Läs den officiella beskrivningen

Detta program ger dig möjlighet att utöka omfattningen och djupet av ditt skrivande över en mängd olika format samtidigt som innehåller kurser från en mängd andra föremål vägar.

Programmet ger dig möjlighet att utforska en mängd att skriva i olika former och genrer, inklusive skönlitteratur, poesi, prestanda skrivande, dramatiker, och manus. Bedömning består av portföljer av arbete som produceras varje termin, parallellt med tidskrifter och reflekterande essäer, då du kommer att reflektera över och analysera utvecklingen av din skrivprocessen.

Programmet utrustar dig med den kompetens att arbeta i en mängd olika textformer, både producera och analysera text. Den utvecklar de grundläggande färdigheter i kommunikation, oberoende forskning, självdisciplin och lagarbete värderas av arbetsgivare i ett brett spektrum av områden, samtidigt som du kan utveckla ditt skrivande röst och fullfölja ditt intresse för skrivande.

Syftet med programmet är:

  • Att utveckla dina grundläggande skrivkunskaper inom en rad discipliner, samtidigt som specialisering genom val av alternativ
  • Att presentera ett brett utbud av texter från många tider och kulturer, och därigenom uppmuntra dig att engagera sig med frågor om mångfald
  • För att du ska bedriva forskning och utveckla kompetens att kritiskt granska texter och sammanhang.
Program undervisas på:
Engelska

Se 58 fler kurser från University of Greenwich »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Pris
- UK / EU, £ 11.200 för internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum