BA International Business (Hons)

Betydelsen av den internationella dimensionen av verksamheten är att skapa en efterfrågan på akademiker med sunda affärsmannaskap och förmåga att arbeta effektivt utanför sitt ursprungsland. Omgjort i samråd med näringslivet, syftar detta program för att möta denna efterfrågan. Studenterna får en omfattande, praktiskt affärssystem utbildning och en grundlig förståelse av den internationella sammanhang där företagen verkar.

Studenter efter detta program kan också fylla en placering år och har möjlighet att anpassa sina program erbjuder också möjlighet att studera utomlands för ett år i en partnerinstitution. Efter avslutad programmet kommer utexaminerade vara utrustad med en portfölj av affärsmannaskap, kunskap och erfarenhet som gör dem redo för arbetsmarknaden eller för forskarutbildning.

Syftet med programmet är:

  • Att ge studenterna verktyg för att förstå organisationer, deras ledning och den föränderliga omvärld där de är verksamma
  • För att förbereda och utveckla en karriär inom näringsliv och förvaltning
  • För att höja kompetensen för livslångt lärande och personlig utveckling.

Behörighet

Sökande bör ha:

280 UCAS poäng

PLUS GCSEs på klass C eller högre i engelska och matematik eller likvärdiga kvalifikationer.

  • Ansökningar från mogna studenter är välkomna.
  • Sökande som inte har engelska som modersmål krävs IELTS 6 (med ett minimum av 5,5 i varje färdighet) eller motsvarande rating på ett annat Secure engelskt språktest.
  • Direkt tillträde till år 2 och 3 är tillgängliga för kvalificerade sökande.

Bedömning

Studenterna examineras genom en rik och balanserad portfölj av tekniker, inklusive uppgifter, tentor, gruppaktiviteter, tema dagböcker, portfölj och presentationer

Karriär alternativ

Karriär destinationer för International Business akademiker varierar mellan offentlig och privat sektor. Våra studenter ofta hitta sysselsättning i allmän förvaltning med internationella företag, funktionell förvaltning (t.ex. finans, marknadsföring, drift eller personal) eller internationella managementkonsultföretag. Våra studenter anger karriär inom konkurrensutsatta områden som: Business Services, Fastighetsförvaltning, marknadsföring, och finans. Ett stort antal studenter går på forskarutbildningen, accepteras på forskarinitiativ samt lyckas i nya affärsetableringar.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 58 fler kurser från University of Greenwich »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Pris
- UK / EU; £ 10.850 för internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum