BA (Hons) turism förvaltning

University of Greenwich

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) turism förvaltning

University of Greenwich

Turistnäringen har fortsatt att växa och diversifiera att bli en av de snabbast växande ekonomiska sektorerna i världen. I Storbritannien, är turismen den tredje största export löntagare värt £ 115.000.000.000 per år. Det sysselsätter omkring 2,6 miljoner människor och stöder över 200.000 små och medelstora företag (SMF).

Detta program har utvecklats för att möta efterfrågan på framgångsrika företagare och chefer inom turistnäringen. Det syftar till att ge dig en kritisk förståelse av studien av Tourism Management och den globala turismen marknadsplats, och även förmågan och självförtroendet att kreativt och innovativt lösa administrativa problem inom turistnäringen.

Du kommer att utveckla kunskaper och färdigheter inom områden som marknadsföring av turism, human resource management, innovation, produktutveckling och destinationsplanering, samtidigt som du får insikter från brittiska och internationella besök, fallstudier och bransch högtalare. Studenter på detta program kan ansöka om att delta i utländska utbyte med våra Erasmus partners.

Syftet med programmet är:

  • Att utveckla en kritisk förståelse av den globala turistnäringen
  • För att kunna kreativt lösa turist administrativa problem och tillämpa principerna för hållbar utveckling till utvecklingen av turismen
  • Att utveckla ett entreprenöriellt förhållningssätt till turism och för att producera kreativa chefer och forskare inom området för turism.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
- UK / EU, £ 11.200 för internationella studenter
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan