Read the Official Description

Turistnäringen har fortsatt att växa och diversifiera att bli en av de snabbast växande ekonomiska sektorerna i världen. I Storbritannien, är turismen den tredje största export löntagare värt £ 115.000.000.000 per år. Det sysselsätter omkring 2,6 miljoner människor och stöder över 200.000 små och medelstora företag (SMF).

Detta program har utvecklats för att möta efterfrågan på framgångsrika företagare och chefer inom turistnäringen. Det syftar till att ge dig en kritisk förståelse av studien av Tourism Management och den globala turismen marknadsplats, och även förmågan och självförtroendet att kreativt och innovativt lösa administrativa problem inom turistnäringen.

Du kommer att utveckla kunskaper och färdigheter inom områden som marknadsföring av turism, human resource management, innovation, produktutveckling och destinationsplanering, samtidigt som du får insikter från brittiska och internationella besök, fallstudier och bransch högtalare. Studenter på detta program kan ansöka om att delta i utländska utbyte med våra Erasmus partners.

Syftet med programmet är:

  • Att utveckla en kritisk förståelse av den globala turistnäringen
  • För att kunna kreativt lösa turist administrativa problem och tillämpa principerna för hållbar utveckling till utvecklingen av turismen
  • Att utveckla ett entreprenöriellt förhållningssätt till turism och för att producera kreativa chefer och forskare inom området för turism.
Program taught in:
Engelska
Denna kurs är
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Part-time
Full-time
Pris
- UK / EU, £ 11.200 för internationella studenter
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum