BA (Hons) Hospitality and Tourism Management

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Denna grad är utformad för att utveckla en lyhörd affärsinriktning till den internationella gästfriheten och turismindustrin. BA (Hons) i Hospitality and Tourism Management erbjuder en högkvalitativ ledarutbildning för de studenter som strävar efter att arbeta inom gästfrihet och turism industrier.

Tyngdpunkten i kursen handlar om att utveckla ett brett utbud av professionella och ledande färdigheter samtidigt som man utvecklar nyckelpersoner och akademiska färdigheter, som syftar till att förbättra elevernas förmåga att förstå och tillämpa ledningsteori i gästfrihet och turism. Det antar också ett tvärvetenskapligt perspektiv, som kombinerar företagsledningsteknik och övning med samhällsvetenskapsteori, för att uppmuntra studenter att förvärva en konstruktiv och kritisk förståelse för den globala gästfriheten och turismindustrin och dess bredare sociokulturella, politiska, ekonomiska och miljömässiga sammanhang.

Karriärmöjligheter

Programmet utvecklar överförbara färdigheter som är relevanta för ett brett utbud av karriärmöjligheter inom förvaltning, marknadsföring eller andra relevanta ställen inom olika branscher inom turistindustrin. Kandidater av kursen kan bedriva karriär i hela den internationella gästfriheten och turism industrin.

Exempel på kandidatdestinationer är att arbeta för flygbolag, kryssningsfartyg, nattklubbar, kasinon, stora hotellkedjor och restauranggrupper, turistutvecklingskontor, nöjesparker, evenemangsplaneringskontor, sportanläggningar och stora researrangörer.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), has been established since 2012, in Larnaka. It is located in Pyla, Larnaka, and it is now in its seventh year of operation.

The University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), has been established since 2012, in Larnaka. It is located in Pyla, Larnaka, and it is now in its seventh year of operation. Läs mindre