer att bedömas av erfarna handledare och lärare, som kombinerar sin undervisning med olika digitala mediekunskaper som spänner över bransch, frilans och bildkonst. Ditt praktiska arbete kommer att stödjas av ett team av tekniska handledare och kommer att utnyttja våra resurser i Keyworth Arts and Media Center, inrymt i LSBUs Keyworth Center. Här får du tillgång till stillbildskameror, HD-kameror, fältinspelningsutrustning och fem laboratorier med high-spec datorer som stöder avancerad multimedia- och videosoftware.


anställbarhet

Denna kurs är idealisk om du vill gå in i en karriär inom kultur- och mediebranschen. Det är också ett lämpligt karriärutvecklingsalternativ om du är en kreativ medieproducent som vill ändra riktning eller bredda dina färdigheter för att omfatta digital medieteknik.

Nyutexaminerade har funnit roller inom alla områden inom digital medieproduktion och design, inklusive skapandet av mobilinnehåll. sociala media; flash design; rörlig grafik; videoproduktion; animation; och webbdesign - säkra jobb med Knifedge, se bifogad, Annan Creative, Sony, BBC och Apple.

Om du är examen från kursen kommer du att kunna ansöka om vidare studier på forskarnivå.


Anställbarhetstjänst

Vi är Årets Universitet för forskarutbildning - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2018.

På LSBU vill vi sätta upp dig för en lyckad karriär. Under dina studier - och i två år efter att du har examen - får du tillgång till vår anställbarhetstjänst, som inkluderar:

 • En online styrelse där du kan se ett brett utbud av placeringar: deltid, heltid eller frivillig. Du kan också gå in för att se våra rådgivare, som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig att ta nästa steg i din sökning.
 • Vårt Careers Gym erbjuder gruppverkstäder på CV, intervju tekniker och att hitta arbetserfarenhet samt regelbundna presentationer från arbetsgivare inom en rad sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan också hjälpa dig att starta eget företag och utveckla värdefulla entreprenörskap.


Faciliteter

Mac Lab

Elephant Studios på LSBU Mac Lab är utrustade med Quad-Core och Dual GPU MacPros, tillgängliga för digitala medieverkstäder och oövervakat studentarbete.


Fotostudio

Fotostudio är ett dubbelhöjdsutrymme med fotoljus, luftkonditionering, grönrum (för smink och garderob) och två colourama separata system med olika motivalternativ (inklusive vinyl och papper).


Grading Suites

Grading Suites har neutrala väggfärger och belysning för att ge optimala förhållanden för färgaren. Premium-sviten (Grading Suite 1) innehåller en Dolby-kalibrerad skärm för att säkerställa idealiska förhållanden.


Redigering av sviter

De sju redigeringssuperna är perfekta för att redigera video, ljud och inspelning med snabb röstning. Alla sviter är inbyggda med ett ultrahurtigt 10Gb / s-nätverk, vilket gör det möjligt att redigera och betygsätta, samtidigt som produktionsfiler delas i snabb takt.


Skriv ut Lab

Ett fotografiskt specialiserat skrivlab som innehåller fem A2-skrivare, en A0-skrivare, en monteringspress och sex Macros med specialmonitorer.


Screening Cinema

Denna 36-sidiga biograf har en 4K-projektor och 5,1-ljudsuppspelning och är idealisk för att förhandsgranska produktionsarbetet innan det går ut till allmänheten.


Filmstudio och Soundstage

Filmstudioet är ett dubbelhöjdrum med ett belysningsnät, DMX-ljusstyrning, grön skärmbakgrund, luftkonditionering, grönrum (för smink och garderob) och ljudisolering för användning som ljudanläggning.


Undervisa och lära

Du kommer att uppmuntras att utveckla dina egna sätt att träna i hela graden, och dra full nytta av samarbetsmöjligheter med studenter på ett brett spektrum av relaterade kurser vid universitetet.

Du lär dig av erfarna lärare som kombinerar sin undervisning med olika digitala mediekunskaper, som spänner över bransch, frilans och bildkonst.

Ditt praktiska arbete kommer att stödjas av ett team av tekniska handledare och kommer att utnyttja våra resurser i Keyworth Arts and Media Center, inrymt i LSBUs Keyworth Center. Här får du tillgång till stillbildskameror, HD-kameror, fältinspelningsutrustning och fem laboratorier med high-spec datorer som stöder avancerad multimedia- och videosoftware.


Årsundervisning

Som kandidatexamen för kandidatexamen ska du få en namngiven handledare under dina första tre veckor på LSBU. Din handledares roll är att vara din primära kontakt för akademiskt och professionellt utvecklingsstöd.

Din handledare kommer att stödja dig för att få ut det mesta av din tid på LSBU, ge råd och skyltning till andra stödkällor vid universitetet.

Din handledare bör vara den första personen vid universitetet som du talar om om du har några problem som påverkar ditt arbete. Dessa kan vara akademiska, ekonomiska, hälsorelaterade eller en annan typ av problem.

Du kommer att ha avtal med en personlig handledare minst en gång i termin i 30 minuter under hela kursen. Du kan kontakta din handledare för ytterligare möten eller support via e-post.


Ingångskrav

 • En nivå BCC eller
 • BTEC Nationellt Diplom MMM eller
 • Tillgång till HE-kvalifikationer med 9 skillnader 36 Meriter eller
 • Ekvivalenta nivå 3 kvalifikationer värda 106 UCAS poäng.
 • Sökande måste hålla 5 GCSEs AC inklusive matematik och engelska eller motsvarande (reformerade GCSEs grad 4 eller högre).
 • Vi välkomnar kvalifikationer från hela världen. Engelska språkkunskaper för internationella studenter: IELTS-poäng på 6,0 eller Cambridge-färdighet eller avancerad grad C.

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Program taught in:
Engelska

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltid Storbritannien / EU-avgift: £ 9250; Internationell avgift: £ 13125.
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum