Läs den officiella beskrivningen

Detta är en design och tekniskt baserad landskapsarkitektur program. Majoriteten av studien sker på vår Avery Hill Campus med vissa kurser levereras på Hadlow College.

År 1 ger en grundläggande design stiftelse täcker visuella studier, landskapsplanering, trädgårds-, teknisk ritning och konstruktion. Under de följande åren, kommer du att göra allt mer specialiserade och ambitiösa landskap designprojekt.

År 2 omfattar mer vetenskaplig forskning baserad på ekologi och hållbarhet och deras relevans för att utforma, ekologiska studier och plantering design. Du kommer också att lära datorstödd design med AutoCAD och Key Terra-Firma programvara. Studera i de första och andra året omfattar en dag per vecka på Hadlow College.

Det sista året samlar alla dessa trådar tillsammans i en omfattande stora designprojekt. Det finns också verkliga projekt utomlands och studiebesök i alla år.

Universitetet satsar 76.000.000 £ i en ny byggnad för universitetsbiblioteket, TV-studior och akademiska faciliteter för discipliner, inklusive arkitektur, design och konstruktion. Stockwell Street är en kort promenad från Greenwich Campus och detta program kommer att levereras där från 2014.

Syftet med programmet är att:

  • Producera kreativa och fantasifulla landskapsarkitekter med en bred kunskap och sortiment av säker, effektiv yrkeskompetens
  • Producera landskapsarkitekter som kan arbeta både samarbeta eller självständigt med initiativ och eftertänksamhet
  • Förbereda studenterna för framtida utveckling till yrket landskapsarkitektur och år in praxis
  • Ge en grund för studenter som vill göra karriär på avancerad studienivå inom närliggande områden.
Program undervisas på:
Engelska

Se 58 fler kurser från University of Greenwich »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 - 4 år
Deltid
Heltid
Pris
- UK / EU, £ 11.200 för internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum