BA (Hons) Redovisning

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Ladda ner Prospekt

En karriär du kan räkna med

Vår BA (Hons) i redovisning, som täcker de senaste praxiserna och teorierna för redovisning, erbjuder viktig utbildning för inträde i detta verkligt prestigefyllda globala yrke, tillsammans med ett imponerande utbud av maximala undantag från granskningar av professionella bokföringsorgan.

Grundläggande för planering och prognoser, budgetering och kontroll, beskattning och beslutsfattande, kompetenta och resursmässiga revisorer är viktiga för att lyckas i näringslivet.

Varför gör en redovisningsexamen?

Kursen bygger på de senaste metoderna och teorierna för redovisning och täcker de två huvudområdena för ledningsredovisning och ekonomisk redovisning och rapportering.

Du kan också välja mellan ett antal valfria moduler under ditt sista år som inkluderar (bland annat) beskattning och revision.

Förutom att utveckla din redovisningsrelaterade kunskap hjälper vi dig att utveckla livslångt lärande, så att du kan reflektera över, formulera, överföra och ta ägande av utvecklingen av dina färdigheter och maximera din framgång.

Vår BA (Hons) i redovisning är utformad för att ge dig den akademiska kunskap och praktiska färdigheter som behövs för en professionell redovisningskarriär.

Varför Regent College London ?

  • Mycket kunniga föreläsare som erbjuder grupp- och en-till-en-stöd, vilket säkerställer att du kan komma åt den hjälp och råd du behöver för att lyckas när du behöver det.
  • Gästtalare från branschen och näringslivet, så att du kan ställa frågor, delta i debatten och dra nytta av deras kunskap, råd och vägledning.
  • Flexibla studiealternativ som inkluderar dagtid, kväll och helgplan, så att du kan passa din studie kring dina personliga och / eller professionella åtaganden.
  • Små klasser som säkerställer att du kan delta fullt ut och dra nytta av vår fulla undervisningsteams fulla uppmärksamhet.
  • Ett centralt läge som erbjuder utmärkta bibliotek och IT-faciliteter, Wi-Fi och välutrustade undervisnings-, inlärnings- och studieområden i hjärtat av Londons livliga väst.

Progressionsmöjligheter

En redovisningsgrad kommer att utveckla din förståelse för redovisningspraxis, handel, industri och finans.

Examen i redovisning kommer att utveckla en mängd tekniska och överförbara färdigheter som eftersträvas av ett brett spektrum av arbetsgivare och organisationer inom näringslivet.

Du lär dig om kommersiell medvetenhet och hur företag fungerar och får numeriska och kvantitativa färdigheter kopplade till affärssammanhanget.

Du kommer att kunna lösa problem, analysera data och statistik och ha förmågan att presentera information både muntligt och på papper.

Du kommer också att ha färdigheter med uppmärksamhet på detaljer och stark organisationsförmåga.

Vad kan jag göra med denna examen?

Efter examen kan du välja att gå in i branschen och få ett jobb som praktikansvarig revisor eller internrevisor eller gå med i en praxis och utbilda sig som revisor eller skattekonsult.

En redovisningsexamen ger dig en plattform för att gå in i en rad sektorer, skatte- eller revisionsspecialist, investeringar och försäkringar, managementkonsultation och myndigheter som HM Revenue and Customs.

Många av våra kandidater har gått vidare som revisorer, antingen med CIMA, ACCA, ICAS eller ICAEW.

Examensarbete kan också utforska examensplaner, som är långsiktiga anställningsavtal, ofta som revisor i ett små och medelstora företag eller i mycket stora, multinationella redovisningsföretag som Deloitte, KPMG, PwC och EY.

De använder rekryteringskampanjer och bedömningar i stor skala för att locka de mest lovande kandidaterna och har höga minimikrav.

Ingångskrav

  • UCAS-poäng: 104
  • Nivå 3: Alla ämnen är acceptabla
  • GCSE: fem i grad C eller högre / grad 4 till 9
  • IELTS: 6,0 med inte mindre än 5,5 i alla band (icke-modersmål)

Om du inte studerade GCSE: er / A-nivåer och har icke-traditionell behörighet eller relevant arbetslivserfarenhet kommer vi gärna att överväga din ansökan. Du kommer att behöva delta i en intervju som en del av antagningsprocessen.

Om du inte uppfyller behörigheterna för denna kurs ska du tänka på BA (Hons) i redovisning med grundår (UCAS-kod: N410).

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Läs mer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Läs mindre
Wembley , london , london , Harv , london + 4 Mer Mindre