Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) kriminologi

Vår spännande Criminology grad var en av de första grund grader av sitt slag som lärs ut i Storbritannien. Du kommer att höra från inbjudna talare, lära av praktiserande erfarenhet, och du får chansen att bli en speciell konstabel.

BA (Hons) kriminologi kurs erbjuder en spännande kombination av teori, politik och praktik av kriminologi och straffrättsliga studier. Du får möjlighet att ta ett antal moduler som stöds av avancerad forskning och starka relationer med polisen, probationstjänsten och andra straffrättsliga organ.

Varför välja den här kursen?

 • Du har möjlighet att specialisera sig genom att välja distinkta tillvalsmoduler, som levereras av experter i sina ämnen.
 • Alla moduler ritar på externa utövares erfarenheter och kunskaper för att ge ytterligare verkliga perspektiv.
 • Du kan få en unik inblick i de praktiska dimensioner kriminologi genom ackrediterade praktikmöjligheter i ett antal organisationer. Det finns också möjlighet att studera utomlands genom vårt Erasmus + -program, samt möjligheten att genomföra ett forskningsprojekt som kommer att göra skillnad för en lokal organisationens arbete inom samhället.

Vad du studerar

Denna grad ger dig möjlighet att specialisera genom att välja särskiljande frivilliga moduler levererade av experter i sina ämnen. Alla moduler ritar på externa utövares erfarenheter och kunskaper för att ge ytterligare verkliga perspektiv.

År Två av kursen du kan få en unik inblick i de praktiska dimensioner kriminologi genom ackrediterade praktikmöjligheter i ett antal organisationer. Det kan också finnas möjlighet att studera utomlands genom vårt Erasmus + -programmet. Möjligheterna till arbetserfarenhet fortsätter i år tre med möjlighet att genomföra ett forskningsprojekt som kommer att göra en skillnad för en lokal organisation arbete med samhället.

Hur du lärt

För att ge dig en förstklassig lärande och för att garantera att du har en möjlighet att göra det mesta av din tid på universitetet, får du kontakttiden genom ett varierat utbud av leveranssätt. Strukturerad undervisning kommer att levereras genom en kombination av traditionella föreläsningar, seminarier och workshops. De mindre gruppseminarier och workshops ger möjligheter att utveckla din förmåga att lösa problem, grupparbets och din analys, debattera och presentationsteknik. De ger dig också möjlighet att engagera sig i diskussioner om ett brett spektrum av åsikter.

Tutorials med personal

Eftersom förhållandet mellan studenter och handledare är en viktig kan du räkna med att ha massor av direktkontakt och stöd genom seminarier och en-till-en handledning. Vid dessa möten har du möjlighet att diskutera och få feedback om ditt arbete, ställa frågor om de projekt du arbetar på och göra några svårigheter du upplever i samband med ditt arbete, personliga förhållanden eller ditt universitet upplevelse.

Oberoende studie

Oberoende undersökning är en viktig del av kursen. Under de tre åren av ditt naturligtvis schemalagda kontakt timmar du får kommer successivt att minska när du utvecklar den kompetens som krävs för att genomföra en oberoende studie eller avhandling i din sista året. Du kommer fortfarande ha regelbunden kontakt med dina lärare och vid behov ad hoc-tutorials kan ordnas.

Virtual inlärningsmiljö

Du använder vår virtuella lärmiljö, NU, som är ett flexibelt webbaserat system som tillåter dig att ha 24-timmars tillgång till modulen läromedel och kurslitteratur. Den tillåter dig att diskutera arbetet med handledare och andra studenter, och skicka kurser elektroniskt från var som helst i världen.

Hur ska jag utvärderas?

I ditt första år majoriteten av ditt arbete kommer att bedömas genom formella undersökningar med vissa kurser baserade uppdrag. I ditt andra år kommer du att bedömas av en kombination av tentor, kurser baserade essäer och rapporter samt policydokument. Bedömningar i din sista året kommer att fokusera kring din avhandling / oberoende undersökning samt kurser och prov. Som svar på feedback studerande vid universitetet har infört en politik som säkerställer markant arbete går tillbaka till dig elektroniskt inom tre veckor efter inlämnandet.

Att lära av kunnig personal

Du kommer att undervisas av entusiastiska, engagerade och sakkunnig personal. Kursen bygger på tvärvetenskaplig karaktär av laget genom deras expertis, forskningsintressen och erfarenheter och många har också publicerat läroböcker i sitt specialområde av intresse.

Lär dig ett nytt språk

Vid sidan av dina studier har du också möjlighet att lära sig ett nytt språk. Universitetet Language Programme (ULP) är tillgänglig för alla elever och ger dig möjlighet att lära sig ett helt nytt språk eller förbättra de kunskaper du redan har.

Att lära sig ett nytt språk kan:

 • förbättra din kommunikationsförmåga
 • berika din upplevelse när du reser utomlands
 • öka dina karriärmöjligheter.

95% av BA (Hons) Kriminologi heltidsstuderande är överens om att personalen är bra på att förklara saker. (National Student Survey 2016)

Karriär och anställbarhet

Utmärkta praktikmöjligheter

Om du väljer att avsluta BA (Hons) Kriminologi kurs du studerar en service Learning placeringsmodul. Du får möjlighet att slutföra en fokuserad del av forskning eller genomföra en period av frivilligt arbete för en extern organisation. Du kan också få möjlighet att studera utomlands genom Erasmus + valutasystemet.

För Policing Pathway du förväntas fylla i ett intyg i Kunskap om Policing och arbete som en särskild konstapel minst 200 tjänstgöringstiden. Detta utgör en del av Policing Practice moduler och kommer att stödja dig om du väljer att göra karriär inom polisen.

Särskilda Konstaplar är frivilliga tjänstemän som har samma befogenheter som en vanlig tjänsteman och genomföra en mängd olika uppgifter som tjänstgör teckningsoptioner, fordonskontroller, centrum patruller och grannskap polisarbete. Om du deltar i programmet du göra en 10 veckors utbildning, som omfattar studier av lagen, praktiska workshops och fysiska bedömningar. Rollen av särskilda Constable ger fantastisk upplevelse. Du får ett smakprov på hur det är att arbeta inom polisen och utveckla de färdigheter som behövs för att ta itu med ett varierat utbud av människor och situationer.

Din karriärutveckling

När du uppgraderar du vara berättigad till examen medlemskap i British Criminological Society och du vara väl lämpade att inleda en framgångsrik karriär inom polisen, kriminalvården. Du har utvecklat en rad specifik kunskap och överförbara färdigheter, bland annat kommunikation, presentation och problemlösning färdigheter. Du kommer att kunna använda ett urval av former av informationsteknik för att samla in, analysera och presentera kriminologiska data.

Efter avslutad kurs kan du också vara intresserad av en karriär som arbetar i lokala samhället säkerhetsinitiativ, läkemedelsprojekt eller andra sammanhang välbefinnande. Andra fortsätter att studera på en forskar kriminologi kurs.

De titlar nedan ger en indikation på karriärer våra senaste Kriminologi studenter följer: *

 • Gränsen Force Assistant kommenderar
 • poliskonstapel
 • Fängelsevakt
 • Para kommenderar
 • Ungdom Support Worker
 • Undersökande Officer i polisen
 • Brottsförebyggande och Alert Administratör
 • Special Constable
 • Chef invandring Case Owner
 • Forskare inom polis
 • ÖVERVAKARE
 • Court sambandsman
 • Data Intelligence Utvecklare i Police
 • Polis.
 • Senaste Dlhé undersökning grundresulterar 2011-12 - 2014-15.

Vår Anställbarhet Team

Vi har en dedikerad Anställbarhet Team ligger på stadens webbplats. Laget har goda förutsättningar att ge dig specialist vägledning och praktisk hjälp som verkligen kommer att göra en skillnad för dina framtidsutsikter när du examen.

Faciliteter

Som samhällsvetenskap student kommer att ha enkel tillgång till de fantastiska faciliteter i Chaucer och Taylor byggnader inklusive:

 • Föreläsningssalar och undervisnings klassrum
 • Open access datorer och säkra trådlösa punkter
 • Läsplatser och sociala utrymmen
 • Chaucer café som serverar drycker och snacks
 • Vår nya Institutionen för samhällsvetenskap mottagning, vilket ger dig enkel tillgång till vår supportpersonal hjälpsamma och vänliga.

95% av BA (Hons) Kriminologi heltidsstuderande är överens om att bibliotekets resurser och tjänster är bra nog för deras behov. (National Student Survey 2016)

Ingångskrav

UK

För september 2018 kommer du att behöva:

 • A-nivåer - BCC; eller
 • BTEC Extended Diploma - DMM; eller
 • 112 UCAS tull poäng från tre A-nivå eller motsvarande kvalifikationer; och
 • GCSEs - engelska och matematik eller vetenskap klass C.

Vi anser också likvärdiga kvalifikationer och kombinationer.

 • En kontroll Upplysningar och Spärrar (tidigare känt som ett kriminalregister Bureau avslöjande) kommer att krävas innan han blev en särskild Constable och ytterligare poliskontroller krävs för att ansluta sig till polisvägen men det är inget krav för antagning till kursen.

International

För september 2018 kommer du att behöva:

 • A-nivåer - BCC; eller
 • BTEC Extended Diploma - DMM; eller
 • 112 UCAS tull poäng från tre A-nivå eller motsvarande kvalifikationer; och
 • GCSEs - engelska och matematik eller vetenskap klass C.

Vi anser också likvärdiga kvalifikationer och kombinationer.

 • En kontroll Upplysningar och Spärrar (tidigare känt som ett kriminalregister Bureau avslöjande) kommer att krävas innan han blev en särskild Constable och ytterligare poliskontroller krävs för att ansluta sig till polisvägen men det är inget krav för antagning till kursen.

Vi accepterar kvalifikationer från skolor, högskolor och universitet över hela världen för inträde på våra grund grader. Om du är osäker på hur din internationella kvalmatcher våra kursfordringar besök vår internationella kvalifikationer sidan.

Grundkurser

Om du behöver göra en grundkurs för att möta våra kursfordringar besök Nottingham Trent International College (NTIC). Om du redan studerar i Storbritannien på en skola eller college och skulle vilja veta om vi kan acceptera din kvalifikation besök grundkurser sidan.

Engelska förkunskapskrav

Om engelska inte är ditt första språk måste du visa oss att dina språkkunskaper är starka nog för intensiva akademiska studier. Vi brukar be om en IELTS test och vi accepterar några alternativa engelska språktest.

För en lista över våra språkkrav besök vår engelskspråkiga sida.

Om du behöver göra en pre-sessionerna engelska kurs för att uppfylla de engelska kraven besök vår pre-sessionerna engelska kurssida.

Hjälp och support

Om du har några frågor om dina kvalifikationer eller om att göra en ansökan till universitetet kontakta vår internationella team för att få råd.

Program undervisas på:
Engelska

Se 11 fler kurser från Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
9,250 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum